Columbus – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Tampa – Philadelphia 1:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 5:2 (kon.)
Dallas – Chicago 5:2 (kon.) | Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Buffalo – Carolina 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (po pr.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:7 (2:3, 1:1, 0:3) Stav série: 0:3
HC Oceláři Třinec
Sobota 12.03.2016, 16:30 • ŠKOENERGO Aréna • Play-off DHL extraligy juniorů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Šedesát minut utkání je za námi, Oceláři Třinec dokázali postoupit do čtvrtfinále a radují se u vlastní branky! Boleslavští naopak smutní na druhé straně kluziště.
     
    59:25
    Ludvík Petrák se ještě dostal do úniku a trefil tyč boleslavské brány.
     
    59:13
    Robin Švaňa (TRI) dostal ještě dvě minuty za krosček. Dokáží Bruslaři alespoň snížit?
     
    57:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři zkušeně po čtyřech sekundách využili toho, že proti nim nestál v kleci žádný gólman, přičemž přes celé hřiště poslal kotouč LUKÁŠ JAŠEK. Asistence: Jan Hladoník.
     
    57:37
    Středočeši odvolali Michala Kroftu, zkuší štěstí při power-play.
     
    53:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zdá se, že už je definitivně rozhodnuto. Slezané předvedli nádhernou souhru v útočném pásmu, kde vyšachovali brankáře. Ostřílený MICHAL KOVAŘČÍK už neměl těžkou práci, protože zakončoval do odkryté brány. Asistence: Lukáš Jašek, David Stránský.
     
    50:40
    František Uřidil přenechal na modré čáře nepochopitelně kotouč jednomu z Ocelářů, a tak jinak dobře sehraná výhoda domácích skončila. Robin Švaňa (TRI) potrestán na dvě minuty za hákování.
     
    50:20
    Výhoda pro Mladou Boleslav.
     
    46:51
    Dvě minuty za sekání dostal Jan Hladoník (TRI).
     
    46:30
    Dnešní utkání sleduje 130 diváků.
     
    46:23
    Oddechový čas pro domácí je zcela logickým vyústěním, protože Středočeši potřebují v tuto chvíli pro úspěch vstřelit minimálně tři branky, což se zdá být, vzhledem k pohledu na led, zatím ze strany domácích nereálné.
     
    45:45
    Rychlost nabral ukázkově Milan Průšek, po jehož střele brankář puk vyrazil. Dorážka Jakuba Kotaly z pravého kruhu však úspěch nepřinesla.
     
    43:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vstřelili pohledný gól. Mezi kruhy si najel nikým nehlídaný MILOŠ ROMAN, který prokázal svůj um, když prostřelil Michala Kroftu poté, co zvednul kotouč a nasměroval jej do horní části branky. Asistence: Patrik Hrehorčák, Jaroslaw Lorek.
     
    39:25
    Středočeši se sami připravili o početní výhodu. Denis Pätoprstý (MBL) obdržel menší trest za podražení.
     
    38:57
    Oceláři mají v této sérii problém především s Lukášem Motlochem, jejich někdejším spoluhráčem. Boleslavského útočníka fauloval za brankou David Janiczek (TRI), jenž byl vykázán na dvě minuty za hrubost.
     
    35:49
    Eryk Sztwiertnia tečoval při přečíslení kotouč do horní části branky, ale nemířil přesně.
     
    34:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krátce po vypršení Mlčochova trestu. Jaškovu ránu z velkého úhlu brankář jen vyrazil, přičemž se k dorážce dostal MICHAL KOVAŘČÍK, který mířil přesně. Asistence: Lukáš Jašek, Patrik Hrehorčák.
     
    32:50
    Bruslaři jdou čtyř. Dvě minuty za hákování dostal Marek Mlčoch (MBL). Dostanou se Oceláři znovu do vedení?
     
    32:27
    Domácí vyšachovali Slezany v pásmu, ale Zdeněk Borovec nezvládl poskakující kotouč mezi tři tyče.
     
