Boston – Tampa 1:4 (kon.) | Vancouver – San Jose 1:4 (kon.) | Anaheim – Los Angeles 4:2 (kon.)
Edmonton – NY Islanders 3:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Los Angeles Kings
Pondělí 29.02.2016, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Jake Muzzin po vyhraném vhazování ještě vypálil od modré čáry a jeho tvrdou střelu s příklepem za cenu vlastního zdraví zablokoval Ryan Kesler, kterého puk zasáhl do helmy!
     
    58:38
    Jakob Silfverberg mohl na pravém křídle skórovat do prázdné brány, jenže jeho střela po ledě se od vnějšího oblouku brány u pravé tyče odrazil mimo!
     
    58:17
    Tyler Toffoli na pravém křídle tvrdě vypálil od mantinelu a pozorný John Gibson jeho jedovatou střelu s příklepem mířící ke vzdálenější levé tyči pravým betonem vyrazil! Skvělý zákrok.
     
    57:29
    Jonathan Quick zůstal před vhazováním na střídačce a Los Angeles Kings to zkouší necelé tři minuty před koncem bez brankáře! Není na co čekat.
     
    54:18
    Ryan Garbutt napřáhl na levém křídle u mantinelu k nebezpečné střele, která mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Jonathan Quick ale vytáhl fantastický zákrok a horním okrajem lapačky puk vytěsnil mimo tři tyče své brány!
     
    51:45
    Brayden McNabb vypálil z mezikruží a Jeff Carter nebo Dwight King se snažili po zákroku Johna Gibsona dostat k dorážce, brankář Anaheimu ale přikryl puk na ledě lapačkou!
    48:48 Neuznaný gól Milana Lucice kvůli těsnému ofsajdu.
     
    48:48
    Los Angeles právě vstřelilo branku, která nebyla uznána!
    Jake Muzzin u levé tyče nejprve skvěle tečoval střelu Drewa Doughtyho z mezikruží, kterou John Gibson po fantastickém rozštěpu dokázal levým betonem vyrazit. Po následné skrumáži před bránou se ale Jake Muzzin dostal u levé tyče ke kotouči znovu a předložil ho Milanovi Lucicovi, který na vzdálenější pravé tyči skóroval do prázdné brány. Hlavní trenér Anaheimu Bruce Boudreau si vzal Coach Challenge kvůli velice těsnému ofsajdu a byl úspěšný. Trvalo to sice dlouho, ale gól byl kvůli ofsajdu odvolán.
     
    47:44
    Ryan Kesler (ANA) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
    45:53 David PERRON - 4:2
     
    45:53
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přesilové hry dnes ničí Los Angeles. DAVID PERRON střílí nádherný gól a posílá Anaheim, který dnes využil třetí přesilovou hru, do dvoubrankového vedení!! David Perron si z levého kruhu pro vhazování sjel mezi dvěma protihráči před bránu a poté puk uklidil z blízkosti krásnou střelou pod víko.
     
    45:47
    Tyler Toffoli (LAK) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    44:34
    John Gibson před pár sekundami zastavil nebezpečnou střelu Kings z levého křídla, kterou vyrazil zřejmě pravým ramenem mimo! Jeho zákrok byl o to těžší, že to byl jeho první zákrok ve třetí třetině.
    41:27 Corey PERRY - 3:2
     
    41:27
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY střílí krátce po začátku třetí třetiny třetí gól a završuje devátý hattrick kariéře NHL!! Corey Perry sice na poprvé Jonathana Quicka u pravé tyče nepropálil, z dorážky ale procedil puk mezi jeho betony do brány. Asistence: Sami Vatanen.
    37:57 Corey PERRY - 2:2
     
    37:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY střílí svůj druhý gól v dnešním zápase a v přesilové hře vyrovnává stav utkání na 2:2!! Cam Fowler tvrdě vypálil z mezikruží a puk se po jeho střele, která zamířila vedle pravé tyče, odrazil od mantinelu za bránou před brankoviště, kde ho z ostrého úhlu u levé tyče z blízkosti o záda Jonathana Quicka poslal pod horní tyč Corey Perry. Asistence: Cam Fowler.
     
    36:26
    Jeff Carter (LAK) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    36:26
    Josh Manson se dostal do samostatného úniku a bekhendovým blafákem se snažil překonat Jonathana Quicka, ten ale levým betonem jeho střelu vyrazil!
     
    35:22
    Jakob Silfverberg (ANA) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    29:52 Tanner PEARSON - 1:2
     
    29:52
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    TANNER PEARSON střílí jeden z nejsnadnějších gólů v kariéře NHL a otáčí vývoj zápasu na stranu Los Angeles Kings!! Kings nahodili puk do útočného pásma a odjeli střídat. Hráči Anaheimu poté chtěli rozehrát podél mantinelu, jenže puk se od hrazení za bránou odrazil nečekaně před brankoviště a Tanner Pearson z blízkosti zamířil k levé tyči. Bez asistence.
     
