Helas Brno – Chrudim 0:12 (kon.) | Vysoké Mýto – Hradec Králové 7:3 (kon.) | Rádio Krokodýl Brno – Slavia 2:3 (kon.)
Interobal Plzeň – Zruč n/S 5:5 (kon.) | Česká Lípa – Tango Brno 3:3 (kon.) | Kladno – Sparta 1:4 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
3:3 (2:1)
FC Tango Brno
Pátek 04.03.2016, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.
     
    Příjemný páteční večer při sledování textového online přenosu z utkání 20. kola Chance futsal ligy mezi týmy FC Démoni Česká Lípa a FC Tango Brno.
     
    FC TANGO BRNO


    Tango si v předchozím kole poradilo s Kladnem, které porazilo 3:0 a se ziskem 26 bodů okupuje sedmé místo v tabulce. Zajímavostí je, že z týmů, které by při současné konstelaci postoupily do play-off, vstřelilo Brno nejméně gólů, konkrétně 58.


    Nejproduktivnějším hráčem mužstva je Marko Hudaček, který si připsal třináct bodů za devět branek a čtyři asistence. Zároveň je i nejlepším střelcem.


    Tango stejně jako v loňské sezoně i letos usiluje o postup do play-off a zcela jistě by chtělo vylepšit rok starý výsledek, kdy vypadlo už ve čtvrtfinále s Benagem.

     
    FC DÉMONI ČESKÁ LÍPA


    Démoni před týdnem prohráli v Hradci 4:0 a tím se definitivně stvrdil jejich sestup do druhé ligy. Ve zbývajících třech kolech už nemají žádnou šanci stáhnout svou ztrátu na desátou pozici, kterou momentálně drží Helas.


    Nejproduktivnějším hráčem týmu je nestárnoucí Stanislav Bejda, jenž zaznamenal devatenáct bodů za osm přesných tref a jedenáct přihrávek. Nejlepším střelcem je se čtrnácti zářezy Karel Kaňkovský.


    Českolipští se tak po roční anabázi v první lize opět pakují o patro níž, ale nutno podotknout, že si v letošním ročníku vedli o poznání lépe než při své první účasti v nejvyšší futsalové soutěži v sezoně 2012/2013. Tehdy získali pouze jeden bod, nyní jich mají na svém kontě deset, leč ani toto číslo k záchraně nestačí.

     
    Úvodní sestavy:


    FC Démoni Česká Lípa: Bellada (Michálek) – Kaňkovský, Vobořil, Musil, Kýček, Lakatoš, Jäger, Havlásek.


    FC Tango Brno: Zrzavý (Dvořák) – Chadzidis, Vlček, Svoboda, Prokeš, Buršík, Řezníček, Máša, Hudaček, Doubravský, Denysiuk.


    Rozhodčí: Novotný, Lasch.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:12
    První útok založili hosté, míče se v dobré střelecké pozici ujal Svoboda, ale jeho nepříliš nebezpečnou střelu Bellada zneškodnil.
     
    01:18
    Domácí vzápětí kontrovali, ovšem Kaňkovského přihrávku Lakatoš nezpracoval. Balónu se tak znovu ujmou hráči Tanga.
     
    01:56
    Po standardní situaci vypálil Kaňkovský, Zrzavý nakonec ale zasahovat nemusel, protože střela českolipského plejera se do vymezeného území nevešla.
     
    02:40
    Kaňkovský si při založení útoku nerozuměl s Jägerem a k hracímu předmětu se Brno dostává úplně zadarmo.
     
    04:55
    Hra se odvíjí spíše u středu hřiště a ani jeden z brankářů dosud nemusel řešit složitější situaci.
     
    05:19
    Domácí zaváhali v rozehrávce, čehož mohl využít Svoboda, jenž pelášil sám na Belladu, ovšem českolipský gólman mu obrovskou šanci zmařil!
     
    06:04
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už to Brněnským vyšlo. Svoboda se tentokrát převtělil do role nahrávače a jeho pas zužitkoval přesnou střelou z pravé strany TOMÁŠ BURŠÍK, jenž tváří v tvář Belladovi nezaváhal. Asistence: Milan Svoboda.
     
