Washington – NY Rangers 2:3 (kon.) | Columbus – Edmonton 6:3 (kon.) | Dallas – New Jersey 4:2 (kon.)
Buffalo – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.) | Colorado – Nashville 2:5 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 2:4 (kon.)
Los Angeles – Anaheim 2:3 (kon.)
konec
Washington Capitals
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
New York Rangers
Sobota 05.03.2016, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    40:17 Derek STEPAN - 2:3
     
    40:17
    Rangers právě vstřelili branku!
    Lepší vstup do třetí třetiny si hokejisté Rangers ani přát nemohli. Orlov nedokázal dostat kotouč z obranného pásma, k tomu se dostal DEREK STEPAN a střelou po ledě překonal Holtbyho. Pravděpodobně tam byla ještě teč bránícího hráče. Asistence: Ryan McDonagh.
    39:21 T.J. OSHIE - 2:2
     
    39:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je využita, Washington srovnává stav utkání. T.J. OSHIE si podél levého mantinelu nabruslil do útočného pásma, dostal se téměř ke středu a střelou zápěstím prostřelil Raantu. Bez asistence.
    30:58 Jay BEAGLE - 1:2
    30:58 Jay BEAGLE - 1:2
     
    30:58
    Washington právě vstřelil branku!
    I druhé zkoumání videa vyznělo lépe pro Capitals. Ve Verizon Center je to tedy o jedinou branku, o kterou se postaral JAY BEAGLE. Ten byl totiž označen za posledního hráče, který se kotouče před brankovou čárou dotkl. Bez asistence.
    16:37 Keith YANDLE - 0:2
     
    16:37
    Rangers právě vstřelili branku!
    Obrovský tlak Rangers končí gólem! Jezdci během krátké chvíle trefili dvě tyče, ale svou snahu vstřelit branku nevzdali a pokračovali v obléhání branky Holtbyho. Toho využil KEITH YANDLE, který od modré čáry dokázal nasměrovat kotouč do šibenice! Asistence: Derick Brassard, Derek Stepan.
    05:47 Jesper FAST - 0:1
     
    05:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers se dostávají na ledě Washingtonu do vedení. Po různých odrazech kotouče se před brankou k němu dostal JESPER FAST a pohotovou ránou ho uklidil do sítě. Asistence: Dan Girardi, Ryan McDonagh.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 31. Beagle, 40. Oshie – 6. Fast (Girardi, McDonagh), 17. Yandle (Brassard, Stepan), 41. Stepan (McDonagh)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Alzner, Orlov, Orpik, Chorney, Weber – Oshie, Bäckström, Ovečkin – Williams, Kuzněcov, Burakovsky – Wilson, Johansson, Chimera – Beagle, Richards, Winnik
    New York Rangers: Raanta (Hellberg) – Girardi, McDonagh, Klein, Yandle, Boyle, M. Staal – Zuccarello, Stepan, Kreider – Fast, Brassard, Miller – Hayes, E. Staal, Lindberg – Stalberg, Moore, Glass

    Rozhodčí: Hebert, Lee – Nowak, McElman

    Diváci: 18 506
    bahis siteleri