Tlačová konferencia MFK Ružomberok (kon.) | Tlačová konferencia FK Senica (kon.)
Tlačová konferencia MŠK Žilina (kon.)
konec
Tlačová konferencia FK Senica

sk Úterý 23.02.2016, 13:00 • Press centrum FK Senica • Tiskové konference
     
    To je z tlačovej konferencie všetko, ďakujem za pozornosť. (13:16:24)
     
    Holec hovorí, že sa bude snažiť byť dobrou náhradou za Milana Ondruša a chce mu verejne poďakovať za 5 rokov skvelej práce.
     
    Vrťo:"Som rád, že naša spolupráca so Železnou úniou funguje na takej úrovni, budú sa rovnako ako my tešiť na zápasy."
     
    Pavlík:"Budeme sa snažiť získať body nielen doma, ale aj z vonku a dohnať straty."
     
    V Senici bude hrať Skalica zápasy jarnej časti, zápasy budú tak rozdelené, aby sa zápasy nekryli (jeden zápas sa kryje, to sa bude riešiť), pre trávnik to bude náročné.
     
    Holec upozorňuje na nové dresy aj na sponzora – Business Funding Solutions – dcérska spoločnosť OMS.
     
    Vrťo:"V Slovnaft Cupe privítame Slovan doma, to bude sviatok pre nás aj pre fanúšikov. Budeme sa snažiť ich zdolať, aj keď vieme o sile Slovana. Snáď sa dostaneme ďalej, vieme, aké to bolo fantastické."
    Čo sa týka ligy – sme v strede tabuľky, chceme zabudovať mladých hráčov do tímu. Chceme pozberať body a uvidíme, aké bude konečné umiestnenie."
    Domáca sada nových dresov
     
    Michal Šulla:"Zimná príprava – bolo toho dosť, ale bolo to to, čo robíme obvykle. Tešíme sa na jar a budeme sa snažiť pozbierať čo najviac bodov."
    Hosťovská sada nových dresov
     
    Petr Pavlík:"Kabína prijala nových, zapadli dobre, naladili sa na našu vlnu. Sú to mladí chalani, zapadli dobre. Čo sa týka prípravy, využili sme výborné podmienky, čo sú tu. Aj počasie nám prialo. Boli sme na krátkom sústredení, ktorý sme brali ako team building."
     
    Je možné, že tí noví nastúpia v základnej zostave?
    "Toto mužstvo sa skvalitnilo a doplnilo sa, uvidíme ako bude vyzerať tento týždeň, ale je dosť možné, že nastúpia v základe a udržia si tento post. Áno, je možnosť, že nastúpia."
     
    Dušan Vrťo:" Do nášho mužstva prišlo šesť hráčov, 5 z vonku a 1 náš -Almási, mladý hráč, útočník, veľmi talentovaný. Leška sme si vytipovali, keďže dal 16 gólov a strelca potrebujeme. Morong a Šmehyl sú z Nitry – to sú rýchlostné typy. Mehremić môže hrať na viacerých postoch, je dobrý technicky, dobrá strela, dobrá hlava. Myslím, že nám pomôže.
    Plach bol na hosťovaní v Ždani, je to vhodný typ. Prijali sme ho na žiadosť trénera brankárov, keďže chcel posíliť tento post."
     
    Na tlačovej konferencii sa zúčastňujú brankár Michal Šulla, kapitán Petr Pavlík, tréner Dušan Vrťo a nový PR manažér Filip Holec.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 13:00.

    Petra Beblavá

    bahis siteleri