Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | Boston – Florida 1:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 0:3 (kon.)
Toronto – Anaheim 6:5 (po pr.) | Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Calgary 6:2 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 4:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:4 (kon.)
Arizona – Dallas 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:6 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
0:3 (0:2, 0:0, 0:1)
New Jersey Devils
Pátek 25.03.2016, 00:10 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Palmieri zažil dvougólový večer.

     
    Tímto se s vámi loučím a pokud se chystáte jít spát, tak vám přeji příjemnou dobrou noc. Pokud ne a budete sledovat další zápasy NHL, tak vám přeji příjemnou podívanou. (02:53:50)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Kyle Palmieri (NJD) 2+0
    2. Scott Wedgewood (NJD) 39 zák., 0 gólů, 100%
    3. Damon Severson (NJD) 0+2
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Mozík (NJD) (0+0), 2 střela, 11:25 čas na ledě
     
    Střely na branku: 39:24.
     
    New Jersey v dnešním utkání vybojovalo cenné dva body, které hostující tým přibližují k bojům o play-off. Bezprostředně po utkání je ztráta Ďáblů na osmou příčku šest bodů. Devils měli výborný nástup do utkání a dvěma brankami se činil Kyle Palmieri. Sice od druhé třetiny byl Pittsburgh lepším týmem, ale recept na Scotta Wedgewooda nenašel. Domácí hráči z tohoto duelu odcházejí bez bodů a jejich vítězná vlna končí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    V přerušené hře se do branky vrací Marc-Andre Fleury a Pittsburgh se musí smířit s tím, že Scott Wedgewood vychytá čisté konto.
     
    59:35
    New Jersey Devils se snažilo ještě o jedno zakončení přes celé hřiště, ale i tentokrát kotouč míří na zakázané uvolnění.
     
    59:00
    Hraje se poslední minuta dnešního utkání a kotouč se nachází za brankou domácího týmu. tomu se zřejmě nepodaří vsítit ani čestný gól.
     
    57:54
    Pittsburgh Penguins se sice rozestavil v útočné třetině, ale pokusy od modré čáry blokují bránící hráči. Domácím čas velmi rychle utíká a už je jasné, že New Jersey Devils se bude radovat ze zisku dvou bodů.
     
    56:51
    K zakončení z předbrankového prostoru se dostal Patric Hörnqvist, ale jeho střelu k přední tyči schoval do výstroje hostující brankář.
     
    56:44
    Jeden z hráčů New Jersey Devils zkusil poslat kotouč do branky přes celé kluziště, ale místo branky je pískané zakázané uvolnění. Hra se vrátí před Scott Wedgewood.
     
    56:06
    Marc-Andre Fleury opouští branku a pouští do hry dalšího útočníka. Pittsburgh se snaží alespoň o čestný zásah.
     
    54:56
    Nahození od modré čáry končí v moci hostujícího gólmana, který opět velmi dobře viděl, a tak neměl problém zakročit.
     
    54:34
    Dnes to není dobrý večer v podání domácího celku. Ten musí opustit útočnou třetinu po nepřesné přihrávce na modrou čáru.
     
    Střely na branku: 36:24.
     
    54:02
    Už po několikáté jsme byli svědky souboje Scott Wedgewood versus Sidney Crosby, ale i tentokrát vítězí hostující brankář. Ten prožívá opravdu velký večer a je velmi blízko získání čistého konta.
     
    53:21
    Bryan Rust zachytil vyhození soupeře, a tak se dostal do slibném pozice, Ovšem za střelu z vrcholu kruhů ho nikdo nepochválí, jelikož mířila jen nad branku.
     
    Střely na branku: 34:23.
     
    52:50
    Z pravé strany se střelou přes obránce prezentoval Nick Bonino, ale ani on nemířil přesně, a tak v tomto momentu mohl Scott Wedgewood zůstat klidným.
     
