Montreal – Minnesota 1:4 (kon.) | Florida – Philadelphia 5:4 (2:0 po s.n.) | Winnipeg – Colorado 3:2 (kon.)
Ottawa – Toronto 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 4:5 (po pr.) | Edmonton – Arizona 0:4 (kon.)
Vancouver – Nashville 4:2 (kon.) | San Jose – Washington 5:2 (kon.) | Los Angeles – New Jersey 1:2 (po pr.)
NY Rangers – Pittsburgh 3:5 (kon.) | Columbus – Tampa 0:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
Washington Capitals
Neděle 13.03.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Hertl (SJS) 0+1, 2 střely, čas na ledě 15:21
    Roman Polák (SJS) 0+1, 2 střely, čas na ledě 15:28 (07:22:32)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Patrick Marleau (SJS) 1+0
    2. Joe Thornton (SJS) 1+1
    3. Brenden Dillon (SJS) 1+1

     
    Sharks se v poslední třetině do Caps zakousli a na jeho vyrovnání odpověděli rázným způsobem, když se krátce po začátku třetí třetiny prosadili v rozmezí necelých dvou minut Joe Pavelski s Brendenem Dillonem a vítězství San Jose poté podtrhl střelou do prázdné brány Brent Burns. Konečný výsledek. San Jose Sharks 5 Washington Capitals 2.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Dnešní zápas se naplnil a více už se v něm nestane.
    59:17 Brent BURNS - 5:2
     
    59:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    BRENT BURNS uklízí puk do prázdné brány a v SAP Center je vymalováno modře! Joe Pavelski posunul puk v obranném pásmu na Brenta Burnse, který ho vyvezl do neutrální zóny a od mantinelu u boxu časoměřičů napřáhl k táhlé střele zápěstím, která zamířila do odkryté brány. Asistence: Joe Pavelski, Nick Spaling.
     
    59:01
    Brána Washingtonu zůstala po oddechovém čase prázdná a Capitals mají na ledě šest hráčů.
     
    59:00
    Do konce zápasu zbývá odehrát přesně jedna minuta a hlavní trenér Washingtonu si na střídačce jasným gestem řekl o oddechový čas.
     
    58:36
    Vzápětí to zkoušel v blízkosti pravé tyče Justin Williams, bývalému útočníkovi Los Angeles Kings se ale podruhé skórovat v dnešním zápase nepodařilo a také jeho pokus byl sražen vedle pravé tyče.
     
    58:19
    T.J. Oshie napřáhl z vrcholu pravého kruhu pro vhazování k jedovaté střele, která byla těsně před Martinem Jonesem sražena mimo.
     
    57:41
    Útočnou akci Capitals na levém křídle po ztrátě zóny zastavilo postavení mimo hru a Philipp Grubauer se na střídačce trochu pohnul, nakonec na ní ale zůstal sedět.
     
    57:35
    Hra byla přerušena a Philipp Grubauer zamířil na střídačku, na které zůstává sedět a Capitals to zkouší v šesti!
     
    56:47
    Rozhodčí přerušili hru poté, co byl puk zmrazen pod jedním z hráčů Sharks u mantinelu.
     
    56:43
    Tom Wilson drží jednoho z hráčů Sharks v rohu obranného pásma na ledě a nechce mu dovolit vstát.
     
    55:46
    Dva inkasované góly v rychlém sledu s Washingtonem pořádně zamávaly a hosté se marně snaží se zápasem něco udělat.
    V SAP Center se dnes hraje hodně z vesela. Sharks vedou.

     
    54:48
    Justin Williams na pravém křídle vypálil od modré čáry a připravený Martin Jones ukryl jeho střelu v lapačce.
     
    53:53
    Logan Couture se dostal v pravém kruhu pro vhazování ke střele, jeho pokus bez přípravy ale pozorný Philipp Grubauer vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    53:24
    Jevgenij Kuzněcov se mohl řítit do samostatného úniku, jeho postup vpřed ale zastavilo postavení mimo hru, po kterém přichází na řadu krátká reklamní přestávka.
     
    51:52
    Sharks se nepodařilo rozehrát a puk skončil na zakázaném uvolnění. Capitals vzápětí na levém křídle vyhráli vhazování a okamžitě vypálili, pozorný Martin Jones ale jejich střelu hrudí vyrazil.
     
