Pittsburgh – Calgary 2:4 (kon.) | Los Angeles – Anaheim 2:3 (kon.) | Boston – Washington 1:2 (po pr.)
Tampa – Carolina 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Columbus 6:0 (kon.) | Winnipeg – Montreal 4:2 (kon.)
Toronto – Ottawa 2:3 (kon.) | Arizona – Florida 5:1 (kon.) | San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
New Jersey – Pittsburgh 1:6 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:6 (kon.) | Chicago – Detroit 4:1 (kon.)
Ottawa – Dallas 1:2 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
1:2 (1:0, 0:1, 0:0 - 0:1)
Washington Capitals
Neděle 06.03.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:36 Matt NISKANEN - 1:2
     
    62:36
    Washington právě vstřelil branku!
    MATT NISKANEN střílí svůj pátý gól v letošní sezóně NHL a v prodloužení rozhoduje o šesté výhře Capitals proti Bostonu v řadě!! Andre Burakovsky udělal v útočném pásmu skvělý oblouk a poté puk předložil doprava u modré čáry Mattu Niskanenovi, který na vrcholu mezikruží napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a mezi betony propálil bezmocného Tuukka Raska. Zdeno Chára chtěl ke střelcovi rozhodujícího gólu přistoupit, jenže byl u něj příliš pozdě. Asistence: Andre Burakovsky, Marcus Johansson.
     
    61:26
    Alex Ovečkin mohl rozhodnout, když mezi kruhy pro vhazování napřáhl ke střele, která mířila k pravé tyči, Tuukka Rask ji ale dokázal lapačkou zastavit, přestože v ní puk neudržel!
     
    60:55
    Nicklas Bäckström a Alex Ovečkin mohli rozhodnout, jenže Tuukka Rask následnou střelu levým betonem vykopl!
     
    57:29
    David Krejčí napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, jeho rána ale skončila pouze na výstroji připraveného Philippa Grubauera!
     
    55:57
    T.J. Oshie (WAS) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    54:59
    Zdeno Chára (BOS) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    48:04
    John-Michael Liles (BOS) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    44:17
    T.J. Oshie prokázal neskutečně šikovné ruce, když se v obležení dvou protihráčů ocitl v mezikruží na ledě, přesto se na kolenou dokázal uvolnit a bekhendem v oslabení vypálit. Tuukka Rask sice jeho následnou střelu zastavil, ale byl to krásný moment.
     
    43:20
    Jay Beagle (WSH) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    42:30
    Lee Stempniak číhal před bránou a pokoušel se tečovat střelu svého spoluhráče z pravého křídla, puk ale nakonec nezasáhl a Tuukka Rask ho levým betonem vykopl mimo!
     
    39:59
    Boston ještě stačil vypálit od modré čáry na pravém křídle po vyhraném vhazování a Philipp Grubauer si připsal fantastický zákrok, když puk ukryl v lapačce!
     
    36:25
    Tým Washingtonu dostal menší trest, 2 minuty příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Marcus Johansson.
     
    36:21
    Capitals se dostali na pravém křídle ke střele, která se od přední pravé tyče nebo od břevna odrazila zpět do hry!
    33:08 Karl ALZNER - 1:1
     
    33:08
    Washington právě vstřelil branku!
    KARL ALZNER se prosazuje po nádherně sehrané akci Capitals a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Alex Ovečkin z levého křídla přenesl hru do pravého kruhu pro vhazování na Nicklase Bäckströma, který sice mohl střílet, nakonec ale našel u vzdálenější levé tyče najíždějícího Karla Alznera, který puk z blízkosti dorazil do prázdné brány. Krásná akce a stav utkání je rázem nerozhodný. Asistence: Nicklas Bäckström, Alex Ovečkin.
     
    30:55
    Vyloučený Alex Ovečkin je zpět na ledě a Washington hraje po přečkání tříminutové přesilové hry, z toho přes minutu a půl 5 na 3, v plném počtu!
     
    30:36
    Patrice Bergeron měl na hokejce dvě velké šance a obě dvě v blízkosti levé tyče, kde nejprve napřáhl po ledě ke střele, která sice prošla Philippovi Grubauerovi mezi betony, jenže vzápětí se odrazila mimo, zatímco ta druhá orazítkovala bližší levou tyč!
     
    30:10
    David Krejčí se dostal v mezikruží k odraženému puku a napřáhl k nebezpečné střele, kterou Philipp Grubauer akrobatickým zákrokem vyrazil!
     
    29:48
    Patrice Bergeron na levém křídle vypálil z ostrého úhlu a jeho následná střela se od vzdálenější pravé tyče odrazila do brankoviště, kde puk pozorný Philipp Grubauer lapačkou vytáhl mimo a zabránil tomu, aby se od jeho výstroje odrazil do brány!
     
