Getafe – Eibar 1:1 (kon.)
konec
Getafe CF
1:1 (1:0)
SD Eibar
Pátek 18.03.2016, 20:30 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe - Madrid) • Španělská LaLiga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Borja Bastón, přichází Ion Ansotegi.
     
    90
    Guaita je hrdinou poslední minuty základní hrací doby. Domácí brankář vyběhl proti útočníkovi, jenž na něj postupoval sám. Ovšem zakončení mířilo jen do Guaity. ten musel spěchat ještě zpátky, ale další zákrok už nemusel vytáhnout, protože zakončení mířilo vysoko nad branku.
     
    89
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Álvaro Medrán, přichází Pedro León.
    87. Borja BASTÓN - 1:1
     
    87
    Eibar právě vstřelil branku!
    Dalo by se říct, že za pět minut dvanáct je vyrovnáno! Naběhnutý Takaši Inuj si to namířil do šestnáctky, kde přihrál přes tři bránící hráče přesně na BORJU BASTÓNA, který patičkou dostává balon za brankovou čáru. Téměř každý na stadionu už věřil, že Getafe vyhraje, ale vše je opět jinak.
     
    82
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Keko, přichází Sergi Enrich.
     
    80
    Výborný zákrok hostujícího brankáře, který drží svůj tým ve hře alespoň o bod! Proti němu se řítil Vázquez, jehož pokus mířil pod horní tyč, ale Riesgo balon vyrazil nad bránu. To byl možná pro Eibar klíčový moment.
     
    74
    Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Adrián González, přichází Jota.
     
    73
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Emiliano Velázquez, přichází Juan Rodríguez.
     
    68
    Branková konstrukce je označená i na druhé straně. Velmi dobrou střelu předvedl zpoza šestnáctky Inuj a k jeho gólové radosti chybělo opravdu málo.
     
    66
    Žlutou kartu dostává Álvaro Pereira (Getafe CF), který si v hlavičkovém souboji pomohl loktem a je právem potrestaný. To je první negativní moment krajního obránce.
     
    62
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Stefan Šćepović, přichází Víctor.
     
    61
    Velmi dobře rozehraná standardní situace domácího celku, který byl velmi blízko k druhé brance! Na centrovaný míč si naskočil Vázquez, jenž orazítkoval tyč! Riesgo se po této hlavičce jen marně natahoval a doufal, že míč do sítě "nezapluje".
     
    52
    Vyložená šance pro hostující tým. Jeden z hráčů dostal přihrávku na roh malého vápna, ale následnou střelou trefil jen dobře postaveného Guaitu.
     
    46
    Žlutou kartu dostává Iván Ramis (SD Eibar). Ten dal před unikajícího soupeře tělo, čímž ho nekompromisně srazil. To byla slibně se rozvíjející šance pro Getafe.
     
    33
    Na vlastní polovině získal míč Wanderson, který si to namířil přímo do pokutového území soupeře, kde následně spadl. Domácí příznivci a krajní záložník si přáli odpískání pokutového kopu. Ovšem dle opakovaných záběrů bylo jasně vidět, že domácí hráč pádu hodně přidal.
     
    21
    Žlutou kartu dostává Adrián González (SD Eibar), když po zakončení neubrzdil svůj pohyb a "naložil" domácímu brankáři. Hlavní sudí Iglesias neváhal vytáhnout žlutý kartónek také na druhé straně.
     
    12
    A mohlo být vyrovnáno! Za obranu soupeři si naběhl Bastón, jenž z velkého úhlu prostřelil brankáře, ale míč zamířil o pár centimetrů vedle branky.
    7. Álvaro VÁZQUEZ - 1:0
     
    7
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Výborně zahraná standardní situace domácího celku končí úvodní brankou. Přímý kop byl zahrán na zadní tyč, kam se nabíhal ÁLVARO VÁZQUEZ, jenž hlavičku směřoval přesně pod horní tyč. Domácí obránce se trefuje přesně a balon se od horní tyče odráží do branky.
     
    3
    Tak to je neskutečné, co nyní domácí celek promarnil! Centr Sarabii našel v pokutovém území osamoceného Šćepoviće, který trefil prostor, kde stál Riesgo. Z tohoto prostoru by se každý střelec měl prosadil, ale Šćepović selhal.
     
    2
    Žlutou kartu dostává Pablo Sarabia (Getafe CF). Ten předvedl opravdu nepěkný skluz, v němž trefil soupeře, a tak je zaslouženě prvním potrestaným hráčem.

    Michal Luxa

    Branky: 7. Á. Vázquez (Sarabia) – 87. Bastón (Inuj)

    Karty:   2. Sarabia (GET), 66. Pereira (GET) – 21. Adrián González (EIB), 46. Ramis (EIB)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:9. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:12.
    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Velázquez (73. Juan Rodríguez), Cala, Pereira – Sarabia, Medrán (89. León), Lacen, Wanderson – Á. Vázquez, Šćepović (62. Víctor).
    Náhradníci: Megyeri – Yoda, León, Víctor, Moisés Gómez, Juan Rodríguez, Buendía.

    SD Eibar: Riesgo – Capa, dos Santos, Ramis, Juncà – Dani García, Escalante – Keko (82. Enrich), Adrián González (74. Jota), Inuj – Bastón (90+3. Ansotegi).
    Náhradníci: Irureta – Ansotegi, Enrich, Hajrović, Berjón, Jota, Barrenetxea.

    Rozhodčí: Iglesias – Costoya, Ramos
    bahis siteleri