    50:33
    San Jose vyrazilo do přečíslení dva na jednoho a Joonas Donskoi předkládal puk ze druhé vlny najíždějícímu Loganovi Coutureovi, ten ale na jeho prudký pas nedosáhl.
     
    49:58
    Puk byl sražen na střídačku San Jose, kde nepříjemně zasáhl do obličeje Paula Martina. Martin je otřesen a míří na ošetřovnu.
     
    49:01
    Karl Alzner vypálil ve středo útočného pásma od modré čáry, jeho následná střela ale zamířila nad a Martin Jones zasahovat nemusel.
     
    48:06
    Roman Polák:

    Roman Polák si připsal na gólu Brendena Dillona asistenci a v dresu San Jose zaznamenal svůj první bod.
     
    47:13
    T.J. Oshie vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování, jeho následná střela ale byla sražena vedle pravé tyče.
     
    46:38
    Sharks se na pravém křídle dostali k další střele a Roman Polák mohl vstřelit pátý gól domácího týmu, Philipp Grubauer ale ukryl puk ve své výstroji a po přerušení hry následuje krátká přestávka.
     
    45:00
    San Jose Sharks vstřelilo během necelých dvou minut dva góly a výrazně promluvilo do utkání, které nyní výrazně vyznívá v jeho prospěch.
    42:51 Brenden DILLON - 4:2
     
    42:51
    San Jose právě vstřelilo branku!
    BRENDEN DILLON rychle navazuje na gól Joea Pavelskiho a San Jose poprvé v zápase vede o dvě branky!! Chris Tierney na pravém křídle našel zpětnou přihrávkou Brendena Dillona, který od modré čáry napřáhl k nádherné táhlé střele a vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Philipp Grubauer absolutně nic neviděl. Asistence: Chris Tierney, Roman Polák.
     
    42:08
    Nick Spaling napřáhl mezi kruhy pro vhazování k velmi nebezpečné střele, která se od horní tyč odrazila zpět do hry! Sharks podruhé v zápase orazítkovali brankovou konstrukci.
     
    41:28
    Joe Pavelski se prosadil krátce po začátku třetí třetiny a San Jose Sharks před svými fanoušky v SAP Center potřetí vede.
    40:49 Joe PAVELSKI - 3:2
     
    40:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE PAVELSKI využívá přesilovou hru a San Jose se ujímá krátce po začátku třetí třetiny vedení 3:2!! Joe Pavelski se dostal v blízkosti levé tyče do zakončení po přihrávce Joea Thorntona a bekhendovou střelou mezi pravým betonem a vyrážečkou Philippa Grubauera procedil puk do sítě. Asistence: Joe Thornton, Brent Burns.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 6:30.

     
    Washington krátce po přestávce rychle odpověděl na vedení Sharks, když se v přesilové hře prosadil po nádherné kombinaci střelou z úhlu T.J. Oshie. San Jose poté muselo čelit další přesilové hře, jenže se mu během ní podařilo skórovat. Patrick Marleau vyrazil do rychlého protiútoku a po přihrávce Joela Warda ho zakončil v oslabení střelou pod víko. Radost z vedoucího gólu v podání Sharks ovšem neměla dlouhého trvání a po necelých pěti minutách vyrovnal stav zápasu Justin Williams. Capitals mohli v závěru druhé části utkání zvrátit na svou stranu, Jay Beagle ale trestné střílení neproměnil. Skóre po 40 minutách. San Jose Sharks 2 Washington Capitals 2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Karl Alzner zablokoval střelu Sharks z levého křídla a v prostřední části pohledného zápasu už se nic nestane.
     
    39:48
    Jay Beagle byl při samostatném úniku faulován a vzápětí měl k dispozici trestné střílení, během něhož před bránou zpomalil a snažil se zamířit mezi betony Martina Jonese, ten ale zavřel vrata a jeho pokus k radosti domácích fanoušků vyrazil!
     
    39:48
    Trestné střílení po faulu Brenta Burns (SJS), sekání. Trestné střílení obstará Jay Beagle (WSH).
     
    39:28
    Daniel Winnik odvedl v obranném pásmu skvělou práci a vyhodil puk k bráně Martina Jonese, který u své pravé tyče rozehrál o mantinel za svou svatyní.
     
    39:19
    Jevgenij Kuzněcov (WSH) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    20:28
    Vstupujeme do třetí části dnešního zápasu. Stav utkání je nerozhodný 2:2 a na trestné lavici Washingtonu sedí Jevgenij Kuzněcov, který byl vyloučen v závěru druhé třetiny.
     