    52:02
    Domácí okamžitě zvýšili tempo, jenže do vyložené šance se nedostali. Čas jim utíká velmi rychle a budou se snažil alespoň o čestný úspěch.
    49:57 Adam HENRIQUE - 0:3
     
    49:57
    Devils právě vstřelili branku!
    Opět se potvrdilo známé pravidlo nedáš – dostaneš! ADAM HENRIQUE dostal černou gumu do jízdy a střelou zápěstím zamířil přesně. Kotouč šel přesně nad rameno Marca-Andre Fleuryho a od horní tyče se odrazil za brankovou čáru. Asistence: Damon Severson a Devante Smith-Pelly.
     
    49:41
    Obrovskou rychlost nabral Sidney Crosby, který za útočnou modrou čárou přibrzdil a počkal na spoluhráče. Přesným pasem našel Carla Hagelina, jenž trefil prostor, kde stál Scott Wedgewood.
     
    49:12
    Lehké nahození ze středního pásma končí v lapačce hostujícího maskovaného muže, který i když měl hodně času, tak rozehrávat nechtěl.
     
    48:21
    Hostující tým se opět nerozpakoval, co udělá s kotoučem. Ten letěl rychle do střední třetiny a hráči v bílých dresech mohou vystřídat.
     
    47:19
    Domácí šli střídat až na Phila Kessela. Ten nabral ve středním pásmu velkou rychlost, ale jeho pokus zápěstím minul zadní tyč hostující branky.
     
    46:30
    New Jersey už nikam nespěchá a dokázalo dostal soupeře do středního pásma. Po vyhození se hosté rychle rozestavili na své modré čáře a brání.
     
    Střely na branku: 27:21.
     
    46:18
    Domácí se drali před branku, kde opět vítězí Scott Wedgewood. Po odpískání se do souboje dostali Bryan Rust a Adam Henrique. Jenže sudím se podařilo rychle oba hráče rozehnat a po komerční přestávce se bude vhazovat před brankou Devils.
     
    45:36
    Kris Letang naskočil z trestné lavice a hned se dostal k bekhendovému zakončení, které skončilo na dobře postaveném brankáři.
     
    44:58
    New Jersey toho moc v početní výhodě nevymyslelo, což znamená, že stav zůstává nezměněný. Teď už je na tahu Pittsburgh, jenž před vlastními příznivci prohrává.
     
    44:13
    Viděli jsme pumelici od modré čáry, která končí jen nad domácí brankou. Následně se Pittsburghu podařilo vyhodit a unavená čtveřice může jít střídat.
     
    43:12
    Hned v úvodu oslabení se domácím hráčům podařilo poslal kotouč do bezpečí, a tak New Jersey Devils
    začne od vlastní branky.
     
    43:01
    Hosté mohou definitivně rozhodnout dnešní utkání! Kris Letang vložil hůl mezi nohy soupeře a klasickým šroubovákem fauloval. Domácí brankář se ani nedivil, jelikož si svého prohřešku byl vědom.
     
    41:54
    Pěknou střelou od modré čáry se prezentoval Andy Greene, ale domácí brankář si s pokusem poradil. Marc-Andre Fleury předvedl poněkud netradiční zákrok, jelikož se přimotal do souboje před brankovištěm.
     
    41:23
    Hra se nám přelévá rychle ze strany na stranu a do střely Phila Kessela vložil hůl bránící hráč, a tak černá guma zamířila jen do ochranné sítě nad brankou New Jersey.
     
    40:47
    Kyle Palmieri se řídil pravidlem – když nevíš co s kotoučem, tak vystřel. Zakončení hostujícího hráče vypadlo Marcu-Andremu Fleurymu z lapačky, ale před branku dojížděl jen jeden z beků.
     
