Sunderland – Manchester Utd. 2:1 (kon.) | Swansea – Southampton 0:1 (kon.) | Bournemouth – Stoke 1:3 (kon.)
Crystal Palace – Watford 1:2 (kon.) | Everton – West Brom 0:1 (kon.) | Norwich – West Ham 2:2 (kon.)
Chelsea – Newcastle 5:1 (kon.)
konec
Crystal Palace FC
1:2 (1:1)
Watford FC
Sobota 13.02.2016, 16:00 • Selhurst Park, Londýn • Anglická Premier League • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Vyrovnání nebylo daleko! Opět vše zařídil Wilfried Zaha, který si na levé straně dokázal poradit s dvojicí protihráčů a svůj centr posadit přímo na hlavu nabíhajícího si Warda, jenž však mířil kousek nad břevno!
     
    90+4
    Asi je rozhodnuto, domácí si totiž výrazně zkomplikovali cestu za vyrovnáním! Souarému utekl míč od nohy, levý bek Eagles následně vůbec ne ideálně načasovaným skluzem sestřelil Behramiho a sudí ihned vytasil červenou kartu.
     
    90
    Mohlo být srovnáno! Po rohovém kopu hostující obrana balón odvrátila pouze do míst, kde stál Yohan Cabaye, který ukázal, že střely z dálky mu rozhodně nejsou cizí a parádní pumelicí orazítkoval tyč! Od ní se míč odrazil k Zahovi, který ale branku přestřelil.
    Troy DEENEY - 1:2
     
    82
    Watford právě vstřelil branku!
    Hostující celek si ztracené vedení bere zpět! Na pravé straně Nyom přiťukl míč pro Watsona, jenž jej okamžitě poslal do šestnáctky. Tam obránce Dann hlavou nešťastně prodloužil míč k úplně zapomenutému TROYI DEENEYMU, jenž nekompromisně propálil Hennesseyho!
     
    77
    Lee se u rohového praporku fantasticky zbavil Nyoma, ve svém dalším postupu vstříc hostující brance byl ale zastaven Suárezem, který za své počínání vidí žlutý kartónek.
     
    76
    Náramně to teď Sršni vymysleli! Deeney přiťukl míč pro Ighala, ten byl atakován hned dvojicí protihráčů, i proti přesile ale míč dokázal poslat do běhu Nathanu Akému, jehož přízemní pokus vyrazil pozorný Hennessey!
     
    73
    Střídání v týmu Crystal Palace FC: ze hřiště odchází Jordon Mutch, přichází Fraizer Campbell.
     
    71
    Další změna udělal kouč Watfordu, ze hry stáhl Capouea, místo něj svou důvěru vložil v novou akvizici v podobě Maria Suáreze.
     
    63
    Poprvé se ke střídání uchýlili i Hornets, odpracováno už má Amrabat, kterého na hřišti nahradí Almen Abdi.
     
    59
    To byla rána jako z praku! Střídající Lee Čung-Jong si počkal na ideální moment a poté míč předal z druhé vlny si sbíhajícímu Mutchovi, jenž se nijak nerozpakoval a ihned vypálil, ovšem jeho dělovku Gomes vyškrábl na roh!
     
    58
    Nyní už brazilský veterán ve službách Watfordu zasahovat musel! Vše opět začalo u Souarého, který vyzval k centru Zahu. Nadějný Angličan svým pasem našel důrazného Adebayora, ten však v dobré pozici mířil jen do připraveného Gomese!
     
    46
    Do druhého poločasu vstoupí domácí tým s jednou změnou, utkání skončilo pro Wickhama, na jehož místo nastupuje Lee Čung-Jong.
    45. Emmanuel ADEBAYOR - 1:1
     
    45
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    No vida, zničehonic máme vyrovnáno a zápletka je na světě! Wickhamovo autové vhazování sice obrana Hornets zvládla odklidit mimo vápno, domácí útočník se ale k míči dostal znovu a tentokráte jej svým centrem posadil přímo na hlavu EMMANUELA ADEBAYORA, jenž překonal marně se natahujícího Gomese!
     
    42
    A jejich secvičená akce málem skončila gólem! Watson nikterak nebezpečným centrem oslovil v oblasti penaltového puntíku operujícího Deeneyho, kapitán Hornets balón prodloužil k Odionu Ighalovi, jehož zakončení patičkou se ale mezi tři tyče nevešlo!
     
    37
    Ou, to byla šance! Hrubici jako hrom v rozehrávce předvedl Jedinak, a nabídl tak výbornou možnost pro Ighala, jehož přízemní pokus ale dokázal lapit Hennessey! O dorážku se poté ještě snažil Amrabat, avšak pomohl si faulem.
     
    21
    Po sérii odrazů a hlavičkových soubojů se míč dostal ke kopačkám Yohana Cabaye, jenž jej ihned vyslal směrem na branku. Gomes se proti ráně francouzského technika musel prezentovat dobrým zásahem, konečky prstů míč dokázal vytěsnit na roh!
    16. Troy DEENEY - 0:1
     
    16
    Watford právě vstřelil branku!
    Watford se krátce po uplynutí úvodní čtvrthodinky ujímá vedení! K penaltě se postavil sám faulovaný kapitán TROY DEENEY, přízemní střelou k pravé tyči domácí svatyně poslal Hennesseyho na druhou stranu, a Hornets tak ukončují téměř 230 minut trvající sérii bez vstřeleného gólu!
     
    15
    Tak pozor, hosté budou zahrávat pokutový kop! Jedinak dle názoru hlavního sudího v souboji kapitánů k zemi povalil Deeneyho, Watfordu se tedy naskýtá ideální příležitost na otevření gólového účtu!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 45. Adebayor (Wickham) – 16. Deeney (pen.), 82. Deeney

    Karty:   77. Mario Suárez (WAT)   90+4. Souaré (CRP)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 7:2. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 16:14.
    Crystal Palace FC: Hennessey – J. Ward, Dann, Delaney, Souaré – Zaha, Jedinak (C), Cabaye, Mutch (73. Campbell) – Wickham (46. Čung-Jong), Adebayor.
    Náhradníci: Speroni – Mariappa, Kelly, H. Boateng, Čung-Jong, Chamakh, Campbell.

    Watford FC: Gomes – Nyom, Prödl, Cathcart, Aké – Behrami, Watson, Capoue (71. Mario Suárez) – N. Amrabat (63. Abdi), Deeney (C) – Ighalo.
    Náhradníci: Pantilimon – Paredes, Holebas, Mario Suárez, Guedioura, Abdi, Anya.

    Rozhodčí: Robert Madley – Mick McDonough, Marc Perry

    Diváci: 24 564
    bahis siteleri