    38:41
    San Jose se snaží ještě před přestávkou vrátit potřetí v zápase do vedení, jeho snaha ale zatím vyznívá do prázdna.
    Capitals vyrovnali a tváře fanoušků Sharks zesmutněly.

     
    36:47
    Druhá třetina spěje ke svému konci a skóre fantastického zápasu mezi San Jose a Washingtonem je nerozhodný 2:2.
     
    35:55
    Jay Beagle nabral na levém křídle obrovskou rychlost a u levé tyče se dostal ke střele, kterou se snažil zamířit mezi betony Martina Jonese, ten se ale nachytat nenechal a jeho pokus s problémy vyrazil!
     
    35:00
    Joe Pavelski operoval za bránou Washingtonu s pukem, o který vzápětí přišel, a Sharks se k ohrožení brány nedostali. Philipp Grubauer mohl zůstat klidný.
     
    34:27
    Na opačné straně si připsal další skvělý zákrok Martin Jones a na řadu přichází po přerušení hry krátká reklamní přestávka.
     
    33:50
    Marc-Eduard Vlasic tvrdě vypálil od modré čáry a po zákroku Philippa Grubauera se před bránou snažili procedit puk do brány z dorážky dva hráči Sharks, ani jeden se ale neprosadil!
     
    32:47
    Po minutě hry napřáhl od modré čáry ke střele Dmitry Orlov, jeho táhlá střela letící těsně nad ledem ale zamířila vedle levé tyče.
     
    31:47
    Karl Alzner tvrdě vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho střela ale mířila doprostřed brány, kde ji připravený Martin Jonese vyrazil, ačkoliv toho příliš neviděl.
     
    30:43
    Atraktivní zápas pokračuje i po přestávce a během druhé třetiny už jsme byli svědky tří gólů, a to jich je ještě určitě pár před námi.
    30:12 Justin WILLIAMS - 2:2
     
    30:12
    Washington právě vstřelil branku!
    JUSTIN WILLIAMS se prosazuje z blízkosti a Capitals znovu odpovídají na vedení domácího týmu!! Jevgenij Kuzněcov po přihrávce Andreho Burakovskyho na levém křídle zamíchal s pukem a přihrávkou z ostrého úhlu našel před bránou najíždějícího Justina Williamse, který bez přípravy poslal puk mezi lapačkou a levým betonem Martina Jonese k pravé tyči. Asistence: Jevgenij Kuzněcov, Andre Burakovsky.
     
    29:27
    Střela Capitals od modré čáry byla sražena do ochranné sítě a vhazovalo se po pravici Martina Jonese, kde jeho spoluhráči dokázali vyhrát vhazování a mohli otočit hru.
     
    28:41
    Martin Jones měl u své pravé tyče obrovské problémy s pukem odraženým od ochranného skla za jeho bránou, nakonec ale horký brambor dokázal na ledě přikrýt lapačkou.
     
    28:18
    Brenden Dillon před bránou podklouzl a jeho zaváhání mohl u pravé tyče po přihrávce svého spoluhráče využít Jason Chimera, z blízkosti ale nedokázal puk poslat mezi betony skvěle se přesouvajícího Martina Jonese, který předvedl skvělý zákrok!
     
    27:42
    Po krátké reklamní přestávce zápas opět pokračuje a San Jose Sharks vede nad Washingtonem 2:1 poté, co se v oslabení prosadil Patrick Marleau.
     
    27:13
    Jevgenij Kuzněcov dokázal vypálit z levého kruhu pro vhazování, přestože mu na záda nepříjemně dýchal jeden z protihráčů, a Martin Jones jeho střelu mířící na přední tyč vyrazil pravým betonem.
     
    26:09
    Tom Wilson se pokusil rychle odpovědět, když na pravém křídle napřáhl z ostrého úhlu k nebezpečné střele, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější levé tyči, Martin Jones ale vytáhl skvělý zákrok a puk pravým betonem vyrazil!
    25:14 Patrick MARLEAU - 2:1
     
    25:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    PATRICK MARLEAU skóruje v oslabení a v nejméně očekávaný okamžik vrací svému týmu jednobrankové vedení!! Patrick Marleau na obranné modré čáře ukradl Capitals puk a po levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku. Patrick Marleau vzápětí před bránou přenechal puk Joelovi Wardovi, který mu přihrávku oplatil, a první jmenovaný hráč u levé tyče poslal puk nad pravým betonem Philippa Grubauera do sítě. Asistence: Joel Ward, Marc-Eduard Vlasic.
     