    40:10
    Také třetí úvodní vhazování vyhrál Sidney Crosby, ale jeden z beků vyhazuje na zakázané uvolnění. Na domácím kapitánovi bylo před třetinou vidět, jak motivuje spoluhráče a chce zvítězit.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Mozík (NJD) (0+0), 2 střela, 8:22 čas na ledě
     
    Střely na branku: 23:18.
     
    Ve druhé periodě jsme se dalšího gólu nedočkali, a tak hosté stále vedou dvoubrankovým rozdílem. Zatím rozdílovým mužem je Scott Wedgewood, který vymazal střelce Pittsburgh. Ovšem domácí celek byl ve druhé části jasně lepší, ale nedokázal využít šance. Uvidíme, co nám hráči předvedou v poslední dvacetiminutovce.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    V závěru třetiny se mohl prosadit ještě Devante Smith-Pelly. Ten předvedl pěknou stahovačku, ale jeho pokus trefil jen rameno Marca-Andre Fleuryho.
     
    39:30
    Stále sledujeme obrovský tlak domácího celku, který končí střelou Trevora Daleye z vrcholu pravého kruhu pro vhazovaní. Hostující brankář na zakončení velmi dobře viděl a ztlumil ho na hrudi.
     
    37:58
    Sledujeme obrovský tlak Pittsburghu! Jenže Carl Hagelin ani Sidney Crosby si neporadili s překonáním Scotta Wedgewooda. Ten je pod palbou střel, ale dá se říct, že dnešní utkání patří jeho zákrokům.
     
    37:08
    Utkání by pomohla branka domácího celku. To ji ovšem přejí jen nestranní diváci a nebo příznivci Pittsburghu. Druhá třetina míří ke svému konci.
     
    36:18
    Pittsburgh nepustil soupeře přes střední pásmo a po vyhození černé gumy k zadnímu mantinelu může vystřídat.
     
    35:29
    Ani New Jersey Devils nevyužije početní výhodu a tak vedení hostujícího mužstva zůstává dvoubrankové.
     
    34:41
    Pěknou individuální akcí se prezentoval Kris Letang, který projel celé kluziště jako nůž máslem, ale k zakončení domácího obránce nepustil jeden ze soupeřů.
     
    33:52
    Marc-Andre Fleury dnes nepůsobí vůbec jistě a vypadlo mu také zakončení od modré čáry, na které velmi dobře viděl. Následnou dorážku poslal na branku Travis Zajac.
     
    33:30
    Jen skončila početní výhoda domácích, tak začne ta New Jersey. Dvouminutový trest dostává Trevor Daley, jenž zastavil pronikajícího soupeře.
     
    32:49
    Pittsburgh Penguins musel začít s další útočnou akcí od vlastní branky, jenže ve snaze dát branku je zastavuje ofsajd. Hra se opět vrátí do středního pásma.
     
    32:07
    Tlak do brány předvedl Nick Bonino, jenž z hranice brankoviště nechal dvakrát vyniknout beton Scotta Wedgewooda. Po této situaci se hostům podařilo vyhodit.
     
    31:29
    Sidney Crosby vyhrál vhazování a Tučňákům se podařilo usadit se v útočné třetině. Asi po půl minutě se k zakončení odhodlal právě domácí kapitán, ale jeho pokus byl sražený do ochranné sítě.
     
    Střely na branku: 20:14.
     
    31:24
    Pittsburgh Penguins má šanci na snížení! Dvominutový trest za hru vysokou holí si odpyká John Moore. Ten v obranné třetině u mantinelu nechtíc trefil do obličeje Matta Cullena.
     
    30:39
    Pěkné zakončení vyslal z pravé strany Phil Kessel, ale jeho zakončení minulo branku soupeře jen těsně. Consol Energy Centerem to jen zahučelo a v hledišti je cítit nervozita.
     
    29:49
    Za vlastní brankou velmi dobře pracoval Adam Larsson, který od černé gumy odstavil soupeře. Ovšem Tučňáci se ke kotouči vrátili a hostující brankář musel další střelu vyrazit betonem.
     
