Columbus – Carolina 2:3 (kon.) | Boston – Florida 1:4 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 0:3 (kon.)
Toronto – Anaheim 6:5 (po pr.) | Detroit – Montreal 4:3 (kon.) | Nashville – Vancouver 3:2 (2:1 po s.n.)
Minnesota – Calgary 6:2 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 4:1 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:4 (kon.)
Arizona – Dallas 3:1 (kon.) | San Jose – Edmonton 3:6 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
6:5 (2:1, 2:2, 1:2 - 1:0)
Anaheim Ducks
Pátek 25.03.2016, 00:40 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:41 Nazem KADRI - 6:5p
     
    60:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Hosté zazmatkovali v obraně a neodpravili ležící puk z brankoviště! Ke kotouči se rychle dostal NAZEM KADRI a střelou nad ležícího Andersona rozhodl o vítězství Toronta! Bez asistence.
     
    59:55
    Mohlo být rozhodnuto! Rakell se otočil kolem svého strážce a vyslal dělovku do horního rohu! Sparks se fantasticky natáhl a zachránil Toronto!
     
    58:37
    Hostující trenér si vyžádal oddechový čas! Trenér Anaheimu předá svým svěřencům poslední pokyny před zbytkem přesilové hry!
     
    57:17
    A uvidíme další vyloučení! Přesilovou hru si tentokrát zahraje Anaheim! Dvě minuty za vražení na hrazení dostává Nazem Kadri!
    55:37 Connor BROWN - 5:5
     
    55:37
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Hala se otřásá v základech! Domácí tak tak udrželi puk v útočném pásmu a Milan Michálek nahodil kotouč na branku! Před Andersenem svou skvělou technickou zdatnost prokázal CONNOR BROWN, jež kolem betonu zasunul do branky! Asistence: Milan Michálek, Nazem Kadri.
     
    54:57
    Toronto dostává skvělou možnost na vyrovnání! Maple Leafs si totiž zahrají v početní převaze! Dvoubrankový střelec McGinn si odpyká trest za hákování!
     
    54:29
    Bozak měl na hokejce vyrovnání! Tyler Bozak pálil před Andersonem a útočil na hattrick! Andersen se zázračně natáhl a předvedl zákrok večera!
     
    53:06
    Obrovská šance Anaheimu! Ritchie obdržel přihrávku na levé kruh, kde byl úplně osamocený, ale v rychlosti trefil pouze tyčku!
     
    51:56
    Další komplikace pro Toronto! Anaheim si totiž zahraje přesilovou hru! Marinčin odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    50:49
    Další šance Toronta! Andersen už byl dokonce překonán, ale střelu po ledě zastavila branková konstrukce! Tohle může Nylandera mrzet!
     
    49:43
    Nazem Kadri dostal šanci na reparát! Domácí útočník se ocitl sám před Andersenem, ale střelou do horního rohu nechal vyniknout domácího brankáře!
    48:17 Brandon PIRRI - 4:5
     
    48:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Obrat je dokonán! Tohle je pro domácí opravdu velká rána! Obrana Toronta znovu neodpravila puk z obranného pásma. K volnému kotouči se nejrychleji dostal BRANDON PIRRI, který jej dokázal zasunout mezi Sparkse a tyč! Bez asistence.
    45:39 Ryan GARBUTT - 4:4
     
    45:39
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Neuvěřitelné! Anaheim maže tříbrankovou ztrátu a vyrovnává ve vlastním oslabení! Gardiner si nerozuměl při rozehrávce se spoluhráčem, RYAN GARBUTT jej obral o puk a střelou pod víko srovnává na 4:4! Bez asistence.
     
    44:03
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Lindholm – 2 min., krosček).
     
    43:14
    Getzlaf dostal pobídku do jízdy! Jeho ránu ještě nepříjemně srazil jeden z obránců Toronta a Sparks se musel pořádně otáčet, aby puk vyrazil ramenem!
    39:03 Andrew COGLIANO - 4:3
     
    39:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A další branka! Anaheim je rázem zpět ve hře! ANDREW COGLIANO prokázal přehled ve hře a devět vteřin po brance McGinna vrací Anaheim do hry! Kotouč podle všeho prošel mezi betony domácího brankáře! Asistence: Shawn Horcoff, Josh Manson.
    38:54 Jamie MCGINN - 4:2
     
    38:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se nevzdávají! Anaheim využívá další přesilovou hru! Po vyhraném vhazování se ke střele odhodlal JAMIE MCGINN, který zaznamenal svou druhou branku v utkání! Asistence: Brandon Pirri, Ryan Getzlaf.
     
