Eindhoven – AS Řím 2:2 (1:3 po pen.) | PSG – Middlesbrough 1:0 (kon.) | Lyon – Ajax 0:3 (kon.)
Příbram – Benfica 1:1 (3:5 po pen.)
konec
Paris Saint-Germain
1:0 (1:0)
Middlesbrough FC
Středa 24.02.2016, 16:00 • Stade Georges-Lefèvre [Kapacita: 1 800] • UEFA Youth League • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Za pozornost Vám děkuje a u sledování dalších přenosů se těší Tomáš Kubečka. Hezký den! (17:59:52)
     
    Ještě dodám, že ve čtvrtfinále se PSG střetne s AS Řím!
     
    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:15.
     
    Je dobojováno! Paris Saint-Germain nakonec potvrdilo roli favorita a postupuje do další fáze Youth League! Francouzský celek to dnes ale neměl vůbec snadné! Middlesbrough hrálo skvěle v defenzivě a vyráželo k nebezpečným protiútokům. První poločas přinesl šance na obou stranách, ale dlouho kralovali oba brankáři! O jedinou branku se tři minuty před přestávkou postaral Jean-Kévin Augustin! Ve druhém poločase mohlo Middlesbrough vyrovnat, ale domácí se mohli opřít o brankáře Descampse! Na druhé straně zlikvidoval šance domácích střelců Pears, a proto už jsem se další branky nedočkali.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Šance Middlesbrough na vyrovnání jsou pravděpodobně definitivně pryč! Jeden z hostujících fotbalistů totiž ve vzdušném souboji nedovoleně atakoval domácího brankáře a PSG nyní nasbírá spoustu cenných sekund.
     
    90+3
    Chapman se ještě pokusil o jeden průnik směrem vpřed, ale jeho postup skončil už za půlící čárou. Hosté budou alespoň vhazovat.
     
    90+2
    PSG mohlo potvrdit postup po standardní situaci. Georgen se rozhodl pro přihrávku na kolegu v zadních řadách. Domácí nikam nepospíchají.
     
    90+1
    Nastavují se 4 minuty!
     
    90
    Z rychlého brejku PSG také nic nebude. Akce po levé straně nemůže pokračovat, protože asistent signalizuje ofsajd.
     
    89
    Mondal měl na kopačce zakončení z nadějné pozice, ale zbytečně si míč přehazoval na levou nohu. Klička do středu hřiště mu nevyšla. Tohle může Middlesbrough mrzet.
     
    88
    Nkunku kombinoval před vápnem s Demorcym, chtěl mu poslal oblouček přes obranu, jenže druhý jmenovaný zůstal stát. Hosté stále žijí.
     
    87
    Střídající Gallart se opřel do míče za hranicí šestnáctky. Proti sobě však měl obrannou hradbu tří hráčů a pouze napálil jednoho z nich.
     
    86
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Jakupović, přichází Curry.
     
    86
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain: ze hřiště odchází Edouard, přichází Gallart.
     
    85
    PSG se snaží dohrát utkání bez zbytečných komplikací. Domácí drží míč daleko od své branky a hráče Middlesbrough k němu vůbec nepouštějí.
     
    84
    Johnson se přihlásil o míč. Spoluhráč mu jej okamžitě poslal diagonální přihrávkou přes celou šíři hřiště, jenže Johnsonovi utekl míč za čáru.
     
    83
    Domácí sbírají vteřinky, kde se dá. Na trávníku nyní zůstává ležet střelec jediné branky Augustin. Kapitán PSG bude muset být ošetřen.
     
    82
    Brankář Descamps si dává načas s odkopem od branky. Hostující hráči začínají ztrácet trpělivost a hněvají se na hlavního arbitra utkání.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 42. Augustin

    Karty:   71. Augustin (PSG)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 5:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:15.
    Paris Saint-Germain: Descamps – Georgen, Ba, Voyer, Toure – Nkunku, Demoncy, Bernede (65. Ikone) – Edouard (86. Gallart), Augustin (C), Meité (78. Labissiere)
    Náhradníci: Aggoune, Brydges, Labissiere (78. Meite), Ikone (65. Bernede), Gallart (86. Edouard), Kanga, Essende

    Middlesbrough FC: Pears – Johnson, Elsdon, McGoldrick, McGinley – Pattison, Wheatley (C), C. Cooke – Chapman, Jakupović (86. Curry), Coulson (60. Mondal)
    Náhradníci: Dawson, J. Cook, Hegarty, Tavernier, Mondal (60. Coulson), Curry (86. Jakupović), Hetherington

    Rozhodčí: Harkam – Staudinger, Steinacher – Dzubanowski (všichni Rakousko)
    bahis siteleri