Carolina – Buffalo 2:3 (kon.) | Columbus – Philadelphia 3:2 (1:0 po s.n.) | Montreal – Anaheim 4:3 (kon.)
Ottawa – Washington 2:4 (kon.) | Tampa – Detroit 6:2 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 2:0 (kon.)
Minnesota – Los Angeles 2:1 (kon.) | Chicago – Dallas 2:6 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:2 (kon.)
San Jose – St. Louis 0:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
Buffalo Sabres
Středa 23.03.2016, 00:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:11 Johan LARSSON - 2:3
     
    57:11
    Sabres právě vstřelili branku!
    To je neskutečné! Šavlím stačilo 6 sekund na obrat! Brian Gionta nahrál mezi kruhy JOHANU LARSSONOVI, jehož projektil brnkl o brankovou konstrukci a Ward se mohl znovu jen smutně ohlédnout za kotoučem – 2:3. Asistence: Brian Gionta.
    56:11 Evander KANE - 2:2
     
    56:11
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Reinhart nahrál za branku Ryanovi O'Reillymu, který si počkal, až se mu uvolní EVANDER KANE a poslal svému spoluhráči přesnou přihrávku. Kane z bezprostřední blízkosti nedal Wardovi šanci zakročit – 2:2. Asistence: Ryan O'Reilly a Sam Reinhart.
    53:40 Joakim NORDSTRÖM - 2:1
     
    53:40
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují těsně po skončení čtyřminutového oslabení a ujímají se vedení 2:1! Výbornou práci odvedl Jordan Staal, který v útočném pásmu udržel puk a předal ho JOAKIMU NORDSTRÖMOVI. Ten se šikovnou otočkou zbavil protihráče a dojel mezi kruhy, odkud se trefil mimo dosah Johnsonovy lapačky. Asistence: Jordan Staal.
    32:10 Chris TERRY - 1:1
     
    32:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Ale teď domácí dokázali vyrovnat! Hurikáni vyrazili do rychlého kontru a skvěle to udělal obránce Noah Hanifin, který našel přihrávkou přes šířku útočného pásma CHRISE TERRYHO a ten kotouč zvedl nad beton přesouvajícího se Johnsona – 1:1. Asistence: Noah Hanifin a Riley Nash.
    12:22 Carlo COLAIACOVO - 0:1
     
    12:22
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Pysyk na modré posunul puk na CARLA COLAIACOVA, jehož rána zapadla do horního růžku branky Caroliny. Letící puk ještě možná tečoval Larsson, ale gól je zatím připsán Colaiacovovi, jenž se tak prosadil poprvé v sezoně. Asistence: Mark Pysyk a Marcus Foligno.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 33. Terry (Hanifin, Nash), 54. Nordström (Staal) – 13. Colaiacovo (Pysyk, Foligno), 57. Kane (R. O'Reilly, Reinhart), 58. Larsson (Gionta)


    Carolina Hurricanes: Ward (Lack) – Hainsey (A), Slavin, Hanifin, Pesce, Murphy, Jordán – Lindholm, Staal (A), Nordström – Di Giuseppe, Rask, Skinner – Nash, Ryan, Terry – Malone, McClement (A), Gerbe. Trenér: Bill Peters
    Buffalo Sabres: Johnson (Lieuwen) – Ristolainen, Gorges (A), Bogosian, McCabe, Colaiacovo, Pysyk – Deslauriers, R. O'Reilly (A), Kane – Reinhart, Eichel, Girgensons – Gionta (C), Larsson, Foligno – Moulson, Legwand, C. O'Reilly. Trenér: Dan Bylsma

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Morton – Devorski, Galloway

    Diváci: 12676
    bahis siteleri