Kometa Brno – Zlín 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Pardubice 4:1 (kon.) | Plzeň – Chomutov 3:1 (kon.)
Třinec – Olomouc 0:2 (kon.) | Liberec – K. Vary 6:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 2:1 (po pr.)
Sparta – Mladá Boleslav 6:4 (kon.)
po prodl.
HC VERVA Litvínov
2:1 (0:0, 0:1, 1:0 - 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Pátek 04.03.2016, 18:20 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:12 Viktor HÜBL - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    62:12
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A Litvínov se přeci jen prosazuje! VIKTOR HÜBL dlouho hledal puk pod svými bruslemi, nakonec ho našel a vymotal se s ním. Ještě se stihl otočit a následně vypálit, což Bartošáka překvapilo a střela mu propadla až do branky. Litvínov tak dnes bere dva body a na litvínovském stadionu se může slavit! Asistence: František Lukeš.
     
    60:56
    Tak to je obrovská šance pro domácí, kteří budou mít k dispozici přesilovou hru! Kafka dostává pětiminutový trest za bodnutím koncem hole! Navíc si vysloužil desetiminutový osobní trest.
     
    55:45
    Martynek za brankou vybojoval puk, prosmýkl se kolem ní a vypálil. Bartošák se ale prezentoval parádním a velmi důležitým zákrokem!
     
    51:29
    Jaroslav Janus se činí a svůj tým drží!
    50:36 František LUKEŠ - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:36
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali vyrovnání! FRANTIŠEK LUKEŠ pálí opravdu ostrými! To byla pumelenice, která div neprotrhla síť! Na tuto střelu neměl Bartošák žádný nárok. Asistence: Viktor Hübl, Tomáš Frolo.
     
    49:38
    Už to vypadalo, že budou Vítkovice v přečíslení dva na jednoho. Hosté si ale nedokázali patřičně nahrát a z této šanci naštěstí pro domácí nic nebylo!
     
    47:35
    Burger v oslabení udělal domácím velké problémy, když se prohnal přes trojici hráčů ve žlutočerných dresech. Jedovatou střelou Januse zaskočil, ale ne natolik, aby litvínovský gólman propustil puk za svá záda!
     
    46:19
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Steel (Balán – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    46:15
    Tak to byla obrovská příležitost! Smekám pomyslný klobouček před Bartošákem, který si ukázkově počíhal na střelu Gerháta, který si teď vyčítá tuto promarněnou šanci! Není divu..
     
    42:28
    Verva se drží v útoku. Nejprve pálil z dobré pozice před brankou Hanzl, Bartošák puk vyrazil jen k volnému Kubátovi, který trefil připravenou lapačku hostujícího gólmana!
     
    42:24
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Steel (Klok – 2 min., podražení).
     
    41:14
    Dnešnímu utkání přihlíží 4105 diváků!
     
    37:10
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Hanzl – 2 min., podražení).
    36:13 Lukáš KOVÁŘ - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    36:13
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    A Vítkovice přesilovou hru ihned využívají! Hlinka nabil před brankou volnému LUKÁŠI KOVÁŘI, který nic nevymýšlel a svou ranou prostřelil vše, včetně Januse, kterému puk proklouzl mezi výstrojí. Vítkovický obránce si vyjel na útočný výlet a osvědčil se jako správný kanonýr! Vítkovice se tak ujímají jednobrankového vedení a tohle bude domácí jistě velmi mrzet! Asistence: Michal Hlinka.
     
    36:01
    Sotva se Litvínov vrátil do plného počtu, hned na trestnou putuje domácí kapitán Trávníček, který si zde bude muset dvě minuty odpočinout, jelikož se provinil nedovoleným bráněním.
     
    33:48
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Lukeš – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:14
    Tlak Vervy nedokázaly Vítkovice dlouho vydržet a nakonec si pomohly jen za cenu faulu. Lukáš Klok si budu muset odsedět na trestné lavici dvě minuty za nedovolené bránění a sledovat odtamtud útok Vervy.
     
    31:16
    Kotouč má na hokejce Hořava, který si vybruslil k brance, potom se ji rozhodl objet a následně kotouč přenechal před brankou číhajícímu Hanzlovi. Domácí šikula ale mířil příliš vysoko a branku netrefil! Škoda, protože to šance na gól určitě byla!
     
    29:56
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Steel (Kovář – 2 min., hrubost).
     
    29:09
    Hübl našel na mezikruží dobře postaveného Pavelku, který se ale musel pro kotouč natahovat a už neměl potřebnou rovnováhu na zakončení! I tak ale Bartošáka pořádně vystrašil a hostující gólman měl velké starosti!
     
