Olomouc – Litvínov 4:1 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 2:4 (kon.) | Vítkovice – Liberec 5:6 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 3:4 (po pr.) | Zlín – Plzeň 6:4 (kon.) | Chomutov – Sparta 1:3 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 1:0 (2:1 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
5:1 (2:1, 1:0, 2:0) Stav série: 2:0
LHK Jestřábi Prostějov
Úterý 01.03.2016, 18:00Play-off Chance ligy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Netrvalo ale dlouho a červenobílí se radují z páté trefy! V obranném pásmu puk vybojoval ZDENĚK BAHENSKÝ, který následně přes celé hřiště neomylně trefil prázdnou branku! Bez asistence.
     
    57:21
    Prostějov to zkouší bez brankáře!
     
    57:10
    Rozhodčí se nakonec rozhodl vylučovat. Za krosček je potrestán Tomáš Jiránek (SLA).
     
    51:16
    Slavia právě vstřelila branku!
    Druhá sešívaná formace uzamkla soupeře před Horčičkou, čehož využil Robinson, který vybojoval v rohu puk, najel si s ním téměř k brance, objel dalšího obránce a předložil puk zcela volnému JÁNOSI VASOVI! Ten už jen z blízka mířil přesně pod Horčičkovu vyrážečku! Asistence: Nathan Robinson a Jaroslav Markovič.
     
    48:48
    Slávisté sehráli parádní akci, kdy si Mikulík narazil puk se Šafránkem, který navíc naznačil střelu. Prvně jmenovaný tak před sebou měl zcela odkrytou klec, jenže nedokázal ideálně vystřelit, a Horčička tak s trochou štěstí odolal!
     
    46:13
    Sešívaní špatně vystřídali, v jeden moment jich tak na ledě bylo šest. Přes protesty domácích fanoušků bude mít Prostějov přesilovku. Dvouminutový trest odsedí Milan Mikulík (SLA).
     
    42:54
    David Hruška zatáhl puk po pravé straně a pod hokejkou bránícího obránce nahrál Šafránkovi. Ten na nic nečekal a vypálil z první, trefil ale jen tyč!
     
    40:57
    Čermák se proháčkoval až před Horčičku, kde ještě přistrčil puk Jiránkovi, ten ani nadvakrát nedokázal vyzrát na pozorného Horčičku!
     
    38:26
    Do úniku se v oslabení dostal Novák, který přestože byl tísněn obráncem, dokázal udělat kličku, přes beton skvěle roztáhlého Hyláka ale neposlal kotouč za brankovou čáru!
     
    37:45
    Právě Vas byl faulován Tomášem Protivným (PRO), který tak musí na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    34:56
    Prostějovská přesilovka končí. Za nedovolené bránění si odpočine Matouš Venkrbec (PRO).
     
    33:46
    Následně ale Peter Hraško (SLA) srazil soupeře k zemi, Jestřábi tak zůstanou před Horčičkou.
     
    32:37
    Na levé straně dostal hodně prostoru Šlahař, Hylák ale předvedl další skvělý zákrok, po kterém Růžička odpálil puk tak šikovně, že z toho nebude zakázané uvolnění.
     
    29:32
    Pavlinovi propadl na útočné modré puk mezi bruslemi a hosté se rázem hnali do přečíslení dvou proti jednomu! Cetkovský to vzal na sebe, zkusil krátkou kličku, po které prověřil Hyláka, který ale udržel kotouč ve výstroji!
     
    21:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Šafránek vyhrál buly na PETERA HRAŠKA, který nic nerozmýšlel a tvrdou ranou kolem clonících hráčů poslal puk přesně k levé tyčce! Asistence: David Šafránek.
     
    19:04
    Ronald Knot (SLA) je potrestán za podražení.
     
    17:05
    Zničehonic se na levém křídle objevil Krejčík, na kterého slávisté pozapomněli. Hylák si ale perfektně povyjel, zmenšil střelecký úhel a nakonec předvedl i jistý velmi dobrý zákrok proti ráně příklepem!
     
    12:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté nedokázali dostat puk z obranného pásma, což trestá první sešívaný útok! Puk se dostal do levého kruhu k Mikulíkovi, jehož rána trefila jen tyčku. Puk ale zůstal pod Horčičkou, čehož si však jako první všiml DAVID ŠAFRÁNEK, který z blízka doklepl volný kotouč do sítě! Asistence: Milan Mikulík a David Hruška.
     
    08:00
    Navíc se hosté budou muset bránit přesilovce soupeře. Vyloučen je Marek Kaluža (PRO) za nedovolené bránění.
     
    06:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Milan Hruška si od modré čáry sjel až do rohu kluziště, odkud našel volného MILANA MIKULÍKA, který si poodstoupil od obránce. Následně se sešívaný forvard dostal ke střele, kterou prostřelil Horčičku! Asistence: Milan Hruška.
     
    01:35
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Hosté podnikli rychlý protiútok, který končí vedoucí trefou! Cetkovský uvolnil na levé straně Venkrbce, který v pravý čas předložil kotouč MARKU DRTINOVI, jehož rána z první mířila přesně k bližší tyči! Asistence: Matouš Venkrbec a Jiří Cetkovský.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 7. Mikulík (M. Hruška), 13. Šafránek (Mikulík, D. Hruška), 22. Hraško (Šafránek), 52. Vas (Robinson, Markovič), 58. Bahenský – 2. Drtina (Venkrbec, Cetkovský)


    HC Slavia Praha: Hylák (Král) – Krstev, Knot, M. Hruška, Pavlin, Hraško, Růžička – Mikulík, Šafránek, D. Hruška – Robinson, Vas, Markovič – Jiránek, Tuominen, Čermák – Bahenský, Kašpařík, Ondráček
    LHK Jestřábi Prostějov: Horčička (Neužil) – Drtina, Kaluža, Mojžíš, Rudl, Husák, Protivný – Luňák, Venkrbec, Cetkovský – Novák, Moskal, Čuřík – Šlahař, Illéš, Krejčík – Augustin, Volek, Kuncek

    Rozhodčí: Krob, Zubzanda – Gerát, Malý
    Slavia 4 0 Prostějov
    #1 Pondělí 29.02.2016 • 18:00
    Slavia - Prostějov 5:2
    #2 Úterý 01.03.2016 • 18:00
    Slavia - Prostějov 5:1
    #3 Pátek 04.03.2016 • 18:00
    Prostějov - Slavia 2:6
    #4 Sobota 05.03.2016 • 17:00
    Prostějov - Slavia 0:1 po s.n.
    bahis siteleri