    07:30
    Tango je po vstřeleném gólu při chuti, avšak Doubravský si ukrojil až příliš velké sousto, když chtěl obejít hned dva protihráče najednou. Jäger mu čistě obral míč a zamezil případnému nebezpečí.
     
    08:41
    Českolipský Daniel Kýček chtěl dostát své přezdívce CR7 a zkusil na brněnské hráče zajímavé kličky, ovšem nakonec se se zlou potázal a svou akci ani nezakončil.
     
    09:40
    Do zakončení se dostal z levé strany Hudaček, nejproduktivnější hráč a nejlepší střelec Brna si ale tentokrát vylámal zuby na Belladovi.
     
    10:53
    Vobořil sice špatně přihrál, ale Svoboda ke smůle hostů zahrál rukou, a tak Vobořilova chyba nemusela Českolipské mrzet.
     
    11:54
    Výkop Zrzavého zachytil Doubravský, který si pohrál s českolipskou obranou, ale jeho zakončení vytáhl z brankové čáry dobře stojící Kaňkovský.
     
    13:48
    Svoboda se snažil o průnik do týlu nepřítele, leč Jäger uplatnil své centimetry a kilogramy a Svobodu do přímého ohrožení branky nepustil.
     
    14:59
    Z uctivé vzdálenosti vypálil Kaňkovský, místo brankáře Zrzavého ovšem málem trefil visící basketbalový koš.
     
    16:03
    Kaňkovský nedovoleně odstavil v souboji Buršíka, což neušlo pozornosti rozhodčího Novotného, který Tangu přisoudil volný přímý kop.
     
    16:23
    Tým FC Tango Brno si vyžádal oddechový čas.
     
    16:43
    Démoni právě vstřelili branku!
    S blížícím se koncem prvního poločasu se dočkali i domácí. Míče se zmocnil DANIEL KÝČEK, který s ním uběhl pár metrů a nekompromisní střelou k tyči vyrovnal na 1:1. Bez asistence.
     
    18:05
    Česká Lípa byla blízko druhému gólu! Kaňkovský obdržel přesný pas a jeho stoprocentní loženku zneškodnil pohotovým zákrokem Zrzavý.
     
    19:07
    Řezníček poslal centr před branku, kde však nestál nikdo z jeho spoluhráčů a Brno vzápětí vystřídalo.
     
    19:22
    Démoni právě vstřelili branku!
    Když svou šanci nevyužili hosté, udeřilo na druhé straně. DANIEL KÝČEK si naběhl na levou stranu a přesnou střelou na vzdálenější tyč překonal Zrzavého. Bez asistence.
     
    19:32
    Doubravský se provinil proti pravidlům a od rozhodčího Lasche dostal žlutou kartu.
     
    20
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, v němž měli míč v držení častěji Brněnští, ale do kabin odchází s jednobrankovým mankem. Hosté se sice ujali vedení zásluhou Buršíka, ovšem Kýček dvěma góly v závěru úvodní půle otočil skóre ve prospěch České Lípy.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:13
    Ze středu hřiště vystřelil Vobořil a balón minul Zrzavého klec o metr. To byla zajímavá šance pro Démony.
     
    21:12
    Do branky České Lípy nastoupil místo Jaroslava Bellady Marek Michálek.
     
    22:17
    Řezníček sice nasadil Lakatošovi jesličky, ale jeho nabídku před Michálka nikdo v brněnském dresu nezachytil a domácí gólman tak v pohodě sebral míč.
     
    23:22
    Michálek neudržel balón a důrazný Máša se jej snažil procpat za brankovou čáru. Brankář Démonů si ale nakonec poradil a případnou radost hostujícímu borci pokazil.
     
    24:04
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Teď už to Tangu vyšlo. Svoboda přenechal hrací předmět MARKO HUDAČKOVI, který rozšířil své bohaté střelecké konto o další zářez. Asistence: Milan Svoboda.
     
    25:08
    Buršík atakoval v rozporu s pravidly unikajícího Kýčka a od sudích vyfasoval kartu žluté barvy.
     
