NY Rangers – Florida 4:2 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 1:4 (kon.) | Toronto – Calgary 5:2 (kon.)
Nashville – Los Angeles 5:2 (kon.)
konec
New York Islanders
1:4 (0:0, 1:2, 0:2)
Philadelphia Flyers
Úterý 22.03.2016, 00:35 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Claude GIROUX - 1:4
     
    59:34
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A už je to stoprocentní, Letci zvítězí! Domácí se konečně usadili v útočném pásmu, ale o puk rychle přišli a CLAUDE GIROUX poté od modré čáry neomylně poslal touš do prázdné branky! Asistence: Wayne Simmonds, Brayden Schenn.
     
    56:57
    Thomas Greiss pádí na střídačku, brooklynský celek to zkusí se šesti hráči v poli!
     
    54:32
    Matt Martin (NYI) to teď přehnal s agresivitou a naprosto zbytečně vjel do Masona, svůj tým tak posílá v nejhorší možnou chvíli do čtyř.
     
    51:19
    Ostrované byli blízko, blizoučko snížení! Před Masonem vznikl neskutečný závar, cestě puku do sítě ale zabránila tyč!
    44:22 Sam GAGNER - 1:3
     
    44:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Svěřenci Davea Hakstola jsou za povedený vstup do třetiny odměněni! Skvěle to udělal Sean Couturier, který se neukvapil a ze skvělé pozice ještě parádní přihrávkou mezi Greissovýma nohama našel SAMA GAGNERA, který už měl úlohu snadnou! Asistence: Sean Couturier, Michael Raffl.
     
    39:48
    Brock Nelson (NYI) ještě v samém závěru druhé třetiny zahákoval Laughtona a půjde za to pykat na lavici hříšníků.
     
    37:38
    Nikolaj Kuljomin měl na hokejce vyrovnání, Mason si ale s jeho střelou zápěstí ze stoprocentní pozice bravurně poradil!
     
    35:19
    No a už to mohlo být o dva góly, Sam Gagner ale po parádní Couturierově zadovce orazítkoval břevno Greissovy svatyně!
    33:01 Brandon MANNING - 1:2
     
    33:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nedáš-dostaneš, tým z Města bratrské lásky si bere zpět ztracené vedení! Na konci rychlé protiakce Flyers stál BRANDON MANNING, jenž přesnou střelou z levého kruhu překonal Greisse, a vsítil tak svůj první gól v Národní hokejové lize! Asistence: Andrew MacDonald, Mark Streit.
     
    32:43
    Neskutečné, co teď Steve Mason chytil! Boychukovu ránu dokázal hostující gólman vyrazit a před Nelsonem poté zívala prázdná branka, forvard Ostrovanů však nechal vyniknout přesouvajícího se Masona!
     
    30:48
    Brandon Manning (PHI) naprosto zbytečně krosčekoval Boychuka, svěřenci Jacka Capuana si tak po komerční přestávce opět zahrají v početní výhodě.
     
    24:45
    Philadelphským teď mohl vrátit vedení Michael Raffl, Greiss si ale proti rakouskému útočníkovi připsal veledůležitý zákrok!
    23:54 Kyle OKPOSO - 1:1
     
    23:54
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jenže vedení Flyers vydrželo sotva dvě střídání! Okposo se probil do útočného pásma a z rohu kluziště poté našel na modré Calvina de Haana, který tvrdě vypálil a právě KYLE OKPOSO se díky důrazu na brankovišti prosadil! Asistence: Calvin de Haan.
    22:24 Nick COUSINS - 0:1
     
    22:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    No a Letci se zničehonic ujímají vedení! Jakub Voráček se prokousal do útočného pásma a z vrcholu kruhů vypálil. Jeho pokus byl sice nepřesný, ale český útočník si pro odražený kotouč dojel a poté našel v předbrankovém prostoru NICKA COUSINSE, jenž z bezprostřední blízkosti pohotově propálil Greisse! Asistence: Jakub Voráček.
     
    18:57
    Až teď je hra přerušena, Josh Bailey (NYI) vyfasoval dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    15:20
    Nick Schultz (PHI) podrazil Prince a půjde za to pykat na dvě minuty.
     
    11:47
    Tu ale obětavým blokem zastavil Radko Gudas a do rychlého brejku se poté vydal Nick Cousins, jehož tvrdou bombu z levého kruhu Greiss jen tak tak udržel před brankovou čarou!
     
    10:39
    Flyers se navíc mohli dostat z rychlého protiútoku do vedení, tvrdou ránu Claudea Girouxe ale Thomas Greiss parádně eliminoval svou lapačkou!
     
    06:10
    Couturier si navíc vynutil faul, Cal Clutterbuck (NYI) půjde pykat na dvě minuty za držení.
     
    05:56
    Zničehonic ale málem padnul gól na druhé straně! Couturier snad poprvé dostal hosty do útočného pásma a poté našel v předbrankovém prostoru Gagnera, který ale nedokázal usměrnit touš za Greissova záda!
     
    00:53
    Sean Couturier (PHI) posléze podrazil Tavarese a Ostrované si zahrají svou první přesilovku.
     
    00:22
    Ou, tak to byla obrovská šance Islanders! Nikolaj Kuljomin ujížděl sám na Masona, hostující gólman ale jeho pokus zastavil!

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 24. Okposo (Haan) – 23. Cousins (Voráček), 34. Manning (MacDonald, Streit), 45. Gagner (Couturier, Raffl), 60. Giroux (Simmonds, Schenn)


    New York Islanders: Greiss (Berube) – Leddy, Boychuk, de Haan, Hamonic, Hickey, Strait – Nelson, Tavares, Strome – Bailey, Nielsen, Okposo – Prince, Kuljomin, Lee – Martin, Cizikas, Clutterbuck.
    Philadelphia Flyers: Mason (Stolarz) – MacDonald, Gostisbehere, Schultz, Streit, Manning, Gudas – Voráček, Giroux, Simmonds – Schenn, Cousins, Read – Raffl, Couturier, Gagner – Laughton, Bellemare, White.

    Rozhodčí: Hebert, Leggo – Heyer, Cherrey
    bahis siteleri