    24:01
    Capitals nebezpečně vypálili z pravého kruhu pro vhazování a jejich střela mířila pod horní tyč, Martin Jones ale předvedl skvělý reflexivní zákrok a puk vytěsnil vyrážečkou nad!
     
    23:39
    Joe Thornton (SJS) dostal menší trest, 2 minuty vražení na hrazení.
     
    22:58
    Nádherná kombinace Capitals přinesla vyrovnávací gól a hosté se dostali v úvodu druhé třetiny rychle na koně.
    21:21 T.J. OSHIE - 1:1
     
    21:21
    Washington právě vstřelil branku!
    T.J. OSHIE skóruje v přesilové hře 5 na 3 a vyrovnává stav utkání na 1:1!! Alex Ovečkin z levého křídla přenesl hru na Nicklase Bäckströma, který se v pravém kruhu pro vhazování neukvapil a ještě jednou přenesl hru na opačnou stranu útočného pásma, kde T.J. Oshie střelou bez přípravy z ostrého úhlu zamířil do odkryté brány. Asistence: Nicklas Bäckström, Alex Ovečkin.
     
    20:53
    Capitals mají k dispozici přesilovou hru 5 na 3 a Alex Ovečkin tvrdě vypálil z levého kruhu pro vhazování, jeho následná střela ale byla na bližší tyči zablokována.
     
    20:20
    Brent Burns (SJS) dostal menší trest, 2 minuty zdržování hry – vyhození puku přes ochranné sklo.
     
    20:04
    Vstupujeme do prostřední části, ve které hokejisté Washingtonu dohrávají přesilovou poté, co byl v závěru první třetiny vyloučen Nick Spaling.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 5:34.
    První třetinu ukončil neskutečně tvrdý hit Mikea Richardse.

     
    Úvodní třetina zápasu mezi San Jose a Washingtonem nabídla v SAP Center fantastický ofenzivní hokej, během něhož se hra přelévala plynule ze strany na stranu a oba týmy měly několik velkých brankových příležitostí. Na straně San Jose nejprve orazítkoval tyč Brent Burns a hned z protiútoku rozezvučel brankovou konstrukci na opačné straně Nate Schmidt. Úvodní část zápasu nakonec nabídla jeden gól, o který se postaral z dorážky Joe Thornton. Skóre první třetině. San Jose Sharks 1 Washington Capitals 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:53
    Matt Nieto se po vyhraném vhazování v obranném pásmu dostal v oslabení do rychlého protiútoku a poté, co si na pravém křídle krásně prohodil jednoho z protihráčů, napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele, která byla v mezikruží sražena do ochranné sítě.
     
    19:46
    Nick Spaling (SJS) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    19:46
    Chris Tierney se ocitl před bránou v obrovské šanci a bekhendem se snažil puk zasunout za záda Philippa Grubauera, ten ale vytáhl fantastický zákrok a vleže jeho střelu zastavil!
     
    19:12
    Tom Wilson na pravém křídle vypálil rychle od mantinelu a jeho následná střela byla sražena vedle vzdálenější levé tyče.
    Střelec úvodního gólu dnešního střetnutí Joe Thornton.

     
    18:45
    Minutu a čtvrt před koncem úvodní části zápasu přichází na řadu další krátká reklamní přestávka, po které se bude úvodní dvacetiminutovka dohrávat za vedení San Jose Sharks 1:0.
     
    18:12
    Obránce Sharks Roman Polák tvrdě vypálil z levého křídla, jeho následnou střelu ale Philipp Grubauer dokázal vyrazit do rohu obranného pásma svého týmu.
     
    17:23
    Úvodní část fantastického utkání se chýlí ke svému konci a uvidíme, zda některý z týmů ze svých útočných šiků dokáže ještě před přestávkou skórovat.
     
    16:29
    Po obrovské šanci Washingtonu se po přerušení hry strhla za bránou Martina Jonese větší potyčka, rozhodčí se ale rozhodli vše vyřešit domluvou, což je dobře, protože stejně by se vylučovalo na obou stranách.
     
