NY Islanders – Florida 3:2 (kon.) | Chicago – Los Angeles 0:5 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:4 (kon.)
Edmonton – Nashville 2:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:5 (kon.) | Anaheim – New Jersey 7:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
3:2 (1:0, 1:1, 1:1) Stav série: 1:1
Piráti Chomutov
Úterý 15.03.2016, 13:00 • Home Monitoring Aréna • Play-off extraligy st. dorostu • Čtvrtfinále
Partner:
     
    59:12
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Svoboda – 2 min., sekání).
     
    57:12
    A ještě jedna tyčka. Tentokráte po střele Kodýtka!
     
    56:51
    Tak teď stojí při Pavlátovi a chumutovské obraně všichni svatí. Nejprve za ním rozezvučel tyč Eret, následně tu samou hned z dorážky do odkryté branky Rubner!
     
    55:31
    Ondřej Buchtela (CHO) dostává menší trest za podražení. K tomu navíc 2+10 minut za zásah do oblasti hlavy a krku. Je z toho tedy čtyřminutová přesilovka pro domácí.
     
    54:16
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí jdou opět do vedení! Po nahození od modré z hole Kvasničky se prosadil DAVID ROUBAL. Ten sáhl do dráhy letu kotouče a šťastně změnil její směr tak, že se Pavlát mohl jen ohlédnout, jak mu puk prolétl nad ramenem do horního růžku. Asistence: David Kvasnička a Petr Eret – 3:2.
     
    53:13
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Smutný – 2 min., podražení).
     
    50:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak nakonec přece jen hosté vyrovnávají! Na brankovišti zůstal volný FILIP KRIVOŠÍK, který se dostal jako první k odraženému kotouči po zákroku Krasanovského a dorazil jej za záda plzeňského gólmana. Asistence: Daniel Novák a Ondřej Buchtela – 2:2.
     
    49:16
    Teď si navíc Piráti zahrají 52 sekund přesilovou hru 5 na 3 po faulu Jakuba Poura!
     
    48:08
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Petr Kodýtek – 2 min., krosček).
     
    45:39
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Petr Kodýtek – 2 min., sekání).
     
    45:29
    V obrovské šanci se teď ocitl domácí Rubner, na poslední chvíli ale jeho zakončení před odkrytou brankou překazil vracející se Polák.
     
    43:00
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Köver – 2 min., hákování).
     
    40:27
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Petr Eret – 2 min., držení protihráče).
     
    39:52
    Výbornou zadovkou teď vyndal puk před branku na Poura Hanzlík. Plzeňský střelec ale tenrokrát nedokázal propálit chomutovského gólmana, který se nalepil na bližší tyč.
     
    36:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla velká paráda! JAKUB POUR přidává svou další branku, když se dostal do úniku a i s obráncem na zádech parádní stahovačkou vymíchal brankáře Pavláta. Ten mu vyklidil brankoviště a Pour pak mohl v klidu zasouvat do prázdné klece. Asistence: Josef Roubal – 2:1.
     
    35:47
    Teď si Kodýtek dobře počkal na pád obránce a kolem něj přihrával do dobré šance na Ereta. Pavlát se ale skvěle přesunul, udržel se nahoře a pokus plzeňského útočníka chytá.
     
    34:29
    Teď se zase trhnul na druhé straně Tom Polák, chyběla mu ale rychlost a tak musel střílet už nad kruhy. Krasanovský si s jeho pokusem poradil.
     
    33:42
    Kodýtek se dostal do dalšího samostatného úniku, ani tentokrát ale na Pavláta nevyzrál. Jeho střela zaplula do nastavené lapačky chomutovského gólmana.
     
    32:52
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Josef Roubal – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Svoboda – 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:35
    Výborný zákrok Krasanovského teď zachránil Plzeň od inkasování další branky! Köver si jej položil a už skoro zasouval kolem jeho těla do odkryté klece, plzeňský brankář ale na poslední chvíli kotouč hokejkou vyrazil.
     
