Hodonín – Vyškov 3:3 (kon.) | Ž. Vlci Brno – VŠB-TU Ostrava 5:3 (kon.)
konec
Žabinští Vlci Brno
5:3 (2:1)
VSK VŠB-TU Ostrava
Sobota 27.02.2016, 19:15 • Sportovní hala Brno-Bohunice • 2. Futsal liga východ • 19. kolo
     
    38:01
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Ležící Pšurný předvedl neuvěřitelný zákrok, hráči VŠB nastřelili břevno a následně přišla chvíle LADISLAVA HANSLA. Ten na nic nečekal a okamžitě posílal přes celé hřiště střelu do opuštěné brány. Bez asistence.
     
    37:04
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Michal Mezník s MICHALEM KRATOCHVÍLEM rozmontovali hostující defenzivu a zajistili svému mužstvu tři minuty před koncem velmi důležité vedení. Druhý jmenovaný měl jednoduchou práci, když po několika výměnách s Mezníkem nezaváhal. Asistence: Michal Mezník.
     
    34:21
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Skóre mezi oběma soupeři je opět srovnané. Ránu z velké dálky předvedl MARTIN KAPSA, a přestože obrana Vlků měla čas k potřebné reakci, balon včas nezpracovala. Závěr utkání bude ještě bezesporu zajímavý. Asistence: David Polášek.
     
    31:52
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Střílející MICHAL MEZNÍK se zkušeně postavil před Myšku, kde dovedl svoji práci ke gólové tečce. Už to vypadalo, že brankář všechny mezírky utěsnil, ale zničehonic se balon vynořil zpod jeho těla za čarou. Asistence: Martin Stoklásek.
     
    29:49
    Ostrava právě vstřelila branku!
    JAN FARKAŠ ve skluzu zasáhl příchozí pas od Poláška a překonal brankáře. Pšurný se ještě snažil dráhu míče změnit, ale nezdařilo se. Asistence: David Polášek.
     
    19:51
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Vlci si pro Ostravany připravují na závěr prvního dějství dosti nepříjemné překvapení! Pšurný se zmocnil balonu a dalekonosným výhozem jej posadil na hlavu čekajícího LADISLAVA HANSLA. Myška se jen bezmocně proletěl vzduchem. Asistence: Jaroslav Pšurný.
     
    17:25
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Pěkná individuální akce DAVIDA POLÁŠKA vrcholí vyrovnávacím projektilem. Ostravský futsalista se prohnal volnou uličkou a s evidentní koncentrací vyslal bezchybnou dělovku ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
     
    06:17
    Žabinští Vlci Brno právě vstřelili branku!
    Nepřipravená obrana VŠB nechala dopředu projít domácí dvojici, která nedala Myškovi šanci k předvedení zákroku. Hansl přihrávkou do strany vybídl k palbě MICHALA MEZNÍKA, od něhož balon putoval pod přesunujícím se gólmanem do sítě. Asistence: Ladislav Hansl.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým VSK VŠB-TU Ostrava. Více informací zde.

    Branky: 7. Mezník (Hansl), 20. Hansl (Pšurný), 32. Mezník (Stoklásek), 38. Kratochvíl (Mezník), 39. Hansl – 18. Polášek, 30. Farkaš (Polášek), 35. Kapsa (Polášek)

    Karty:   25. Chroust (ZVB), 33. Hansl (ZVB) – 31. Kotrla (OVA)


    Žabinští Vlci Brno: Pšurný – Vala, Stoklásek, Chroust, Hansl, Svoboda, Mezník, Kratochvíl
    VSK VŠB-TU Ostrava: Myška – Kapsa, Haleňák, Polášek, Kotrla, Kelnar, Potůček, Farkaš

    Rozhodčí: Čep, Pivoňka
    bahis siteleri