    16:06
    Mike Richards se ocitl u pravé tyče po bekhendové přihrávce Jaye Beaglea napříč brankovištěm v obrovské šanci, a přestože puk holí nezasáhl, kotouč se od jeho brusle odrazil k pravé tyči, Martin Jonese ale vytáhl skvělý zákrok a přerušil hru!
     
    15:32
    Do konce úvodní části zápasu zbývá odehrát necelých pět minut a San Jose Sharks vede zásluhou Joea Thorntona 1:0.
    Porovnání statistik brankářů Martina Jonese a Philippa Grubauera před začátkem dnešního velice atraktivního zápasu.

     
    15:10
    Philipp Grabauer ukryl vstřelu Sharks z pravého křídla a ostrého úhlu ve svém náručí a po velice vzrušujících chvílích na obou stranách bez přerušení hry přichází na řadu krátká přestávka.
     
    14:36
    Alex Ovečkin napřáhl na levém křídle u mantinelu ke tvrdé střele s příklepem, jeho následná střela ale byla zablokována.
     
    13:46
    Dlouho se hraje bez přerušení, pokud se nepletu, tak po úvodním gólu San Jose se přerušovalo pouze jednou.
     
    13:14
    Hráči obou týmů létají na ledě, jako by snad byl teprve začátek sezóny. Přitom se ale blíží neúprosně konec základní části.
     
    12:38
    Brenden Dillon před pár okamžiky připsal asistenci a nyní mohl skórovat, když jeho střela z levého křídla zamířila od modré čáry těsně vedle levého horního rohu brány.
     
    12:07
    V SAP Center se hraje nádherný hokej a hra se přelévá ze strany na stranu, až se chvíli ztrácí puk před očima.
     
    11:35
    Alex Ovečkin na levém křídle nabral rychlost a mezi dvěma protihráči si to zamířil mezi kruhy pro vhazování, Joe Pavelski ho ale skvělým obranným zákrokem do šance nepustil.
     
    10:15
    Nate Schmidt na opačné straně ledové plochy rychle zareagoval a také jeho střela z pravého kruhu pro vhazování skončila na brankové konstrukci, od které se puk odrazil zpět do hry!
     
    10:03
    Brent Burns na pravém křídle napřáhl od modré čáry k nádherné táhlé střele, která se od tyče odrazila zpět do hry!
    09:16 Joe THORNTON - 1:0
     
    09:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE THORNTON se prosazuje z dorážky a posílá San Jose Sharks do zaslouženého vedení!! Brenden Dillon po zpětné přihrávce Tomáše Hertla vypálil od modré čáry a Philipp Grubauer nedokázal jeho střelu mířící pod horní tyč udržet v lapačce, čehož využil Joe Thornton a z blízkosti vymetl přesně levý horní roh brány. Asistence: Brenden Dillon, Tomáš Hertl.
     
    08:02
    Philipp Grubauer se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Sharks a poté rozehrál, vzápětí se ale málem dopustil obrovské chyby. Naštěstí pro Capitals to ale dobře dopadlo.
     
    07:35
    Justin Williams napřáhl na levé straně útočného pásma od mantinelu ke tvrdé střele s příklepem, která mířila těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči, Martin Jones ale vytáhl skvělý zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
     
    07:11
    Vyloučený Jason Chimera se vrátil zpět na ledovou plochu a po úvodní přesilové hře San Jose Sharks je před první krátkou komerční přestávkou stav utkání nerozhodný 0:0.
     
    06:37
    Sharks nebezpečně vypálili na pravém křídle z ostrého úhlu, Philipp Grubauer ale jejich střelu vyrazil a jeho spoluhráči vzápětí vyhodili puk opět až k bráně Martina Jonese.
     
    05:43
    Washingtonu se podařilo vyhodit a Sharks musí rozjíždět další útočnou akci zpoza vlastní brány.
     
    05:02
    Jason Chimera (WSH) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    04:43
    Marcus Johansson se dostal v blízkosti brány ke střele, kterou Roman Polák u pravé tyče srazil mimo.
     
    04:24
    Philipp Grubauer má v úvodu zápasu spousty práce, nyní musel zasahovat proti nebezpečné střele Sharks z levého křídla, kterou vyrazil levým betonem mimo.
     
    03:43
    Justin Braun na pravém křídle od modré čáry nahodil puk na bránu Washingtonu a jeho nahození ještě bylo tečováno, připravený Philipp Grubauer ale po rychlém zakleknutí našel puk ve svém náručí.
     
