Švýcarsko – Japonsko 4:2 (kon.) | Rusko – Finsko 3:5 (kon.) | Švédsko – Česko 3:2 (kon.)
USA – Kanada 3:1 (kon.) | Švýcarsko – Česko 1:3 (kon.)
konec
Rusko
3:5 (0:1, 2:1, 1:3)
Finsko
Úterý 29.03.2016, 00:35 • Sandman Center, Kamloops • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:35 Noora TULUSOVÁ - 3:5
     
    50:35
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další šanci už hráčky Suomi proměňují a zvyšují svůj náskok! Skvěle tu udělala Mira Jalosuová, která v předbrankovém prostoru našla trestuhodně neobsazenou NOORU TULUSOVOU, jež nadvakrát dostala puk za záda ruské gólmanky! Asistence: Saila Saariová, Mira Jalosuová.
    48:07 Ronja SAVOLAINENOVÁ - 3:4
     
    48:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    No a máme tu další zvrat, tak to je pořádná přestřelka! RONJA SAVOLAINENOVÁ vypálila od modré a Morozovová si prostor u pravé tyče své svatyně pokrýt nedokázala! Asistence: Tanja Niskanenová.
    47:05 Ija GAVRILOVOVÁ - 3:3
     
    47:05
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Finky ani na třetí pokus nedokázaly udržet vedení, máme opět vyrovnáno! IJA GAVRILOVOVÁ dostala na vrcholu kruhů spoustu prostoru k tomu, aby si připravila kotouč na střelu a její pokus švihem nakonec doletěl až do sítě! Asistence:
    43:31 Tanja NISKANENOVÁ - 2:3
     
    43:31
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Přesilovky Finkám prostě jdou, hráčky Suomi se dnes potřetí ujímají vedení! Na konci jejich rychlé kombinace stála TANJA NISKANENOVÁ, která z pravého kruhu nedala přesnou střelou Morozovové šanci! Asistence: Mira Jalosuová.
    35:43 Anna ŠIBANOVOVÁ - 2:2
     
    35:43
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Máme opět vyrovnáno, tak to bylo rychlé! ANNA ŠIBANOVOVÁ tvrdě vypálila z vrcholu pravého kruhu a Räisänenová zareagovala příliš pozdě, puk se tak zatřepoval až v síti! Asistence: Alexandra Vafinovová, Nina Pirogovová.
    34:12 Jenni HIIRIKOSKIOVÁ - 1:2
     
    34:12
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finské hokejistky nakonec přesilovou hru přeci jen využily a znovu se ujímají vedení! Od modré opět vypálila finská kapitánka JENNI HIIRIKOSKIOVÁ, jejíž dělovka nakonec zapadla až do sítě! Asistence: Rosa Lindstedtová, Riikka Väliläová.
    31:44 Ija GAVRILOVOVÁ - 1:1
     
    31:44
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Máme vyrovnáno, tohle byla ukázková individuální akce v podání IJY GAVRILOVOVÉ! Ruská útočnice se z rohu kluziště prokousala až do prostoru před Räisänenovou a neomylně finskou gólmanku propálila! Bez asistence.
    18:42 Tanja NISKANENOVÁ - 0:1
     
    18:42
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky se zaslouženě ujímají vedení! TANJA NISKANENOVÁ si nabruslila do mezikruží a ačkoliv v momentě střely zaškobrtla, její rychlá střela švihem zapadla přesně pod horní tyčku! Asistence: Saila Saariová.
    Marken.cz

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 32. Gavrilovová, 36. Šibanovová (Vafinovová, Pirogovová), 48. Gavrilovová – 19. Niskanenová (Saariová), 35. Hiirikoskiová (Lindstedtová, Väliläová), 44. Niskanenová (Jalosuová), 49. Savolainenová (Niskanenová), 51. Tulusová (Saariová, Jalosuová)


    Rusko: Morozovová (Prugovová) – Pirogovová, Šibanovová, Gončarenková, Šukinová "C", Nikolajevová, Kapustinová – Gavrilovová "A", Vafinovová, Smolencevová "A" – Pavlovová, Sosinová, Burinová – Mitrofanovová, Beljakovová, Smolinová – Kadirovová, Silinová, Štarjová – Skibová, Děrgačjovová.
    Finsko: Räisänenová (Keisalaová) – Lindstedtová, Hiirikoskiová "C", Kilponenová, Tuominenová, Jalosuová, Savolainenová – Nieminenová, Väliläová "A", Karvinenová "A" – Niskanenová, Tulusová, Saariová – Hoviová, Kärnäová, Säkkinenová – Tanskanenová, Ollikainenová, Valkamaová.

    Rozhodčí: Gabrielle Arianová-Lortieová (CAN), Nicole Hertrichová (GER) – Michaela Frattarelliová (USA), Charlotte Girardová (FRA)
    bahis siteleri