Barcelona – Arsenal 3:1 (kon.) | Bayern – Juventus 4:2 (po pr.)
konec
FC Barcelona
3:1 (1:0)
Arsenal FC
Středa 16.03.2016, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Liga mistrů • Osmifinále
Předzápasové kurzy
    88. Lionel MESSI - 3:1
     
    88
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Gabriel Neymarovi nic nedovolil, ale to domácímu mužstvu vůbec nevadí, protože se ke střele dostal LIONEL MESSI a zvýšil vedení Barcelony na 3:1. MESSI skvěle přeloboval bezmocného Ospinu a definitivně uzavřel všechny naděje Arsenalu na případný postup.
     
    85
    Jedna žlutá karta pro Girouda, který zápas psychicky moc nezvládá.
    80. Ter Stegen a jeho zákrok.
     
    80
    K odraženému míči se ještě rychle dostal Giroud, jenž pohotově vystřelil, ale ani on Ter Stegena nepřekonal. Gólman Barcelony totiž velmi rychle zareagoval a rukavicí střelu vyrazil. Pak se ještě do zakončení prodral Walcott, ale jeho pokus zablokoval obránce Dani Alves.
    80. Sánchez a jeho parádní rána.
     
    80
    Standardní situaci si vzal na starost technicky zdatný, Sánchez, jenž se rozhodl o přímou střelu, která domácímu brankáři nadělala velké potíže. Sánchez to trefil výborně, ale Ter Stegen ze své sbírky vytasil parádní zákrok a nebezpečnou střelu zneškodnil.
     
    79
    Po svém příchodu na hřiště na sebe Arda Turan hned upozornil a to obdrženou žlutou kartou. Následuje volný přímý kop ve prospěch Arsenalu.
     
    77
    Hrací plochu opustil Rakitić, který zrovna nadšeně nevypadal a místo něj přišel na hřiště Arda Turan.
     
    73
    Možná trošku překvapivě opustil hrací plochu Welbeck, který byl dnes velmi aktivní a místo něj přišel Walcott. Ze hřiště odešel také Iwobi, kterého vystřídal Giroud.
     
    72
    Iniesta předává kapitánskou pásku Messimu a za bouřlivého potlesku opouští hřiště. Misté Iniesty na hrací plochu nastupuje Roberto.
     
    67
    Vypadá to, že Arsenal zbraně nesložil. V dobré příležitosti se ocitl útočník Welbeck, ale trefil pouze brankovou konstrukci.
    65. Luis SUÁREZ - 2:1
     
    65
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí tým pobavil příznivce Barcelony další hezkou akcí. Na pravém křídle se uvolnil Dani Alves, jenž přesným centrem našel LUISE SUÁREZE, který nechytatelnou ránou vymetl Ospinovu svatyni a vrátil Barceloně vedení.
     
    58
    Welbeck obdržel těžkou přihrávku mezi dva protihráče, ale míč si zpracoval ukázkově a dokázal se dostat i ke střele, ale Mascherano mu ji na poslední chvíli zablokoval, a tak si mohl Ter Stegen ulevit.
     
    56
    Vypadalo to, že Neymar vystřelí, ale na hranici pokutového území si míč zasekl a přihrál ho za sebe Messimu, jenž se dostal do zakončení, ale Ospina jeho ránu vytěsnil a připsal si velmi důležitý zákrok.
    51. Mohamed ELNENY - 1:1
     
    51
    Arsenal právě vstřelil branku!
    Na pravé straně s míčem pospíchal Sánchez, jenž se pozorně rozhlédl a následně se prezentoval učebnicovou přihrávkou do míst, kam měl namířeno MOHAMED ELNENY, jenž technickou ránou z první překonal bezmocného Ter Stegena.
     
    50
    Sánchez byl potrestán žlutou kartou.
     
    49
    Sánchez už si chystal balon na střelu, ale pak si všiml, že se mu dobře nabídl Iwobi, a tak mu rychle přihrál. Iwobi měl dobrou pozici, ze které dokázal i vystřelit, ale do rány se položil Alves a úspěšně ji zablokoval.
     
    45
    Arsenal provedl střídání: ze hry odešel Flamini, místo kterého se na hrací ploše objevil Coquelin.
    40. Sánchez a jeho nepřesný pokus.
     
    40
    Další šance hostů, tentokrát se v ní ocitl Sánchez, ale jeho hlavička těsně minula vzdálenější tyč. Özil na pravém křídle totiž zabojoval a poté poslal před bránu parádní centr, jen škoda, že Sánchez hlavičkoval nepřesně, avšak moc nechybělo.
     
    39
    Hráči Arsenalu si teď vytvořili skvělou šanci na to, aby vyrovnali, ale nepodařilo se jim to. Finální přihrávku ve vápně obdržel Elneny, jehož střela přišla později, než měla, protože jeden z domácích obránců se do ní stihl položit a zablokoval ji.
     
    35
    Welbeck posunul míč do vápna pro Gabriela, který šel ve vápně k zemi a dožadoval se pokutového kopu, ale místo penalty přišla žlutá karta za simulování.
     
    32
    Hlavní sudí musel sáhnout do kapsičky, protože se Flamini provinil faulem, a tak vyfasoval žlutou kartu.
    18. NEYMAR - 1:0
     
    18
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Luis Suárez vyslal skvěle načasovanou přihrávku přesně do míst, kam si naběhl NEYMAR, kterého nezachytil Héctor Bellerín a domácí útočník dokázal překonat Ospinu.
     
    17
    Jako blesk z čistého nebe přišla domácí šance, která si říkala o gólovou tečku. Lionel Messi dostal perfektní přihrávku za obranu, ale následně nedokázal překonat Davida Ospinu!
     
    8
    První velká šance dnešního utkání, která hodně zaváněla ofsajdem, ale v prvním momentu sudí nic nesignalizoval a Ospina se musel vytáhnout proti Suárezovi. Další postup akce už však zastaven kvůli ofsajdu.

    Jakub Vais

    Lucie Rapantová

    Branky: 18. Neymar (L. Suárez), 65. L. Suárez (Dani Alves), 88. Messi – 51. Elneny (Alexis Sánchez)

    Karty:   79. Arda Turan (BAR) – 32. Flamini (ARS), 35. Gabriel (ARS), 50. Alexis Sánchez (ARS), 85. Giroud (ARS)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:11.
    FC Barcelona: ter Stegen – Alba, Mascherano, Mathieu, Dani Alves – Busquets, Iniesta (C) (72. Roberto), Rakitić (77. Arda Turan) – Messi, L. Suárez, Neymar.
    Náhradníci: Bravo – Arda Turan, Bartra, Munir, Aleix Vidal, Vermaelen, Roberto.

    Arsenal FC: Ospina – Bellerín, Koscielny (C), Gabriel, Monreal – Elneny, Flamini (45. Coquelin) – Iwobi (73. Giroud), Özil, Alexis Sánchez – Welbeck (73. Walcott).
    Náhradníci: Macey – Gibbs, Mertesacker, Giroud, Walcott, Campbell, Coquelin.

    Rozhodčí: Karasev – Averianov, Kalugin
    bahis siteleri