NY Islanders – Florida 3:2 (kon.) | Chicago – Los Angeles 0:5 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:4 (kon.)
Edmonton – Nashville 2:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:5 (kon.) | Anaheim – New Jersey 7:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
10:3 (3:2, 3:0, 4:1) Stav série: 2:0
HC Slavia Praha
Úterý 15.03.2016, 13:30 • DRFG Arena • Play-off extraligy st. dorostu • Čtvrtfinále
Partner:
     
    57:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté využili nepozornosti domácích a snižují! Hosté si vytvořili tlak na hostující branku. Dostál vyrazil puk, ale ten doskotačil na hůl MATOUŠE PATOČKY, který snížil na 10:3. Asistence: Eric Fiala.
     
    57:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Zábranský našel TOMÁŠE HAVRÁNKA , ten si najel za obranu a tváří v tvář Kodadovi vysekl bekhendovou kličku a zvýšil na rozdíl osmi branek. Asistence: Libor Zábranský.
     
    57:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Parádní akce Komety, Mlynář vybojoval puk u mantinelu, poslal kotouč na Radima Ferdu, ten poslal puk na MARTINA NEČASE, který zavěsil pod víko! Asistence: Radim Ferda, Tomáš Mlynář.
     
    51:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je tu osmá branka domácích! Libor Zábranský vypálil od modré čáry, Patera puk vyrazil pouze na hůl Matěje Nováka a ten poslal puk do sítě! Asistence: Libor Zábranský.
     
    42:38
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je tu sedmá branka v sítí hostí! Michal Furch vypálil od modré čáry, Patera puk vyrazil na hůl Čejky, ten zadovkou našel ADAMA GAJARSKÉHO a ten zvýšil na 7:2! Asistence: Jakub Čejka, Michal Furch.
     
    39:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si vytvořila tlak, Ferda s Mlynářem kombinovali na šíři hřiště a poté poslal první jmenovaný kotouč na hůl JANA HASONĚ, který jej poslal do odkryté klece. Asistence: Tomáš Mlynář, Radim Ferda.
     
    29:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Famózní akce domácích! Dostál zastavil nahozený puk, předal jej Zukalovi, ten jej poslal na hůl Tomáše Mlynáře, který před brankou našel Jana Hasoně, který se nerozpakoval a bekhendem jej poslal na hůl ADAMA GAJARSKÉHO a ten zamířil neomylně pod víko Paterovi klece! Asistence: Jan Hasoň, Tomáš Mlynář.
     
    25:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nádherná akce domácích! Do úniku dvou proti jedinému obránci se dostali Jan Hasoň a TOMÁŠ MLYNÁŘ . Prvně jmenovaný našel druhého a ten trefil odkrytou branku Patery! Ihned po vstřelené brance se strhla potyčka v rohu u branky hostí, bude se vylučovat. Asistence: Jan Hasoň
     
    16:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí jdou zpět do vedení během vlastního oslabení! Do brejku od vlastní modré se dostal útočník TOMÁŠ HAVRÁNEK a bekhendem se trefil k pravé tyčce! Bez asistence.
     
    16:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno! Po vhazování od modré vypálil Šmíd a vytvořil tak pěkný závar před domácí brankou. Dostál totiž neudržel touš v náručí, následně vyškrábl dorážku do odkryté brány. Slavie ale nepřestala tlačit a po rychlé souhře se k zakončení z mezikruží dostal LUKÁŠ NETOLICKÝ a trefil se nad vyrážečku brněnského brankáře. Asistence: Eric Fiala a Matouš Patočka.
     
    11:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí znovu berou vedení na svoji stranu! Při přesilovce vyslal z osy hřiště ostrou střelu LUKÁŠ ZUKAL a kotouč propadl až za záda Patery. Asistence: Jan Hasoň a Tomáš Mlynář.
     
    08:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krásný vypálil od modré tvrdou ránu, která velmi zpomalila a projela Dostálovi mezi betony. Téměř stojící puk v brankovišti poslal až do sítě JAN ŠERGL a vyrovnává tak stav duelu. Asistence: Daniel Krásný a Dominik Valík.
     
    01:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se s pukem nedostali ještě ani přes střed kluziště a už inkasují! Do úniku přes modrou se dostal Havránek, který nahrál na druhou stranu zcela volnému MATĚJI NOVÁKOVI, který pohotovou střelou posílá kotouč pod horní tyčku! Asistence: Tomáš Havránek a Martin Nečas.

    Michal Kuba

    Kryštof Severa

    Branky a nahrávky: 2. Novák (Havránek, Nečas), 12. Zukal (Hasoň, Mlynář), 17. Havránek, 26. Mlynář (Hasoň), 30. Gajarský (Hasoň, Mlynář), 39. Hasoň (Mlynář, Ferda), 43. Gajarský (Čejka, Furch), 52. Novák (Zábranský), 58. Nečas (Ferda, Mlynář), 58. Havránek (Zábranský) – 9. Šergl (Krásný, Valík), 17. Netolický (Fiala, Patočka), 58. Patočka (Fiala)


    HC Kometa Brno: Dostál (Holík) – Trnka, Furch, Zábranský, Kučera, Král, Zukal, Jeřábek, Mikyska – Novák, Havlát, Hasoň, Gajarský, Čejka, Mlynář, Knap, Havránek, Frydrych, Ferda (C), Süss, Nečas
    HC Slavia Praha: Patera (Kodad) – Krásný, Melovič, Vobořil, Valík, Duda, Šmíd, Šantrůček – Matějka (C), Bajer, Fiala, Vildumetz, Šteiner, Netolický, Zídek, Marek, Šergl, Kohút, Patočka, Šilhan

    Rozhodčí: Čech – Čuňočka, Skopal
    Kometa Brno 2 0 Slavia
    #1 Neděle 13.03.2016 • 18:00
    Slavia - Kometa Brno 3:4 po prodl.
    #2 Úterý 15.03.2016 • 13:30
    Kometa Brno - Slavia 10:3
    bahis siteleri