Philadelphia – Tampa 4:2 (kon.) | Toronto – Buffalo 3:4 (0:1 po s.n.) | Florida – Boston 4:5 (po pr.)
Calgary – San Jose 1:2 (po pr.) | Colorado – Arizona 3:1 (kon.) | Anaheim – Washington 1:2 (1:2 po s.n.)
Los Angeles – Vancouver 5:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Arizona Coyotes
Úterý 08.03.2016, 03:15 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:47 GORDON - 3:1
     
    48:47
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti se konečně dočkali a zrušili čisté konto Varlamova! Plotnikov za brankou dostal přihrávku od Connautona, poté neúspěšně tlačil puk k pravé tyči, avšak na dorážku BOYDA GORDONA už byl Varlamov krátký. Pro člena čtvrtého útoku Arizony je to první gól v sezóně. Asistence: Sergej Plotnikov, Kevin Connauton.
    45:37 GRIGORENKO - 3:0
     
    45:37
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Laviny přidávají třetí branku a zřejmě rozhodují o svém dnešním vítězství! Autorem branky je MICHAJL GRIGORENKO, který se nejlépe zorientoval ve velkém závaru před brankou a bekhendem uklidil kotouč pod horní tyč. Asistence: Matt Duchene, Jarome Iginla.
    25:40 DUCHENE - 2:0
     
    25:40
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilovku a vedou už o dvě branky! Grossmann propadl u červené čáry, puk se dostal k MATTU DUCHENOVI, který si před jediným obráncem chytře vyměnil kotouč s Comeauem a poté chladnokrevně překonal Dominguea. Asistence: Blake Comeau, Michajl Grigorenko.
    09:18 MATTHIAS - 1:0
     
    09:18
    Colorado právě vstřelilo branku!
    To už záhy neplatilo, Beauchemin v přečíslení ještě neuspěl, Matthias mu ale vrátil kotouč k levému mantinelu. Další střelu obránce Colorada vyrazil Domingue takovým způsobem, že ztratil puk z dohledu, pak se nakonec objevil za jeho zády u vzdálenější tyče a u ní se dorážkou do prázdné branky pohodlně prosadil SHAWN MATTHIAS. Asistence: Francois Beauchemin, Carl Soderberg.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 10. Matthias (Beuachemin, Soderberg), 26. Duchene (Comeau, Grigorenko), 46. Grigorenko (Duchene, Iginla) – 49. Gordon (Plotnikov, Connauton)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Johnson, Beauchemin, Barrie, Holden, Gelinas, Redmond – Comeau, MacKinnon, Bødker – Iginla (A), Duchene, Grigorenko – Landeskog (C), Soderberg, Matthias – Skille, Mitchell, McLeod (A).
    Arizona Coyotes: Domingue (Langhamer) – Murphy, Ekman-Larsson (A), Stone, Grossmann, Connauton, Dahlbeck – Duclair, Vermette, Tanguay – Sekáč, Hanzal (A), Rieder – Doan (C), Richardson, Domi – Plotnikov, Gordon, Martinook.

    Rozhodčí: Luxmore, McCauley – Miller, Murchison

    Diváci: 15 393
    bahis siteleri