Moldavsko – Belgie 0:2 (kon.) | Malta – Černá Hora 0:1 (kon.) | Gruzie – San Marino 4:0 (kon.)
konec
Moldavsko
0:2 (0:0)
Belgie
Středa 23.03.2016, 17:00 • Stadionul Zimbru, Kišiněv (kapacita: 10.500 diváků) • Kvalifikace ME U21 • Skupina 1
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již vše, přeji Vám krásný zbytek dnešního dne. Nashledanou. (19:00:01)
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 1 – 9
    Střely mimo: 5 – 5
    Rohové kopy: 0 – 5
    Ofsajdy: 2 – 1
    Fauly: 20 – 9
     
    Je dobojováno. Dlouho vyrovnaný duel rozhodli hosté až v poslední dvacetiminutovce, kdy se nejprve po přímém kopu trefil hlavou Michael Heylen, výhru favorita pak pojistil v poslední minutě nastavení Joris Kayembe. Domácí hráči i přes porážku předvedli výborný výkon, za který se rozhodně nemusí stydět.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Joris KAYEMBE - 0:2
     
    90+4
    Belgie právě vstřelila branku!
    V samotném závěru pojišťují Belgičané své vedení a o výhru v dnešním zápase je již nic nepřipraví! Roh rozehráli hosté nakrátko, balon táhl po levé straně JORIS KAYEMBE, který našel na středu volného Tielemanse, jehož střelu po zemi k pravé tyči ale Mitu skvěle zlikvidoval. Střílející hráč ale ještě zabojoval o míč, kterého se chopil právě Kayembe, jenž ho již dokázal dopravit za záda domácího brankáře!
     
    90+3
    Hosté v samotném závěru vůbec nepouští domácí fotbalisty k míči a s výsledkem to pro ně již vypadá dobře. Nyní navíc vybojovali rohový kop.
    90+1. Tielemans zcela sám proti Mituovi neuspěl!
     
    90+1
    Ne, Tielemansovi dnes prostě není souzeno! Hostující borec dostal míč na hranici malého vápna, jenže domácího brankáře Mitua propálit nedokázal!
     
    90
    Začíná poslední minuta základní hrací doby.
     
    89
    Musonda se dral do pokutového území soupeře po pravé straně a při cestě za míčem se střetl s jedním ze spoluhráčů a padl na trávník. O faul se ale nejednalo, což dobře viděl hlavní rozhodčí Papir.
     
    89
    Základní hrací doba se pomalu chýlí ke svému konci, hosté drží míč na svých kopačkách a kombinují daleko od své branky.
    87. Bastien mohl navýšit vedení svého týmu, v zakončení ale selhal!
     
    87
    Hosté měli na svých kopačkách další velkou příležitost na navýšení svého těsného náskoku, ale znovu selhali v zakončení! Domácí znovu po údajném faulu přestali hrát, jenže sudí nechal pokračovat ve hře a Belgičané opět měli výhodu rychlého brejku s přečíslením, jenže ani Bastien nedokázal z levé strany nebezpečně zakončit a střela tohoto hráče znovu končí v rukavicích domácího brankáře!
     
    85
    Exekuci přímého kopu si vzal na starost znovu domácí kapitán Spătaru, jeho centr ale nebyl obranu Belgie nikterak nebezpečný.
     
    84
    Fiore (BEL) musel na pravé straně na poslední chvíli hasit nebezpečný útok domácího týmu a po svém faul uviděl před svým zrakem žlutou kartu.
     
    84
    Hosté útočí do otevřené domácí obrany a nyní měli možnost rychlého brejku s přečíslením tří proti dvěma, které však z levé strany střílející Musonda nevyřešil asi nejlépe, jak mohl a jeho slabá rána skončila přímo v náručí brankáře Mîţua
     
    83
    Čas se domácím velice rychle krátí a ti si navíc až příliš často při přemíře snahy pomáhají nedovolenými zákroky. Hra se nyní často kouskuje a to je voda na mlýn hostujícího týmu.

    Daniel Kubelka

    Branky: 72. Heylen, 90+4. Kayembe

    Karty:   3. Starîș (MOL), 49. Svinarenco (MOL), 82. Spătaru (MOL) – 7. Tielemans (BEL), 84. Fiore (BEL)   79. Svinarenco (MOL)


    Střely na branku: 1:9. Střely mimo: 5:5. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 20:9.
    Moldavsko: Mîţu – V. Macriţchii (28. Taras), Svinarenco, Rogac, Razgoniuc, Andronic (78. Urcu), Starîș (58. Drăgan), Spătaru "C" Cărăruș, Rebenja, A. Macriţchii.
    Náhradníci: Avram – Boiciuc, Taras, Drăgan, Urcu, Ţiverenco, Paireli

    Belgie: Roef – Fiore, Heylen, Praet "C", De Sart, Foket, Tielemans, Kayembe, Raman (61. Dierckx), Bongonda (71. Musonda), Ngombo (78. Bastien).
    Náhradníci: Hubert – Musonda, Trossard, Bastien, Mmaee, Castagne, Dierckx

    Rozhodčí: Papir – Mozes, Borenstein (vš. Izrael)
    bahis siteleri