Výběr Soupeřů - Tipsport Superliga (semifinále) (kon.)
konec
Výběr Soupeřů 2016 - Tipsport Superliga (semifinále)

Neděle 20.03.2016, 19:30Florbal
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:30.
     
    Dobrý den u semifinálového výběru soupeřů Tipsport Superligy. Po konci čtvrtfinálových sérií je na řadě určení dvojic pro semifinále, z něhož vzejdou účastníci dubnového Superfinále florbalu 2016.

    Známe třetího semifinalistu – Bohemians podobně jako loni skončili na florbalkách Brna!

    Zveřejnil(a) Florbal.cz dne 18. březen 2016
     
    Soupeře pro superligové semifinále si bude vybírat vítěz základní části z Chodova, který bude mít na výběr mezi Bulldogs Brno a Vítkovicemi. Tým, jenž z této dvojice zbude, narazí na Mladou Boleslav.

    Senzační Vítkovice otočily duel s Tatranem a postupují do semifinále!

    Zveřejnil(a) Florbal.cz dne 20. březen 2016
     
    Výběr startuje již za pět minut. Zvolí si Chodov za soupeře Brno, nebo Vítkovice? S oběma týmy má v letošní sezóně kladnou bilanci.
     
    Pokud by si Chodov vybral Vítkovice, ve druhé semifinálové sérii by na sebe narazili florbalisté Mladé Boleslavi a Bulldogs. Bude se opakovat loňský vzájemný souboj mezi Středočechy a Jihomoravany?
     
    FAT PIPE FLORBAL CHODOV si do semifinále volí za soupeře itelligence Bulldogs Brno!
     
    Druhou semifinálovou dvojici tak vytvoří Technology Florbal MB s 1. SC Vítkovice Oxdog.
     
    Michal Strachota (Chodov): "Ideální volba by pro nás byl Tatran, nakonec jsme ale museli vzít Brno. Proběhla debata mezi hráči a trenéry a vyšla volba právě na Brno."
     
    Chodov v letošním prvním vzájemném utkání s Bulldogs dlouho prohrával, nakonec však v samém závěru základní hrací doby vyrovnal a v prodloužení upravil na konečných 11:10. Odveta na Jižním Městě proběhla naopak v poklidném tempu. Pražané totiž triumfovali 9:1.
     
    Jan Jastřembský (Vítkovice): "Na soupeře si věříme, jelikož na Boleslav máme dobré vzpomínky už z poháru v letošní sezóně. Bude to ale těžká série. Oba týmy jsou v dobré formě a budou rozhodovat maličkosti."
     
    Série mezi Mladou Boleslaví a Vítkovicemi bude bezpochyby velmi dramatická. V základní části Tipsport Superligy sice Technology oba zápasy vyhrálo (7:6pn a 7:0), v lednovém finále Poháru České pojišťovny však slavili po fantastickém obratu Ostravané (3:2).
     
    Jiří Bauer (Brno): "Pro mě docela překvapení, ale jsem rád, že si nás vybral Chodov. Bude to vyrovnaná série. Musíme si pohlídat individuality Chodova a postoupíme do finále superligy."
     
    První semifinálové souboje se odehrají již příští víkend. Série odstartují na hřištích Chodova a Mladé Boleslavi, 2. a 3. dubna se semifinále přesune na půdu Brna a Vítkovic.
     
    Radek Gwuźdź (Mladá Boleslav): "Vítkovice určitě předvedou dobrou hru na míčku. Silná stránka je jejich týmové pojetí. Určitě to bude atraktivní série."
     
    To je z výběru soupeřů pro tuhle chvíli vše. Jsem rád, že jste s námi sledovali celý průběh akce. Přeji příjemný zbytek nedělního večera a přeji úspěšný vstup do nového pracovního týdne. Mějte se, na shledanou! (20:08:42)

    Tadeáš Mima

    Výběr soupeřů 2016 - Tipsport Superliga (semifinále)

    FAT PIPE FLORBAL CHODOV - itelligence Bulldogs Brno

    Technology Florbal MB - 1. SC Vítkovice Oxdog
    bahis siteleri