Chrudim – Slavia 10:1 (kon.)
konec
FK Chrudim
10:1 (6:1)
SK Slavia Praha
Středa 24.02.2016, 19:101. Futsal liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:26
    Z následného rohu našel Dentinho rozběhnutého Maxe, který pravačkou poslal balon přímo do tyče!
     
    31:22
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Premiérový start DOMINIKA ZDRŽÁLKA je okořeněn první brankou v ERA-PACKu Chrudim! Zmíněný hráč si ukázkově narazil s Maxem a následně mezi nohama prostřelil brankáře Vahalu – 10:1!
     
    30:53
    Dentinho dostal na středu hřiště až příliš mnoho prostoru, dělovkou pravou nohou orazítkoval břevno!
     
    29:07
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Slavia se snaží kombinací s brankářem zmírnit tlak Chrudimi, gólový příděl se jí však zastavit nedaří. Další ztráta na půlící čáře přinesla balon na MATĚJE SLOVÁČKA, který tvrdou ranou poslal míč přímo pod břevno – 9:1!
     
    26:52
    Koudelkův přesný centr z rohového kopu našel nohu Radima Záruby, který z voleje protáhl brankáře Vahalu!
     
    22:06
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Debakl stále roste! Koudelkovu střelu dokázal Vahala vyrazit pouze před sebe, kde naběhl pozorný MATĚJ SLOVÁČEK, jenž ve skluzu poslal míč do sítě – 8:1!
     
    21:37
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Do střelecké listiny se zapisuje také brankář TON! Po ztrátě slavistů přišel rychlý výkon chrudimského gólmana, jehož přesná střela zapadla do sítě Ondřeje Vahaly – 7:1!
     
    18:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se dvě minuty před koncem dočkávají alespoň čestné branky! Míčův střílený centr našel hlavu nabíhajícího MICHALA VEJVODY, který neomylně uklidil míč za záda bezmocného Tona – 6:1!
     
    14:42
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Máme zde hattrick! Slavisté předvedli hrubou chybu při rozehrávce s brankářem na půlící čáře, se zbytkem se již RADIM ZÁRUBA s Felipem poradili na jedničku – 6:0!
     
    14:19
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Neuběhlo ještě ani patnáct minut a v Chrudimi máme dokonáno bůra! DENTINHO se šikovně uvolnil na pravé straně, udělal dva rychlé kroky a neomylně umístil balon do protilehlé šibenice – 5:0!
     
    11:49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Po dvanácti minutách to již začíná znovu zavánět debaklem! Tomáš Koudelka posunul zlehka balon na levou stranu na MATĚJE SLOVÁČKA, který nasadil Vahalovi kličku a poté již v poklidu zakončil do odkryté sítě – 4:0!
     
    10:02
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Stále to však na jedenáctinásobného mistra nestačí! V další spolupráci vyslal Felipe míč na RADIMA ZÁRUBU, který prostřelil Vahalu a poté již jen s klidem sledoval, jak se balon pomalu dokutálel do slavistické sítě – 3:0!
     
    08:11
    Fantastickou samostatnou akci předvedl Ondřej Vahala, který vystihl přihrávku chrudimského týmu a po lajně se prohnal do obrovské šance! Prudké zakončení mířilo těsně vedle, následně se Vahala ostře skácel na brankáře Tona!
     
    06:05
    Koudelkův drzý průnik hasí faulem na žlutou kartu Michal Vejvoda.
     
    05:43
    Nyní se Radim Záruba převtělil do pozice asistenta, stříleným centrem našel nohu nabíhajícího Tomáše Koudelky, který ale ve skluzu nedokázal usměrnit balon do odkryté sítě!
     
    05:22
    Chrudim právě vstřelila branku!
    V chrudimské sportovní hale se nám znovu mění skóre! Felipe po lajně posunul míč pro RADIMA ZÁRUBU, který trefil míč neomylně o vzdálenější tyč a prosadil se již v sedmém zápase po sobě – 2:0!
     
    03:37
    Pavel Borkovec měl na noze srovnání stavu! Nedorozumění v chrudimské defenzívě mohl slavistický futsalista dokonale využít, z pravé strany však tvrdou ranou napálil pouze Tona! Chrudimský gólman byl otřesen, ale jeho pokračování v utkání ohroženo není.
     
    02:05
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Na začátku třetí minuty zde máme první změnu skóre, do vedení se dostává favorizovaný ERA-PACK! Matěj Slováček dostal od Koudelky míč do běhu, stříleným centrem zasáhl pouze nohu FRANTIŠKA SEDLÁČKA (vlastní), který smolně dopravil míč do vlastní sítě – 1:0!
     
    01:11
    Vzápětí se již Radim Záruba dostal do nadějné příležitosti, postupoval sám na brankáře! V souboji reprezentantů však uspěl gólman Slavie Ondřej Vahala!

    Petr Dejnožka

    Branky: 3. Sedláček (vla.), 6. Záruba (Felipe), 11. Záruba (Felipe), 12. Slováček (Koudelka), 15. Dentinho, 15. Záruba (Felipe), 22. Ton, 23. Slováček (Koudelka), 30. Slováček, 32. Zdržálek (Max) – 19. Vejvoda (Míča)

    Karty:   7. Vejvoda (SLA)


    FK Chrudim: Ton (Žďánský) – Záruba, Max, Koudelka, Dentinho, Kovács, Zdržálek, Rodrigo, Slováček, Felipe
    SK Slavia Praha: Vahala (Bartůněk) – Nguyen, Novotný, Sedláček, Kiliján, Borkovec, Míča, Hrdina, Matějka, Vejvoda

    Rozhodčí: Slanina, Vomastek – Kliner
    bahis siteleri