    29:18
    Bruins vytvořili před bránou obrovský závar, puk se jim ale za záda ležícího Philippa Grubauera procedit nepodařilo!
     
    28:58
    Bruins mají k dispozici přesilovou hru 5 na 3, která potrvá přes minutu a půl! Obrovská šance navýšit vedení.
     
    28:47
    Tom Wilson (WSH) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    25:36
    Brad Marchand (BOS) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    25:36
    Alex Ovečkin (WSH) dostal větší trest, 5 minut vražení na hrazení.
     
    25:36
    Alex Ovečkin u mantinelu v blízkosti střídaček sestřelil Kevana Millera, který byl tvrdě naražen na mantinel, a odchází na ošetřovnu. Vypadá to, že to odnesl levý loket.
     
    24:28
    Dennis Seidenberg namazal puk na hokejku Jevgenije Kuzněcova, který si z mezikruží sjel před bránu a v blízkosti levé tyče se snažil zamířit do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Tuukka Rask se vytasil se spektakulárním semaforem, po kterém puk našel v lapačce!
    23:17 Neuznaný gól Toreyho Kruga kvůli postavení mimo hru.
     
    23:17
    Bruins právě vstřelili branku, která nebyla uznána!
    Landon Ferraro v oslabení sice neproměnil samostatný únik, poté ale po rychlém protiútoku vypálil od modré čáry a Philipp Grubauer jeho střelu levým betonem vyrazil, jenže vzápětí se dostal k puku Torey Krug a po sjetí z pravého křídla před bránu zamířil z blízkosti přesně k bližší pravé tyči. Hlavní trenér Washingtonu Barry Trotz si vzápětí vzal Coach Challenge, se kterou uspěl, a gól Bostonu nebyl kvůli ofsajdu uznán!
     
    22:45
    Alex Ovečkin do třetice! Ruský útočník tentokrát dostal skvělou přihrávku před bránu, kde se snažil zamířit mezi betony Tuukka Raska, ten ale zavřel dveře a jeho pokus vyrazil!
     
    20:53
    David Pastrňák (BOS) dostal menší trest, 2 minuty vražení na hrazení.
     
    16:40
    Tom Wilson (WSH) dostal menší trest, 2 minuty bitka.
     
    16:40
    Adam McQuaid (BOS) dostal větší trest, 5 minut bitka.
    Pěstní souboj mezi Adamem McQuaidem a Tomem Wilsonem.

     
    16:40
    Adam McQuaid se ve středním pásmu u boxu časoměříčů pustil do bitky s Tomem Wilsonem a poté, co si oba navzájem sundali přilby, ho poslal k ledu!
     
    13:55
    Daniel Winnik dostal krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma mezi kruhy pro vhazování a poté chtěl bez přípravy zamířit přesně k pravé tyči, což se mu sice podařilo, Tuukka Rask ale jeho střelu letící těsně nad ledem lapačkou vyrazil mimo!
     
    10:42
    T.J. Oshie na pravém křídle prokázal rychlé nohy a z pravého rohu útočného pásma poté našel na přední tyči zpětnou přihrávkou Nicklase Bäckströma, který bez přípravy mířil ke vzdálenější levé tyči, pozorný Tuukka Rask ale jeho střelu pravým betonem po rychlém přesunu vyrazil mimo a připsal si další skvělý zákrok!
     
    08:26
    Capitals se dostali v blízkosti levé tyče k nebezpečné střele, která prošla Tuukkovi Raskovi zřejmě mezi betony a puk pomalu mířil do sítě, brankář Bostonu se ale bleskově zorientoval a na brankové čáře ho po skvělé otočce dokázal vleže zastavit!
    07:11 Patrice BERGERON - 1:0
     
    07:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    PATRICE BERGERON otevírá skóre dnešního zápasu a posílá Boston do vedení 1:0!! Kevan Miller na modré čáře rukavicí zastavil vysoký puk a Brad Marchand skvělou bekhendovou přihrávkou z levého křídla našel na vzdálenější pravé tyči najíždějícího Patrice Bergerona, který bez přípravy zamířil z blízkosti přesně k pravé tyči. Philipp Grubauer se nemohl stihnout přesunout a Bruins se ujali vedení. Asistence: Brad Marchand, Lee Sempniak.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Bergeron (Marchand, Stempniak) – 34. Alzner (Bäckström, Ovečkin), 63. Niskanen (Burakovsky, Johansson)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára (C), K. Miller, Krug, Seidenberg, Liles, McQuaid – Marchand, Bergeron (A), Stempniak – Beleskey, Krejčí (A), Pastrňák – Eriksson, Spooner, Hayes – Ferraro, Acciari, Connolly. Hlavní trenér: Claude Julien.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Alzner, Niskanen, Orpik (A), Orlov, Chorney, Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Winnik, Richards, Beagle. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Francis Charron, Wes McCauley – David Brisebois, Derek Nansen
    bahis siteleri