    26:20
    Lakatoš se pokusil o individuální průnik, avšak pro svůj tým získal alespoň aut.
     
    27:20
    Hudaček z levé strany přihrál do středu hřiště naběhnutému Svobodovi, jehož zakončení jen těsně minulo Michálkovu svatyni.
     
    28:50
    Míč teď měli v držení Brněnští, obléhání Michálkovy klece ukončil pokusem do boční sítě Doubravský. Jeho střela ale byla tečovaná, a tak bude Tango zahrávat rohový kop.
     
    30:19
    Hosté jsou v těchto pasážích hry mnohem aktivnější, ve slušné střelecké pozici se ocitl Řezníček, ale jeho záměr Michálek zneškodnil.
     
    30:21
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Nyní už byl i Michálek krátký. Řezníček se tentokrát rozhodl pro přihrávku, jejímž adresátem byl MILAN SVOBODA, který posílá Tango do jednobrankového vedení. Asistence: Jakub Řezníček.
     
    31:38
    Démoni právě vstřelili branku!
    Domácí ovšem přicházejí s bleskovou odpovědí. V situaci dva na jednoho volil Havlásek střelu, kterou sice jeden z hostujících hráčů zneškodnil, ale MILAN LAKATOŠ ukázal patřičný důraz a doslova dotlačil kulatý nesmysl do sítě. Bez asistence.
     
    32:46
    Démoni cítí šanci, dobrý pokus vyslal ze své kopačky Kýček a jeho pozdrav vyrazil Zrzavý na roh.
     
    33:06
    Také Michálek musí být neustále v permanenci. Jeho bdělost nyní prověřil Doubravský, který ale mířil jen doprostřed brány.
     
    34:32
    Kýček si už už chtěl píchnout balón kolem Svobody, ale ten mu vystavil stopku způsobem nedovoleným, a tak bude Česká Lípa zahrávat volný přímý kop.
     
    34:35
    K nařízenému trestnému kopu se postavil Kaňkovský, jehož rána se mezi tři tyče nevešla.
     
    36:07
    Michálek vyrazil až na polovinu hřiště, ale naštěstí pro domácí se stihnul vrátit na své místo a Brno tak nedokázalo nabídnutou šanci v podobě prázdné branky využít.
     
    37:05
    Spolupráci s Jägerem zakončil Vobořil, Zrzavý ale nemusel zasahovat, protože míč si cestu k brance nakonec nenašel.
     
    38:19
    Hosté sáhli k power-play, Zrzavý odešel na střídačku!
     
    38:41
    Své střelecké štěstí zkusil Svoboda, ale v rozhodující chvíli si neseřídil mířidla.
     
    39:32
    Prokeš zabránil Michálkovi ve výkopu, za což od rozhodčích dostal žlutou kartu.
     
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou zajímavý zápas, který skončil nerozhodně 3:3. Skóre utkání otevřel v 7. minutě Buršík, který poslal Tango do vedení 1:0. Ještě do přestávky se ale dvakrát prosadil Daniel Kýček, jenž převrhl misky vah na stranu Démonů. Ve druhé půli ovšem Hudaček se Svobodou zajistili Brnu jednobrankový náskok, který však hosté neudrželi. Konečnou remízu 3:3 a dělbu bodů zařídil Lakatoš. Oba týmy si tak za plichtu připisují do tabulky bod. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji hezký víkend. (21:56:30)

    Michal Šandor

    Branky: 17. Kýček, 20. Kýček, 32. Lakatoš – 7. Buršík (Svoboda), 25. Hudaček (Svoboda), 31. Svoboda (Řezníček)

    Karty:   20. Doubravský (TAN), 26. Buršík (TAN), 40. Prokeš (TAN)


    FC Démoni Česká Lípa: Bellada (21. Michálek) – Kaňkovský, Vobořil, Musil, Kýček, Lakatoš, Jäger, Havlásek.
    FC Tango Brno: Zrzavý (Dvořák) – Chadzidis, Vlček, Svoboda, Prokeš, Buršík, Řezníček, Máša, Hudaček, Doubravský, Denysiuk.

    Rozhodčí: Novotný, Lasch
    bahis siteleri