SHK Hodonín – Nový Jičín 2:3 (kon.) | Opava – Vsetín 1:6 (kon.) | Mor. Budějovice – Technika Brno 1:4 (kon.)
Val. Meziříčí – SK Karviná 4:3 (2:1 po s.n.) | Břeclav – Poruba 2011 1:6 (kon.) | Kopřivnice – Frýdek-M. 3:4 (po s.n.)
konec
HK Opava
1:6 (1:1, 0:2, 0:3)
VHK ROBE Vsetín
Středa 17.02.2016, 18:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga skupina Východ • 43. kolo
Partner:
     
    51:01
    Vsetín právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ VÁVRA stál před Šafránkem, za jehož záda dorazil puk po vyražené střele. Vsetín tak využil hru v početní výhodě a směřuje za dalším drtivým vítězstvím. Asistence: Radim Ostrčil a David Hrazdira.
     
    46:26
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín vede o čtyři góly. Autorem branky je FINSTERLE. Asistence: Filip Ondráček a Michal Nedbálek.
     
    46:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Náskok Vsetína je tříbrankový! Skvěle to udělal TOMÁŠ VÁVRA, který zvolil individuální akci, při níž si na led položil obránce, najel si až před Šafránka, jehož obelstil rychlou kličkou do strany a puk pak pohodlně zasunul do sítě. Asistence: David Hrazdira a Radim Ostrčil.
     
    36:03
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté svému soupeři odskakují na rozdíl dvou branek, kotouč za záda opavského gólmana dostal TOMÁŠ VÁVRA. Asistence: Michal Žák a David Vítek.
     
    20:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo se poprvé v utkání ujímá vedení! Po Kolaříkově přihrávce se z osy hřiště prosadil FRANTIŠEK ZÚBEK, jehož tvrdá rána zapadla až za Šafránkova záda. Asistence: Jan Kolařík a Josef Daněk.
     
    08:15
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Po osmi minutách je vyrovnáno! Nedbálkovu střelu z osy hřiště skvěle zastavil Slavík, ale bohužel pro Opavu se puk odrazil na hůl ONDŘEJE SLOVÁČKA, jenž puk do odkryté sítě odeslal z bezprostřední blízkosti. Asistence: Michal Nedbálek a Petr Dvořák.
     
    00:19
    Opava právě vstřelila branku!
    To je úvod jako hrom! Hokejisté valašského celku nejspíš zůstali myšlenkama ještě v kabině a po devatenácti vteřinách inkasovali gól! Chalupa ze strany poslal puk do předbrankového prostoru, kde jej za záda Plška doklepl LUKÁŠ SVOBODA. Asistence: Petr Chalupa.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 1. Svoboda (Chalupa) – 9. Slováček (Nedbálek, Dvořák), 21. Zúbek (Kolařík, Daněk), 37. Vávra (Žák, Vítek), 47. Vávra (Hrazdira, Ostrčil), 47. Finsterle (Ondráček, Nedbálek), 52. Vávra (Ostrčil, Hrazdira)


    HK Opava: Šafránek (Plánovský) – Vrabel, Galvas, Slavík, Tůma, Pavelek, Mosler – Štindl, Herman, Rousek, Vítek J., Polok, Wolf, Selingr, Černý L., Svoboda, Chalupa
    VHK ROBE Vsetín: Plšek (Stojar) – Báchor, Řezáč, Nedbálek, Ambruz, Ostrčil, Žák, Štědrý, Vrba – Kolařík, Daněk, Zúbek, Slováček, Dvořák, Vítek D., Kajaba, Hrazdira, Vávra, Abdul, Ondráček, Finsterle

    Rozhodčí: Fiala – Bojda, Mikler
    bahis siteleri