Ural – Dynamo 1:1 (kon.) | Machačkala – Perm 0:1 (kon.)
konec
FK Ural
1:1 (0:0)
Dynamo Moskva
Pondělí 07.03.2016, 12:30 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg. Kapacita: 27,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešní den vše, užijte si zbytek pondělí a u dalšího textového přenosu brzy nashledanou! (14:25:50)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:20.
     
    Máme za sebou dohrávku 19. kola ruské nejvyšší soutěže, mezi FK Ural a FK Dinamo Moskva. Dnešní zápas nenabídl mnoho zajímavých akcí, vyjma pasáže z druhého poločasu, kdy nejprve v 59. minutě vstřelil gól hostující Aleksey Ionov, na což mu celkem záhy v 63. minutě odpověděl nádhernou trefou z přímého kopu domácí Gerson Acevedo. Domácí ani hostující tým pak už moc nepředvedli a tak utkání končí naprosto zaslouženou remízou 1:1!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Ural se v posledních momentech utkání dostal do rychlého brejku, obránce Hubočan však pronikajícího Manučarjana zastavil.
     
    90+1
    Útok Dinama středem hřiště se dostal až k Bećirajovi, ten však míč celkem lehkomyslně ztratil a vyslal tak do protiútoku Ural. Útok Uralu však dopadl stejně bez úspěchu, jako útok Dinama.
     
    90
    V závěru zápasu je vidět na obou celcích únava, hra je plná nepřesností, přesto se oba celky snaží utkání zlomit ve svůj prospěch.
     
    89
    Střídá i hostující Dinamo, ze hřiště odchází dnes velmi aktivní Tašajev, který je nahrazen Katričem.
     
    88
    Nyní dochází ke střídání na obou stranách, nejprve odchází v týmu Uralu mladý Korobov, který je nahrazen Serčenkovem.
     
    87
    Rychlý průnik po levém křídle předvedl Tašajev, jeho střelu však brankář Zabolotnyj dokázal vyrazit! Nikdo z hráčů Dinama pak nebyl schopen najít si odražený míč, který tak získal do své moci Ural.
     
    86
    Domácí Ural se dostával postupnou kombinací až na vápno Dinama Moskva, jeho snaha však byla překažena nepřesnou přihrávkou Aceveda.
     
    85
    Ani jeden z aktérů dnešního zápasu se nechce spokojit s dělbou bodů. Útočné snahy obou celků jsou však poznamenány velkým množství nepřesností, což jim jejich snahu komplikuje.
     
    84
    Acevedo však nedokázal protiútok Uralu zakončit lépe, než jen střelou do jednoho z obránců Dinama, míč se tak vrací na kopačky hostí.
     
    83
    Dinamo to teď zkouší po levé lajně, agilní Tašajev však o míč opět přišel a do protiútoku tím vyslal domácí Ural.
     
    82
    Domácí Manučarjan krásně přenesl těžiště hry zprava doleva milimetrovým pasem na Korobova, ten však nedokázal dobře zpracovat a o míč se nechal připravit.
     
    81
    Hra se teď přesunula na na střed hřiště, oba týmy si vyměňují míč díky velkému počtu chyb a nepřesností jak na jedné, tak na druhé straně.
     
    80
    Další průnik po levé lajně teď vytáhl hostující Tašajev, který je v dnešním zápase opravdu velmi aktivní. Jeho snaha však nebyla pochopena jeho spoluhráči, a tak o míč záhy přišel.
     
    79
    Domácí Gerson Acevedo je po svém gólu velmi při chuti, ve středu hřiště obešel dva hráče a poslal přihrávku na levé křídle, ze kterého centroval do vápna Korobov. Jeho centr však nenašel nikoho z jeho spoluhráčů.
     
    78
    Zobnin si teď ve středu hřiště několikrát vyměnil míč s Ionovem, jejich spolupráci však přerušil faul domácího Manučarjana právě na Zobnina.

    Jakub Hataš

    Branky: 63. Acevedo – 59. Ionov

    Karty:   45. Stavpec (URA), 74. Acevedo (URA)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 1:4. Rohy: 0:9. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 12:20.
    FK Ural: Zabolotnyj – Kulakov, Martynovič, Fontanello (C), Dancev – Sapeta, Jemeljanov – Acevedo, Korobov (88. Serčenkov), Stavpec (64. Manučarjan) – Gognijev (71. Rjazancev).
    Náhradníci: Šubin, Arapov – Jarošenko, Manučarjan, Novikov, Rjazancev, Serčenkov, Bilonog, Ščerbakov, Merkulov.

    Dynamo Moskva: Šunin (C) – Ješčenko, Živogljadov, Hubočan, Kozlov – Drahun, Zobnin – Ionov, Bećiraj, Tašajev (89. Katrič) – Pogrebňak.
    Náhradníci: Leščuk – Morozov, Holmén, Djakov, Igor Denisov, Katrič, Levin, Obolski.
    bahis siteleri