    Střely na branku: 19:14.
     
    29:11
    Hra se v posledních momentech hodně nepřesná a nesledujeme hokej, který by nás zrovna mohl bavit. O menší vzrušení se postaral až Sidney Crosby, ale jeho slabý pokus končí v lapačce Scotta Wedgewooda. Po reklamní přestávce se bude vhazovat po levici hostujícího gólmana.
     
    28:32
    Oba celky střídají a u puku jsou hostující hráči, kteří se s ním dostali před branku Tučňáků, ale zakončení jsme se nedočkali.
     
    27:53
    Zpoza branky mezi kruhy přihrával Nick Bonino, ovšem místo spoluhráče našel hůl jen soupeře.
     
    27:27
    Icing registrujeme i na druhé straně, po delší době se hra přesune před Marca-Andre Fleuryho. Ten ve druhé periodě moc práce neměl, ale vše se může velmi rychle změnit.
     
    26:38
    Hosté se dostali k černé gumě, jenže místo přihrávky jsme opět viděli jen odevzdání kotouče soupeři. Tudíž Pittsburgh může založit další útok.
     
    25:53
    New Jersey Devils neví, kam dříve skočit, a tak raději přišlo vyhození na zakázané uvolnění. Domácí rychle prostřídali a bude se vhazovat opět před hostující brankou.
     
    25:11
    Tučňáci přidali a hned je to na hře znám. V levém kruhu se ocitl dlouho osamocený Nick Bonino, jehož pokus si zasloužil více, ale letěl jen nad branku.
     
    24:38
    Další zakončení domácího celku má na svědomí Chris Kunitz, ale z ostrého úhlu si na hostujícího brankáře nepřišel.
     
    23:35
    Další velmi pěkný zákrok Scotta Wedgewooda, který už ležel na ledové ploše, ale ještě stihl zakročit. Hostující příznivci musí být s výkonem svého brankáře spokojení.
     
    22:55
    Domácí kapitán poslal nabídku na teč z vrcholu pravého kruhu, ale kotouč se odrazil do prostoru, kde se nacházel nejblíže bránící hráč.
     
    21:43
    Před branku si najížděl Tom Kühnhackl, jenž kotouč netrefil ideálně a místo gólové radosti se neslo arénou jen zahučení.
     
    21:25
    Domácí se nemohli dostat přes dobře postavený blok ve středním pásmu, a tak přišlo nahození do rohu hrací plochy.
     
    20:40
    V krátkém sledujeme druhé vyhození černé gumu na zakázané uvolnění z hokejek hostujících hráčů, hra se vrací před branku New Jersey Devils.
     
    20:25
    Domácí hráči jeli tři na jediného obránce, celou situaci jako správný kapitán na sebe vzal Sidney Crosby, ale jeho zakončení mezi ruku a tělo brankáře neprošlo. Scott Wedgewood předvedl velmi povedený zákrok a dokazuje, jakou kvalitou disponuje.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé periody vyhrál Sidney Crosby a jeho Tučňáci se hned ženou do útočného pásma.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Mozík (NJD) (0+0), 1 střela, 3:58 čas na ledě
     
    Střely na branku: 14:11.
     
    V první periodě jsme viděli dvě branky, o které se postaral Kyle Palmieri. Ten využil svých velkých šancí a poslal New Jersey do dvoubrankového vedení. Nutno říct, že je to vedení zasloužené, jelikož Ďáblové byli velmi nebezpeční a diktovali tempo hry. Od Pittsburghu se jistě čekalo daleko více, ale domácí hráči zatím nenašli recept na brankáře soupeře. Uvidíme, co nám oba celky nabídnou ve druhé dvacetiminutovce.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:46
    Scott Wedgewood si připisuje další zákrok, když zneškodnil střelu Bryana Rusta od pravého mantinelu. Vypadá to, že v první dvacetiminutovce se již nic zásadního nestane.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta a těsně po ohlášení se ke střele z předbrankového prostoru dostal Beau Bennett. Ovšem hostující brankář byl nalepený u přední tyče a střelu vyrazil k zadnímu mantinelu.
     