    03:21
    Martin Jones dnes nastupuje v bráně San Jose Sharks ke druhému zápasu v řadě a po dalším nahození Washingtonu z levého křídla si připisuje snadný zákrok.
     
    02:19
    Capitals se poprvé v zápase dostali k ohrožení brány Sharks, jejich nahození z levého křídla ale nenadělalo brankářovi Martinovi Jonesovi žádné problémy.
     
    02:06
    Sharks se vzápětí dostali na pravém křídle útočného pásma ke střele, která se od hole jednoho z hráčů Capitals odrazila do ochranné sítě.
     
    01:49
    San Jose vstoupilo do utkání pořádně zostra a vzápětí se na pravém křídle v blízkosti boxu časoměřičů dostalo k nahození, které připravený Philipp Grubauer ukryl ve svém náručí.
     
    00:39
    Joonas Donskoi se po 39 sekundách ocitl v první slibné šanci, když z levého kruhu pro vhazování mířil přesně do levého horního rohu brány, Philipp Grubauer ale předvedl dobrý zákrok a pravým ramenem jeho pokus vyrazil mimo!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, Polák – Hertl, Thornton (A), Pavelski (C) – Karlsson, Couture (A), Donskoi – Nieto, Marleau, Ward – Spaling, Tierney, Zubrus. Hlavní trenér: Peter DeBoer.

    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Alzner, Niskanen, Orpik (A), Orlov, Weber, Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Winnik, Richards, Beagle. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Mike Leggo – Scott Driscoll, Jay Sharrers.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Hertl (SJS) 16+19, +/- +12
    Roman Polák (SJS) 1+12, +/- +4
     
    Vzájemné zápasy:

    14.10.15 Washington Capitals - San Jose Sharks 0:5
     
    Washington Capitals:

    Washington může proti San Jose vyrovnat rekord organizace ze sezóny 2009/2010, během níž Capitals vyhráli venku 24 zápasů a získali Presidents' Trophy. Washington se může pyšnit rekordem NHL, když ve dvanácti zápasech v řadě vyhrál nebo prohrál vždy o jeden gól. Jeho bilance během daných utkání činí 8 výher a 4 porážky, včetně té poslední proti LA Kings, proti kterému ve třetí třetině smazal tříbrankové manko, nakonec ale po prodloužení prohrál 4:3.
    Hokejisté domácího San Jose Sharks během oblékání výstroje.

     
    San Jose Sharks:

    San Jose má před sebou druhý úsek, ve kterém se během 9 z 10 zápasů představí v domácím prostředí, kde v pátek v noci nestačilo na New Jersey Devils. Sharks se proti Washingtonu v SAP Center příliš nedaří a během posledních dvou zápasů mu podlehl. Hlavní trenér Peter DeBoer se nechal slyšet, že pokud jeho tým nepodá svůj nejlepší výkon, nemůže vyhrát.
     
    San Jose přivítá v neděli ráno na svém ledě Washington, který 14. října porazilo vysoko 5:0. Sharks svému soupeři nedali šanci a Martin Jones, který předvedl 33 zákroků, vychytal svůj druhý shutout v řadě. Capitán Washinghtonu Alex Ovečkin vynechal sobotní trénink, stejně jako Nicklas Bäckström, který do zápasu určitě nezasáhne. Druhým vzájemným zápasem mezi oběma týmy v letošní sezóně NHL Vás s radostí provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 10. Thornton (Dillon, Hertl), 26. Marleau (Ward, Vlasic), 41. Pavelski (Thornton, Burns), 43. Dillon (Tierney, Polák), 60. Burns (Pavelski, Spaling) – 22. Oshie (Bäckström, Ovečkin), 31. Williams (Kuzněcov, Burakovsky)


    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, Polák – Hertl, Thornton (A), Pavelski (C) – Karlsson, Couture (A), Donskoi – Nieto, Marleau, Ward – Spaling, Tierney, Zubrus. Hlavní trenér: Peter DeBoer.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Alzner, Niskanen, Orpik (A), Orlov, Weber, Schmidt – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Burakovsky, Kuzněcov, Williams – Chimera, Johansson, Wilson – Winnik, Richards, Beagle. Hlavní trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Mike Leggo – Scott Driscoll, Jay Sharrers

    Diváci: 17562
    bahis siteleri