    31:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Oceláři dali v tomto utkání šanci staršímu dorostenci Matěji Loubalovi, který však nepůsobí vůbec jistě. Proti nenápadné střele JAKUBA KOTALY z pravého kruhu mířené do pravého horního rohu vůbec nezasáhl třinecký gólman lapačkou, a kotouč tak zapadl do branky. Bez asistence.
     
    23:30
    Přísné vyloučení pro domácí. Protesty diváků ani Milana Průška však ničemu nepomohou. František Uřidil (MBL) potrestán na dvě minuty za podražení.
     
    16:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po chvíli loví brankář domácích další kotouč ze sítě. Boleslavská obrana si opět počínala nedůrazně, čehož využil PATRIK HREHORČÁK, který nasměroval puk do volného místa v kleci. Asistence: Jaroslaw Lorek, Jan Bartko.
     
    14:59
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Už po střele Davida Marčeka svítilo červené světlo, jenže hlavní rozhodčí rozpažil, ale po skvěle načasované dorážce MILANA PRŮŠKA do odkryté branky už dokázali Středočeši vyrovnat. Asistence: Jakub Kotala, David Marček.
     
    10:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři dokonali obrat. Slezané si vytvořili solidní tlak v útočném pásmu, který nakonec po závaru v boleslavském brankáři ukončil přesnou střelou MARTIN PALA. Asistence: Jakub Lacka.
     
    07:13
    První vyloučení zápasu. Patrik Hrehorčák (TRI) dostal menší trest za sekání Lukáše Motlocha.
     
    05:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí znovu propadli v obraně, do úniku se dostal JAKUB LACKA, který poslal puk se štěstím pod břevno. Boleslavská střídačka sice tvrdí, že gól není regulérní, což si myslí i diváci včetně hráčů zdejšího A týmu, kteří za brankou stáli a nyní tvrdí, že branka nepadla. Rozhodčí si jsou ale jistí a branku uznali. Bez asistence.
     
    01:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vůbec poprvé v této sérii jdou boleslaští junioři do vedení, radost domácí obstarali jejich nejzkušenější hráči. Zdeněk Borovec odvedl výbornou práci za brankou a následně vymíchal svou střelou brankáře. K dorážce se dostal STANISLAV BRZÁK, který zakončil do odkryté branky. Asistence: Zdeněk Borovec.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 2. Brzák (Borovec), 15. Průšek (Kotala, Marček), 32. Kotala – 6. Lacka, 11. Pala (Lacka), 17. Hrehorčák (Lorek, Bartko), 35. Kovařčík (Jašek, Hrehorčák), 44. Miloš Roman (Hrehorčák, Lorek), 54. Kovařčík (Jašek, Stránský), 58. Jašek (Hladoník)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (Groh) – Marček, Červinský, Uřidil, Žalud, Mlčoch, Tůma – Průšek (A), Prokop, Kotala, Brzák, Pätoprstý, Rypar, Borovec (C), Pořízek, Outrata, Musliu, Sedmík (A), Motloch
    HC Oceláři Třinec: Loubal (Dudáček) – Pisarik, Janiczek, Bartko, Michal Roman, Stránský (C), Adámek – Petrák, Švaňa, Jašek, Flok, Hrehorčák, Kovařčík, Sztwiertnia, Hladonik, Lacka, Miloš Roman (A), Lorek, Pala (A)

    Rozhodčí: Veselý – Lučan, Kis

    Diváci: 130
    Mladá Boleslav 0 3 Třinec
    #1 Úterý 08.03.2016 • 18:00
    Třinec - Mladá Boleslav 4:1
    #2 Středa 09.03.2016 • 17:00
    Třinec - Mladá Boleslav 5:1
    #3 Sobota 12.03.2016 • 16:30
    Mladá Boleslav - Třinec 3:7
    bahis siteleri