    18:31
    Výkon domácího celku je obrovským zklamáním a New Jersey Devils na konci první periody zjednodušuje hru. Jenže v tomto momentě vyhazuje až na zakázané uvolnění, hra se vrátí před Scotta Wedgewooda.
     
    17:47
    Opět zakončení domácího týmu a opět Kris Letang. Ovšem i v tomto momentu jeho pokus nedoletěl až k brankáři.
     
    17:10
    Pittsburgh nám toho moc v početní výhodě nenabídl a zdá se, že i nyní se hostující tým ubrání. Navíc další útočná akce Tučňáků je zastavená ofsajdem.
     
    16:18
    Palebnou statistiku domácího celku ani nyní nevylepší Kris Letang, který si sjel z modré čáry mezi kruhy, ale jeho zakončení zadunělo jen o zadní mantinel.
     
    15:37
    Od modré čáry se napřáhl Kris Letang, jehož pokus letěl vysoko nad branku. Hra se rychle otočila před druhou z branek, kde jeli hosté dva na jediného obránce, ale Travise Zajaca byla sražená.
     
    15:28
    Máme tu dalšího vyloučené, za krosček usedá na trestnou lavici Bobby Farnham. Tučňáci mohou rychle odpovědět na branky soupeře.
     
    14:00
    Po inkasované brance se dostali do obrovské příležitosti také domácí. Jenže domácí kapitán i Chris Kunitz nedokázali překonat hostujícího maskovaného muže. Ten zatím chytá perfektně a společně se autorem obou branek patří k tomu nejlepšímu, co dnes můžeme zatím vidět.
     
    13:08
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující tým velmi rychle využívá přesilovou hru a ujímá se dvoubrankového vedení! Damon Severson našel na vrcholu kruhu KYLEA PALMIERIHO, jehož rychlé zakončení končí za bezmocným brankářem. Asistence: Damon Severson a Reid Boucher.
    13:08 Kyle PALMIERI - 0:2
     
    13:00
    První početní výhodu v dnešním zápase si vyzkouší také New Jersey. Za hostující brankou si hákováním pomohl Beau Bennett.
     
    12:21
    Sidney Crosby našel mezi kruhy najetého Patrica Hörnqvista, který se zakončením neotálel, ale naštěstí pro hostujícího gólmana branku nedokázal trefit.
     
    11:55
    Nepřehledná tlačenice vznikla před domácí brankou a kotouč po jednom odrazů od brusle skončil pod lapačkou brankáře Tučňáků. Ten je zatím vytěžovanější nežli jeho protějšek.
     
    11:15
    Devils se sice dostali ke kotouči, ale jejich nepřesná přihrávka zamířila až k domácím obráncům. Ti čekají až jim vystřídají spoluhráči z útoku.
     
    10:19
    Hostující hráči velmi dobře obsadili střední pásmo, a tak muselo přijít nahození za branku, které pochopitelně zachytil hostující gólman.
     
    Střely na branku: 7:9.
     
    10:08
    Střelou přes obránce se z pravého kruhu prezentoval Travis Zajac, ovšem Marc-Andre Fleury jeho pokus nadvakrát schoval do lapačky. Před námi je další reklamní přestávka, po které se bude vhazovat před brankou Tučňáků.
     
    09:46
    V krátkém sledu je vidět několik přerušení! Nejprve se pískal ofsajd domácího celku a nyní také zakázané uvolnění New Jersey Devils.
     
    08:49
    Zakončení od modré čáry vyrazil hostující brankář na hůl Phila Kessela, který kotouč velmi dlouho zpracovával, a tak jeho střelu stihl opět vyrazit Scott Wedgewood.
     
