Columbus – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Tampa – Philadelphia 1:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 5:2 (kon.)
Dallas – Chicago 5:2 (kon.) | Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Buffalo – Carolina 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 12.03.2016, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:50:34)
     
    Ještě doplním, že dnešní utkání sledovalo 18 205 diváků!
    Sidney Crosby má výtečnou formu!

     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Carl Hagelin (PIT) 1+0
    2. Gregory Campbell (CBJ) 1+1
    3. Kris Letang (PIT) 1+0
    Brankář Pittsburghu Fleury dnes výrazně vypomohl svému týmu a vychytal svou 350. výhru v NHL!

     
    Je dobojováno! Pittsburgh Penguins vítězí na ledě Columbusu Blue Jackets 3:2 a získává důležité dva body v boji o postup do vyřazovacích bojů! Brankový účet dnešního zajímavého utkání otevřel v šesté minutě Campbell, který zakončil parádně sehrané přečíslení! Ještě před koncem první třetiny bylo vyrovnáno! Tvrdým průstřelem propálil domácího brankáře Letang! Na začátku druhé třetiny se Pittsburgh dokonce dostal do vedení, když se prosadil Kunitz! O dvě minuty později však se samostatným únikem parádně naložil Atkinson a vyrovnal tak na 2:2! Vítěznou branku Pittsburghu obstaral o další dvě minuty později navrátilec po zranění Hagelin! Švédský hokejista se nejlépe zorientoval na brankovišti a vystřelil Tučňákům dva body! Třetí třetina už moc šancí nepřinesla. Columbus byl sice aktivnější, ale veškeré možnosti ztroskotaly na Fleurym! Brankář Pittsburghu dnes vychytal své 350. vítězství v NHL!
     
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Kouč Columbusu si ještě vyžádal oddechový čas! Za čtyři vteřiny se už sice nedá vymyslet žádná krásná kombinace, ale na střelu to bohatě stačí!
     
    59:56
    Hagelin vyhazoval z vlastního obranného pásma přes celé hřiště. Kotouč z jeho hole mířil do opuštěné klece, ale nakonec ji o malinkatý kousíček minul. Čtyři vteřiny před koncem se bude vhazovat před Fleurym!
     
    59:17
    Jones neudržel puk na modré čáry, avšak Crosby nahozením ze středního pásma nedokázal zamířit do odkryté branky.
     
    58:22
    Bobrovskij míří na střídačku! Columbus zkouší v závěru utkání štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:14
    Daley jen poslal kotouč do útočného pásma a zacouval zpátky na modrou čáru. Hosté už jen vyčkávají na tvořivost domácího celku.
     
    57:43
    Domácím utíká čas stále rychleji a rychleji. Columbus kombinuje na vlastní polovině, avšak útočné pásmo je pro něj zatím zakletým územím. Pittsburgh skvěle brání modrou čáru.
     
    57:07
    Crosby zpoza branky našel rozjetého Fehra, jež měl před sebou pouze brankáře Columbusu, ale ten dobrým zákrokem vyrazil puk nad branku.
     
    56:21
    Jones měl spoustu času na zakončení! Jeho ránu Fleury dobře viděl po celou dobu a kotouč mířící do horního rohu branky vyrazil nad branku.
     
    56:12
    Foligno se snažil zasunout puk do opuštěné branky Penguins! Otočka kolem branky mu však nevyšla podle představ a domácí útočník poslal v kleče kotouč mimo dosah svých spoluhráčů.
     
    55:27
    Nyní už hostující brankář musel zasahovat! Fleury dnes chytá opravdu jistě a nyní si připsal důležitý zákrok proti střele Atkinsona.
     
    55:09
    Murray si nabruslil do středu kluziště a vyslal dělovku příklepem. Fleury se za jeho pokusem jen ohlédl. Kotouč zamířil mimo branku Pittsburghu!
     
    54:46
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Hartnell – 2 min., nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kühnhackl – 2 min., sekání).

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 6. Campbell (Boll, Bourque), 23. Atkinson (Murray, Campbell) – 15. Letang (Malkin, Kessel), 21. Kunitz (Hörnqvist, Crosby), 25. Hagelin (Kessel, Daley)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Jones, Murray, Savard, Goloubef, Prout, Tjutin – Atkinson, Dubinsky (A), Jenner (A) – Foligno (C), Wennberg, Hartnell – Clarkson, Karlsson, Calvert – Boll, Campbell, Bourque
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Murray) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Schultz, Cole – Hörnqvist, Crosby (C), Kunitz (A) – Kessel, Malkin (A), Hagelin – Fehr, Cullen, Wilson – Rust, Bonino, Kühnhackl

    Rozhodčí: Meier, Walsh – Miller, Mach

    Diváci: 18 205
    bahis siteleri