    27:34
    Litvínov dnes pálí opravdu ostrými! To jsou pořádné pecky, které míří na Bartošáka, který ale prozatím odolává.
     
    26:02
    Wau, tak to byla velmi kuriozní situace! Bartošák okusil tvrdost střely Lukeše, který ho zavalil pořádnou dělovkou! Bartošák ji chytil, ale měl co dělat, aby to ustál a s pukem se nepřekutálel do branky! Vítkovický brankář předvedl velmi pěkný tanec s pukem.
     
    25:15
    Martynkek se snažil vypálit z levého kruhu, ale branku o maličký kousek minul! Poté se puk dostal na modrou ke Skleničkovi, který ihned střílel, ale trefil jen klubko hráčů před sebou!
     
    24:40
    Tak to je obrovská škoda! Hanzl ani na třikrát nedokázal překonat ležícího Bartošáka! Tomu už by se dalo říct střelecké trápení, jelikož při druhém pokusu měl před sebou prázdnou branku, ale kotouč nedokázal zpracovat na hokejce a trestuhodně minul!
     
    23:54
    Verva se usadila v útočném pásmu, vše vyvrcholilo střelou Jurčíka od levého kruhu, který dobrou střelou, trefil jen připraveného Bartošáka!
     
    19:47
    Tak to je pro domácí špatné, jelikož musí jít do tří! Dvě minuty si na trestné lavici odpyká Tomáš Frolo, jež se provinil vražením na hrazení! A to budou pro Litvínov těžké chvilky.
     
    18:30
    Hovorka se dostal do samostatného úniku, když dokázal přesprintovat domácí obranu, Janus ho ale vychytal! Ze zezadu přišel drobný háček od Pavelky, který si také odsedí na trestné lavici po právu dvě minuty!
     
    16:40
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Steel (Hlinka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    13:05
    Velmi nebezpečně od levého kruhu střílel Hovorka, Janus ale puk vyrazil mimo branku!
     
    12:21
    Vítkovice si svou aktivní hrou vynutily přesilovou hru, na trestnou lavici usedá Robin Hanzl, jež se provinil sevřením puku rukou a odpyká si tak dvě minuty na lavici hanby.
     
    09:07
    Ani Verva se ale nechce nechat zahanbit, druhá litvínovská formace se dlouho drží před brankou Bartošáka. Ani Hanzl, ani Martynek však neuspěli!
     
    08:32
    Výborný Janus v brance! Domácí gólman měl teď opravdu hodně těžkých zákroků, ale bravurně si se všemi střelami dokázal poradit!
     
    07:27
    Tak to byl velký tlak Chemiků! Největší šanci měl Piroš, který ale z bezprostřední blízkosti na výborného Bartošáka ve vítkovické brance nevyzrál!
     
    06:17
    Verva Vítkovicím pořádně zatápí a zimák bouří! Hořava vyslal na Bartošáka tvrdou střelu, vítkovický gólman dlouho neposedný puk zpracovával, nakonec se mu to přeci jen povedlo!
     
    05:06
    Po střele jednoho z hráčů Vítkovic se stadionem rozezvonila tyčka! Takový je projektil vítkovického kapitána Jiřího Burgra!
     
    04:30
    Vzájemné vyloučení na obou stranách. Ze strany Litvínova je to Radek Duda a z vítkovické strany Lukáš Kovář, na 2+2 za krosček a hrubost. Duda si trest na dvě minuty odpyká za hrubost. Pokračovat se bude ve hře 5 na 4.
    Marken.cz

    Sabina Šťástková

    Branky a nahrávky: 51. Lukeš (Hübl, Frolo), 63. Hübl (Lukeš) – 37. Kovář (Hlinka)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Řehoř) – Kubát, Chaloupka, Pavelka, Sklenička, Frolo, Pavlík – Lukeš, Hübl, Gerhát – Hořava, Hanzl, Martynek – Trávníček (C), Reichel, Duda – Piroš, Válek, Jurčík – Jánský
    Trenér: Radim Rulík

    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Kantor) – Kovář, Čerešňák, Philipp, Štencel, Klok, Sloboda – Kafka, Hlinka, Olesz – Kucsera, Kolouch, Vandas – Hovorka, Balán, Zdráhal – Němec, Burger (C), Szturc
    Trenér: Ladislav Svozil

    Rozhodčí: Hodek, Souček – Komárek, Ondráček
    bahis siteleri