    08:09
    Po jednom z odrazů se dostala černá guma do ochranné sítě, a tak se bude vhazovat před domácí brankou. Tučňáci jsou zatím hodně za očekáváním a mají, co napravovat. Naopak Devils hrají uvolněně a hře dominují.
     
    07:26
    K vidění byl velmi rychlý přechod hostujících hráčů a zakončení od mantinelu musel vyrazit betonem Marc-Andre Fleury.
     
    Střely na branku: 5:5.
     
    07:09
    Další a dá se říct, že i snadný zákrok si připisuje Scott Wedgewood. Hostující brankář na střelu od modré čáry velmi dobře viděl a přerušuje hru. Po reklamní přestávce se bude vhazovat po jeho levé ruce.
     
    06:30
    Hostující hráči a konkrétněji Reid Boucher dlouho bojoval o černou gumu za brankou domácího celku. Jenže obránci soupeře byli důrazní a puk získali.
     
    05:40
    Patric Hörnqvist se s kotoučem dostal na modrou čáru, ale ani tento střelec nevolil zakončení. Místo toho jsme viděli pouhé nahození, kterého se zmocnili hosté.
     
    04:54
    Úvod utkání zatím jednoznačně patří New Jersey Devils a musíme očekávat, kdy se do hry dostanou také domácí Tučňáci.
     
    04:34
    Tuomo Ruutu dostal přihrávku na levou stranu, kde z vrcholu kruhu prověřil pozornost Marca-Andreho Fleuryho. Ten zakončení zastavil betonem a následně raději hru přerušil.
     
    03:22
    Kyle Palmieri je hodně při chuti a i v oslabení se ocitl ve vyložené šanci. Ovšem jeho druhá střela v zápase nemířila mezi kruhy, a tak mohl zůstat domácí brankář v klidu.
     
    02:46
    Pittsburgh se usadil v útočném pásmu, ale místo zakončení přišly jen krátké přihrávku. Jednu z nich zastavil hostující hráč, který posunul hru do středního pásma.
     
    02:13
    Ve středním pásmu si pomohl zcela zbytečným sekáním Stephen Gionta, jenž musí jako první na trestnou lavici.
    00:26 Kyle PALMIERI - 0:1
     
    00:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Kotouč za obranu dostal KYLE PALMIERI, který postupoval k brance po levé straně a zakončením k zadní tyči dává úvodní branku zápasu. Marc-Andre Fleury si s tímto pokusem neporadil a jen se stihl ohlédnout, jak černá guma končí za brankovou čárou, což je pro domácí studená sprcha. Asistence: Travis Zajac a Reid Boucher.
     
    00:10
    Úvodní vhazování dnešního duelu vyhrál Sidney Crosby, který nabídl spoluhráčům právo prvního útoku. Hned v prvních vteřinách si po nahození připisuje první dotekl s kotoučem Scott Wedgewood.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před zahájením zápasu se Consol Energy Centerem ponesou tóny nejprve hymny Kanady, kterou o několik málo vteřin nahradí hymna USA. Poté už se oba celky pozdraví a pomalu se dostaneme k zahájení duelu.
     
    Oba celky už vstupují na ledovou plochu a poprvé NHL okusí hostující Blake Pietila, který byl povolán z farmy a hned si zahraje takto velké utkání. Pro samotného hráče to je velký den a uvidíme, jak se mu bude dařit.
     
    Jak už je v zámoří zvykem, tak i dnes bude úvodní buly o několik minut posunuto, vše se dozvíte v dalších příspěvcích.
     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: Fleury (Murray) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Cole, Schultz – Hörnqvist, Crosby (C), Kunitz (A) – Kessel, Bonino, Hagelin – Rust, Cullen (A), Kühnhackl – Bennett, Fehr, Sheary.