    37:39
    Vyloučení v týmu Toronto Maple Leafs (Grabner – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
    37:01 Frank CORRADO - 4:1
     
    37:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Toronto navyšuje své vedení! To je pro Anaheim nepříjemná rána! Andersen vyrazil slabé nahození jen před sebe, kde se nejrychleji zorientoval FRANK CORRADO a střelou do horní části branky zvýšil na 4:1! Asistence: Brooks Laich, Ben Smith.
     
    30:26
    Další šance Toronta! Kadri se prosmýkl do útočného pásma a našel volného Browna! Druhý jmenovaný o kousek minul odkrytou branku!
     
    29:47
    Neskutečný závar před Andersenem! Kotouč se povaloval na brankovišti vedle ležícího gólmana Kačerů, ale nikdo v modrém dresu jej nedokázal dopravit za brankovou čáru!
    28:58 Tyler BOZAK - 3:1
     
    28:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A tentokrát už přesilovka dopadla mnohem lépe! Fowler se na trestné lavici moc neohřál! TYLER BOZAK vyhrál vhazování a okamžitě si sjel na pravý kruh, kde okamžitě dostal přihrávku a vsítil svou druhou branku v utkání! Asistence: Nazem Kadri, Morgan Rielly.
     
    28:52
    Ale Toronto si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za podražení totiž vyfasoval Fowler!
     
    26:11
    A nyní už se vylučuje! Právě za ostrý zákrok na nejproduktivnějšího hráče domácího celku si dvě minuty za nedovolené bránění odsedí Nate Thompson!
     
    25:00
    Ritchie se od mantinelu natlačil před Sparkse a zkusil zakončení bekhendem! Sparks se složil jako podťatý a parádním zákrokem zamezil kotouč v cestě za jeho záda!
     
    24:11
    Nylander se ocitl za obranou Anaheimu! Švédský útočník si dokonce položil Andersena, ale z ostrého úhlu už poté netrefil odkrytou horní polovinu branky!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    16:20
    Parenteau našel přihrávkou mezi kruhy rozjetého Nylandera! Střela švédského útočníka zápěstím mířila do horního rohu, avšak Nylander o kousek minul!
    06:55 Nazem KADRI - 2:1
     
    06:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Také Toronto využívá svou přesilovou hru! Střela od mantinelu se zastavila o Milana Michálka! Kotouč si rychle vzal NAZEM KADRI a dopravil jej za záda bezmocného Andersena! Asistence: Milan Michálek, Connor Brown.
     
    06:08
    Uvidíme další vyloučení! Přesilovou hru si tentokrát zahraje Toronto! Dvě minuty za podražení si odpyká Nick Ritchie!
    04:01 Tyler BOZAK - 1:1
     
    04:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Anaheimu vedení příliš dlouho nevydrželo! Toronto sevřelo soupeře před jeho brankou a nahození TYLERA BOZAKA zapadlo až za Andersenova záda!
    02:56 Jamie MCGINN - 0:1
     
    02:56
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Anaheim jde brzo do vedení! Kačeři využívají úvodní přesilovou hru! Se střelou od modré čáry si ještě Sparks poradil, jenže do odraženého puku se opřel JAMIE MCGINN a s přehledem poslal Anaheim do vedení! Asistence: Brandon Pirri, Corey Perry.
     
    02:22
    Uvidíme první přesilovou hru! Hyman si v rohu kluziště vyšlápl na Bieksu a dostává dvě minuty za podražení!

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 5. Bozak, 7. Kadri (Michálek, Brown), 29. Bozak (Kadri, Rielly), 38. Corrado (Laich, Smith), 56. Brown (Michálek, Kadri), 61. Kadri – 3. McGinn (Pirri, Perry), 39. McGinn (Pirri, Getzlaf), 40. Cogliano (Horcoff, Manson), 46. Garbutt, 49. Pirri


    Toronto Maple Leafs: Sparks (Bernier) – Rielly, Marinčin, Gardiner, Carrick, Corrado, Valiev – Grabner, Kadri, Michálek – Parenteau, Nylander, Hyman – Brown, Bozak, Leivo – Smith, Laich, Greening
    Anaheim Ducks: Andersen (Gibson) – Bieksa, Fowler, Manson, Lindholm, Holzer, Stoner – Perry, Getzlaf, Pirri – Santorelli, Rakell, McGinn – Silfverberg, Horcoff, Cogliano – Garbutt, Thompson, Ritchie

    Rozhodčí: McCauley, Sutherland – Murphy, Knorr

    Diváci: 18 935
    bahis siteleri