    26:53
    Milan Lucic se dopustil ve středním pásmu obrovské chyby, když ztratil puk a Ducks se řítili ve dvou sami na bránu. Parádní protiútok mohl u pravé tyče po přihrávce svého spoluhráče zakončovat Jakob Silfverberg, který mířil pod horní tyč, Jonathan Quick ale vytáhl spektakulární zákrok a zřejmě vyrážečkou puk vytěsnil nad!
     
    25:28
    Před bránou Jonathana Quicka vznikl obrovský zmatek a Ducks se dostali z blízkosti k dorážce, puk ale zamířil vedle levé tyče!
     
    24:51
    Ryan Getzlaf přejel z levé strany útočného pásma na pravou a od modré čáry napřáhl k pěkné střele, po které pozorný Jonathan Quick ukryl puk v lapačce! Pěkný semafor.
     
    23:51
    Trevor Lewis (LAK) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    19:01 Alec MARTINEZ - 1:1
     
    19:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    ALEC MARTINEZ využívá přesilovou hru a nádhernou střelou vyrovnává stav utkání v závěru první třetiny na 1:1!! Drew Doughty rozdal puk doleva na Alece Martineze, který dlouho neváhal a z levého kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele s příklepem, která zamířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Drew Doughty, Anze Kopitar.
     
    18:37
    Simon Despres (ANA) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    16:48 Corey PERRY - 1:0
     
    16:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    COREY PERRY využívá přesilovou hru a Ducks, kteří skórují během početní převahy v osmém zápase v řadě, se ujímají vedení 1:0!! Sami Vatanen z prostoru mezi kruhy pro vhazování po přihrávce Ryana Getzlafa našel v pravém kruhu pro vhazování osamoceného Coreyho Perryho, který z blízkosti vymetl přesně pravý horní roh brány. Asistence: Sami Vatanen, Ryan Getzlaf.
     
    16:22
    Nick Shore (LAK) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    14:02
    Milan Lucic pálil z levého kruhu pro vhazování do bližšího horní rohu brány, John Gibson ale vytáhl skvělý zákrok a vyrážečkou ho vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    10:47
    Trevor Lewis se ocitl mezi kruhy pro vhazování v blízkosti brány ve velké šanci a snažil se zamířit střelou zápěstím do vzdálenějšího pravého horního rohu, jenže John Gibson vytáhl fantastický zákrok a po nádherném semaforu našel puk v lapačce!
     
    08:39
    David Perron (ANA) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    08:39
    Jonathan Quick (LAK) dostal menší trest, 2 minuty nesportovní chování.
     
    08:32
    Hampus Lindholm vypálil nebezpečně z vrcholu levého kruhu pro vhazování, Jonathan Quick ale ukryl jeho střelu v lapačce!
     
    06:41
    Corey Perry (ANA) dostal menší trest, 2 minuty krosček.
     
    06:41
    Alec Martinez (LAK) dostal dvojitý trest, 2 minuty hrubost + 2 minuty držení protihráče.
     
    06:40
    Ryan Getzlaf se snažil v blízkosti brány procedit puk za záda Jonathana Quicka, ten ale vsedě předvedl několik zákroků a nepustil kotouč do své brány! Skvělá práce brankáře Kings.
     
    03:52
    Alec Martinez na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho jedovatý pokus mířil přesně do bližšího horní rohu brány, jenže John Gibsen vytáhl fantastický zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    02:44
    Nate Thompson (ANA) dostal menší trest, 2 minuty podražení.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 17. Perry (Vatanen, Getzlaf), 38. Perry (Fowler), 42. Perry (Vatanen), 46. Perron – 20. Martinez (Doughty, Kopitar), 30. Pearson


    Anaheim Ducks: Gibson (Andersen) – Fowler, Bieksa, Lindholm, Manson – Despres, Vatanen – Perron, Getzlaf (C), Santorelli – Ritchie, Rakell, Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – Maroon, Thompson, Garbutt. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.
    Los Angeles Kings: Quick (Enroth) – Muzzin, Doughty, Martinez, Schenn, McNabb, Scuderi – Lucic, Kopitar (A), Brown (C) – King, Carter (A), Toffoli – Pearson, Lecavalier, Lewis – Clifford, Shore, Mersch. Hlavní trenér: Darryl Sutter.

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Tom Kowal – Jay Sharrers, Kiel Murchison

    Diváci: 17174
    bahis siteleri