    New Jersey Devils: Wedgewood (Kinkaid) – Greene (C), Larsson, Moore, Severson, Warsofsky, Mozík – Blandisi, Henrique (A), Smith-Pelly – Boucher, Zajac (A), Palmieri – Kalinin, Pietila, Sislo – Farnham, Gionta, Ruutu.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Jean Hebert – Derek Amell, Mark Shewchyk.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Přeji vám příjemný dobrý večer! Do začátku nám zbývá zhruba hodina a za několik minut budou známy sestavy obou celků, které vám v co nejbližší době nabídnu. Pokud patříte k fanoušků jednoho nebo druhého celku, tak vám přeji, ať vaše mužstvo vyhraje. A pokud jste jen nestranný divák, tak vám přeji příjemnou podívanou.
    Brian Dumoulin a Beau Bennett by měli být v pořádku a odpočatí, takže dnes v noci bychom je měli vidět ve hře.

     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Československá stopa v utkání

    Dominik Simon (PIT)

    Vojtěch Mozík (NJD)
    Jiří Tlustý (NJD)
    Patrik Eliáš (NJD)
     
    Vzájemná utkání

    Hned třikrát se letos utkaly oba týmy. Nejprve zvítězili Ďáblové nad Tučňáky 4:0, ve dvou zbývajících duelech pak už dominovali Tučňáci, nejprve brali výhru 2:0 a v posledním vzájemném duelu před necelými třemi týdny vykradli led v New Jersey poměrem 6:1.
     
    New Jersey Devils

    Ve stejné konferenci, tedy Východní, bojují o play-off také hosté z New Jersey. Těm zatím patří desátá příčka, ale na tu osmou, která vyřazovací boje zaručuje, ztrácí šest bodů. Dosud si připsali sedmasedmdesát bodů a jsou tak stále ve hře dostat se do bojů o nejslavnější trofej, a sice Stanley Cup. Překvapí dnes na ledě Pittsburghu, který je doslova rozjetý, nebo na dlouhou šňůru výher domácích doplatí i Ďáblové? To se dozvíme až po samotném konci tohoto duelu. Tak si ho nenechte na našich onlajnech ujít.
     
    Pittsburgh Penguins

    Domácí Pittsburgh má nakročeno do vyřazovacích bojů. V tabulce Východní konference se nachází na pátém místě a na svém kontě má osmaosmdesát bodů. Zejména v posledních šesti zápasech se mu neskutečně dařilo. Tučňáci zvítězili ve všech šesti utkáních v řadě. V tom posledním smetli doma Washington 6:2 a pomalu ale jistě kráčejí do play-off. V dresu Pittsburghu se konečně své premiéry dočkal také český útočník Dominik Simon, který však byl po třech odehraných utkáních poslán zpět na farmu. Budou Tučňáci i dnes úspěšní a poberou sedmou výhru za sebou?
     
    Hezké velmi časné ráno přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště pak nejlepší ligy na světě, a sice NHL. Dnes je na programu další várka zápasů této soutěže a my budeme sledovat utkání mezi týmy Pittsburgh Penguins a New Jersey Devils.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 1. Palmieri (Zajac, Boucher), 14. Palmieri (Severson, Boucher), 50. Henrique (Severson, Smith-Pelly)


    Pittsburgh Penguins: Fleury (Murray) – Letang, Määttä, Dumoulin, Daley, Cole, Schultz – Hörnqvist, Crosby (C), Kunitz (A) – Kessel, Bonino, Hagelin – Rust, Cullen (A), Kühnhackl – Bennett, Fehr, Sheary.
    New Jersey Devils: Wedgewood (Kinkaid) – Greene (C), Larsson, Moore, Severson, Warsofsky, Mozík – Blandisi, Henrique (A), Smith-Pelly – Boucher, Zajac (A), Palmieri – Kalinin, Pietila, Sislo – Farnham, Gionta, Ruutu.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Jean Hebert – Derek Amell, Mark Shewchyk
    bahis siteleri