Výběr Soupeřů 2016 - Extraliga žen (semifinále) (kon.)
konec
Výběr Soupeřů 2016 - Extraliga žen (semifinále)

Středa 16.03.2016, 18:30Florbal
     
    To je pro tento moment vše. Jsem rád, že jste sledovali náš online přenos. Budu se těšit u některého z dalších přenosů a přeji příjemný zbytek večera. Na shledanou! (19:29:12)
     
    Výběr je u konce. O dubnové Superfinále florbalu 2016 se tak utkají Vítkovice s Bohemians a Chodov s Herbadentem v derby o Jižní Město.

    JE JASNO: Vítkovice s utkají se Bohemians, Chodov vyzve v derby Herbadent. Komentář trenéra Vítkovic Jiřího Veleckého přinášíme v článku.

    Zveřejnil(a) Florbal.cz dne 16. březen 2016
     
    Konec výběru.
     
    Lucie Veselá (Bohemians): "S Vítkovicemi jsme počítaly. Zápasy budou velmi těžké, ale my uděláme maximum pro to, abychom jim byly vyrovnaným soupeřem. Budeme-li hrát to, co umíme a vyvarujeme-li se zbytečných chyb, máme šanci udělat sérii zajímavou a prodloužit si sezónu."
     
    Kamila Paloncyová (Vítkovice): "Využily jsme umístění po základní části a vybraly si Bohemians. Neočekáváme, že to bude jednoduchá série, soupeř se jistě výborně připraví. Doufám, že to bude atraktivní souboj, který bude bavit nás i diváky."
     
    Denisa Billá (Herbadent): "Volba Vítkovic nás nepřekvapila, v podstatě jsem s touto situací počítaly. S Chodovem se dobře známe a víme, jaká série nás čeká. Všechny se na ni těšíme a i když víme, ze do ní vstupujeme jako outsider, svou kůži nedáme lacino. Čtvrtfinále nám ukázalo, že i přesto, že máme mladý a úzký kádr, tak máme na to se o superfinále poprat."
     
    Chodov si z letošních vzájemných zápasů s Herbadentem odnesl poloviční úspěšnost. V 11. kole základní části sice florbalistky Herbadentu uhájily vítězství 5:3, v odvetě ovšem padly jasně 1:6.
     
    Hana Ranochová (Chodov): "Podle předpokladů na nás zbyl Herbadent. I přes ztrátu několika důležitých opor Herbadentu očekávám napínavou bitvu, která vítezný tým dokáže připravit na superfinále. Těšíme se na sérii."
     
    V obou duelech mezi Vítkovicemi a Bohemians byly vidět sestry Šponiarovy. V prvním vzájemném měření sil se gólem a asistencí blýskla Zuzana, kterou v druhém utkání na pražské půdě doplnila dvěma trefami a jednou přihrávkou Michaela.
     
    Semifinálový výběr soupeřů dopadl podle předpokladů. Vítkovice v základní části s Bohemians ani jednou nezaváhaly (8:3 a 9:1) a podobné výsledky se od Ostravanek budou očekávat také tentokrát.
     
    1. SC Vítkovice Oxdog si za svého semifinálového soupeře vybírají FbŠ "pipni.cz" Bohemians. Na florbalistky FAT PIPE FLORBAL CHODOV tak zbývá Herbadent Praha 11 SJM.
     
    Celek, který dnes využije možnosti výběru, bude 1. SC Vítkovice Oxdog. Vítkovické hráčky v nejkratší možné době vyřadily městské rivalky z FBC Ostrava a postoupily dále. Vítkovice mají na výběr z Herbadentu Praha 11 SJM a FbŠ "pipni.cz" Bohemians. Zbylé družstvo vytvoří dvojici s Florbalem Chodov, jež suverénně ve čtyřech utkáních ukončil sezónu Židenicím.

    KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ začala řádit v útoku! Autorka jedenácti bodů v sérii s Židenicemi hovoří nejen o čtvrtfinále.

    Zveřejnil(a) Florbal.cz dne 15. březen 2016
     
    Dobrý středeční podvečer. Zhruba za dvacet minut začne semifinálový Výběr soupeřů Extraligy žen 2016, z něhož vzejdou dvojice, které si zahrají o účast v dubnovém superfinále.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:30.

    Tadeáš Mima

    Výběr soupeřů 2016 - Extraliga žen (semifinále)

    1. SC Vítkovice Oxdog - FbŠ "pipni.cz" Bohemians

    FAT PIPE FLORBAL CHODOV - Herbadentu Praha 11 SJM
    bahis siteleri