Columbus – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Tampa – Philadelphia 1:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 5:2 (kon.)
Dallas – Chicago 5:2 (kon.) | Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Buffalo – Carolina 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Pittsburgh Penguins
Sobota 12.03.2016, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Kouč Columbusu si ještě vyžádal oddechový čas! Za čtyři vteřiny se už sice nedá vymyslet žádná krásná kombinace, ale na střelu to bohatě stačí!
     
    58:22
    Bobrovskij míří na střídačku! Columbus zkouší v závěru utkání štěstí v šesti bruslařích na ledě!
     
    54:46
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Hartnell – 2 min., nesportovní chování).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kühnhackl – 2 min., sekání).
     
    54:46
    Máme tady další potyčku! Před brankou Columbusu se utvořily dvojice, které s to mezi sebou rozdaly! Hodně aktivní byl Dumoulin, který si ještě vychutnává vítězná gesta!
     
    51:47
    Obrovská šance na vyrovnání! Právě Calvert pálil zápěstím z levého kruhu a Fleury puk vyrazil jen k dojíždějícímu Savardovi, jež jej natlačil pouze pod ležícího brankáře Pittsburghu!
     
    47:28
    Savard v rohu kluziště skolil parádním hitem Dumoulina! Hostující obránce se z ledu sbíral hodně ztěžka, ale Savard jej trefil čistým způsobem! Tohle by Columbus mohlo nakopnout!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:35
    Přichází další vyloučení! Do čtyř tentokrát půjdou hokejisté Columbusu! Dvě minuty za nedovolené bránění si odsedí Bourque!
     
    36:28
    Murray si připravil puk na modré čáře a vypálil. Jeho rána prolétla shlukem těl před Fleurym, hostující brankář nemohl nic vidět, ale nějakým způsobem zamezil puk v cestě do branky!
     
    35:40
    Columbus si zahraje další přesilovou hru! Sidney Crosby si odpyká dvě minuty za zdržování hry!
     
    26:34
    Atkinson znovu pelášil sám na Fleuryho, ale hostující brankář se tentokrát položil na led a skvělým vypíchnutím hokejkou vzal soupeři takřka jistý gól!
    24:47 Carl HAGELIN - 2:3
     
    24:47
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Penguins se znovu dostávají do vedení! Už se zdálo, že Bobrovskij ustojí obrovský závar před brankovištěm, ale CARL HAGELIN se zorientoval ze všech nejlépe a oslavil svůj návrat brankou! Asistence: Phil Kessel, Trevor Daley.
    22:58 Cam ATKINSON - 2:2
     
    22:58
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Také hosté se nevyvarovali chybičky v defenzivě! CAM ATKINSON dostal přihrávku na modrou čáru, vrhl se před Fleuryho a krásnou kličkou zasunul puk za brankovou čáru! Asistence: Ryan Murray, Gregory Campbell.
     
    22:07
    Kühnhackl se středem pásma prodral až před branku a snažil se trefit padající puk. Bobrovskij jeho ránu z těsné blízkosti vyrazil reflexivním zákrokem betonem!
    20:45 Chris KUNITZ - 1:2
     
    20:45
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    To je start jako hrom! Pittsburgh využil zaváhání domácího celku při rozehrávce! Crosbyho rána zamířila mimo branku, ale po krátké šermované se puk dostal ke CHRISI KUNITZOVI, jež zavěsil do odkryté branky! Asistence: Patric Hörnqvist, Sidney Crosby.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    16:03
    Jenže Columbus dostává skvělou možnost na vyrovnání obrazu hry! Domácí si totiž zahrají přesilovou hru! Dvě minuty za hru vysokou holí odpyká Määttä!
    14:23 Kris LETANG - 1:1
     
    14:23
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Pittsburgh využívá přesilovou hru! Malkin a Letang si zopakovali souhru z předchozí akce a právě KRIS LETANG propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jevgenij Malkin, Phil Kessel.
     
    13:02
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Bourque – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Boll – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Bonino – 2 min., hrubost).
     
    05:22
    Columbus vstřelená branka pořádně nabudila! Domácí se znovu dostali před Fleuryho a po závaru před brankou skončil kotouč na tyči! Dubinsky už v těžké pozici nezvládl dorážku!
    05:05 Gregory CAMPBELL - 1:0
     
    05:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    Ale na druhé straně už to brankou končí! Domácí přečíslili Pittsburgh a Jared Boll našel přihrávkou před branku GREGORYHO CAMPBELLA, jež měl snadnou práci. Asistence: Jared Boll, Rene Bourque.
     
    04:46
    Obrovská šance Penguins! Cole nabil na modré čáře Schultzovi a Bobrovskij jeho ránu vyrazil pouze nad sebe! Kotouč se naštěstí pro domácí nesnesl za brankovou čáru!
     
    01:35
    Uvidíme první přesilovou hru! Bobrovskij si neporadil s rozehrávkou a poslal puk mezi diváky. Tučňáci dostávají na začátku utkání možnost hry v početní převaze.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 6. Campbell (Boll, Bourque), 23. Atkinson (Murray, Campbell) – 15. Letang (Malkin, Kessel), 21. Kunitz (Hörnqvist, Crosby), 25. Hagelin (Kessel, Daley)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Jones, Murray, Savard, Goloubef, Prout, Tjutin – Atkinson, Dubinsky (A), Jenner (A) – Foligno (C), Wennberg, Hartnell – Clarkson, Karlsson, Calvert – Boll, Campbell, Bourque
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Murray) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Schultz, Cole – Hörnqvist, Crosby (C), Kunitz (A) – Kessel, Malkin (A), Hagelin – Fehr, Cullen, Wilson – Rust, Bonino, Kühnhackl

    Rozhodčí: Meier, Walsh – Miller, Mach

    Diváci: 18 205
    bahis siteleri