    24:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byl hodně zajímavý gól, JAKUB LAUKO se dostal k puku po nevydařeném brejku Lauka, objel s ním brankáře Krasanovského a z úhlu se jej pokusil propálit. Nejprve ještě dokázal plzeňský gólman hokejkou zasáhnout, na podruhé mu už ale kotouč prošel až do brankoviště, kde si ho zřejmě sám srazil do branky. Tu ještě jeden z dojíždějících obránců vyhodil, rozhodčí ale gól uznávají. Asistence: Filip Krivošík – 1:1.
     
    22:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jaroslav Kulich – 2 min., sekání).
     
    22:37
    V jejím závěru navíc přišla gólová šance na druhé straně. Petr Kodýtek se krásnou otočkou na modré zbavil obránce, tváří v tvář Pavlátovi ale neuspěl. Ten má z podobných situací zatím dobrou bilanci.
     
    20:38
    Vyloučení v týmu HC Plzeň 1929 (Matěj Chalupa – 2 min., sekání).
     
    17:08
    Sám na Pavláta teď ujel Vojtěch Kovařík, jeho střele na lapačku ale gólman hostů zřejmě rukavicí ještě pomohl a vyrazil ji mimo tři tyče!
     
    10:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak nakonec se jako první radují indiáni! Piráti nechali hned tři hráče bez dozoru kolem vlastní branky a krutě se jim to vymstilo. Dvě přihrávky na jeden dotek a JAKUB POUR nastavenou hokejkou z bezprostřední blízkosti jen usměrňoval za přesouvajícího se Pavláta. Asistence: Vojtěch Kovařík a Josef Roubal – 1:0.
     
    08:09
    A z té samé akce zahrozili Piráti ještě jednou. Tentokráte Chlán vytáhl Krasanovského z branky a výbornou přihrávkou našel volného spoluhráče na druhé straně. Do jeho zakončení proti opuštěné brance ale bez váhání skočil Petr Eret a výborným zákrokem zachránil svůj tým od inkasování!
     
    07:55
    Chlán měl teď na hokejce první branku, proti němu se ale zaskvěl brankář Krasanovský, který i vleže dokázal pokrýt hned dvě dorážky!
     
    06:24
    Štěpán Hanzlík se dostal po Kodýtkově střele k dorážce na brankovišti, výborně ale zareagoval Pavlát, který dokázal ještě vymrštit svou levou nohu proti kotouči a zastavil jej na cestě do odkryté branky.
     
    04:24
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Navrátil – 2 min., hákování).

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 11. Pour (Kovařík, J. Roubal), 37. Pour (J. Roubal), 55. D. Roubal (Kvasnička, Eret) – 25. Lauko (Krivošík), 51. Krivošík (Novák, Buchtela)


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (Červenka) – Kvasnička, Štěpánek, Staněk, Váchal, Čada, Sysel, Čechura – Váňa, Rubner (A), Pout, Chalupa, Kodýtek, Eret, D. Roubal (C), Kovařík, Penc, Hanzlík (A), J. Roubal
    Piráti Chomutov: Pavlát (Skokan) – Buchtela, Seemann, Novák, Studený, Smutný, Hajič (A) – Köver, Polák (A), Kulich (C), Krivošík, Chlán, Lauko, M. Svoboda, Navrátil, Hřebíček, Dejmek, J. Svoboda, Koblížek, Šilar

    Rozhodčí: Jílek – Krátký, Svoboda
    HC Plzeň 1 2 Chomutov
    #1 Neděle 13.03.2016 • 12:30
    Chomutov - HC Plzeň 4:3 po prodl.
    #2 Úterý 15.03.2016 • 13:00
    HC Plzeň - Chomutov 3:2
    #3 Čtvrtek 17.03.2016 • 17:30
    Chomutov - HC Plzeň 3:2
    bahis siteleri