Jihoafrická rep. – Turecko 2:7 (kon.) | Hongkong – Gruzie 3:14 (kon.) | Lucembursko – Bosna a Hercegovina 13:0 (kon.)
konec
Hongkong
3:14 (0:4, 2:6, 1:4)
Gruzie
Středa 06.04.2016, 15:30 • Silivrikapi Ice Sport Hall, Istanbul, Turecko • Mistrovství světa - III. A Divize • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:51 Roland SVANIDZE - 3:14
     
    56:51
    Gruzie právě vstřelila branku!
    ROLAND SVANIDZE proměňuje trestné střílení, když nevymýšlel žádné složité kličkování a propálil brankáře Keunga střelou zápěstím do pravého růžku branky.
    52:53 Roland SVANIDZE - 3:13
     
    52:53
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Parádním bekhendovým blafákem z levé strany si vychutnal zakončení svého úniku ROLAND SVANIDZE! Pěkně přizvednutý kotouč přes položený beton Keunga. Asistence: Giorgi Jeiranašvili, Davit Oganezjani.
    48:14 Davit OGANEZJANI - 3:12
     
    48:14
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Přečíslení dva na jednoho zakončil kulišácky DAVIT OGANEZJANI, kterému sice najížděl Šalunov, ale místo nejisté přihrávky přes vracejícího se obránce raději Svanidze zamíchal pukem a zaklidil ho za záda Keunga, který nevěděl do poslední chvíle, jestli přijde střela nebo přihrávka. Asistence: Arťom Kozjulin.
    45:40 Jordan Sun Yin HO - 3:11
     
    45:40
    Hong Kong právě vstřelil branku!
    Nakonec asijský tým využívá svou přesilovku! Dostatek důrazu před brankou Gruzie předvedl JORDAN SUN YIN HO, který se po své střele hnal za dorážkou a dotlačil puk za záda Ambrolavy. Asistence: Siu Him Kan, Ka Ho Wong.
    42:07 Roland SVANIDZE - 2:11
     
    42:07
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Za tohle Keung opravdu pochválen nebude. Kurbatov přihrál do ostrého úhlu ROLANDU SVANIDZEMU, který naznačil, že bude zajíždět za branku. To mu brankář Hong Kongu zbaštil i s navijákem, ale trochu nepochopitelně se s jedním betonem na zemi vydal za ním, místo aby bránil svou pravou tyčku. Svanidze následně jen hokejkou zapíchl puk do branky. Asistence: Arťom Kurbatov.
    39:06 Yin Hay Yannick WONG - 2:10
     
    39:06
    Hong Kong právě vstřelil branku!
    Ale nakonec se zadařilo a to dokonce tak, že se ke střele od modré dostal YIN HAY YANNICK WONG, který propálil vše, co mu stálo v cestě a využívá přesilovku! Asistence: Ka Ho Wong, Jordan Sun Yin Ho.
    38:05 Arťom KOZJULIN - 1:10
     
    38:05
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Jenže co naplat, přesilovky dnes Hong Kongu nejdou a naopak druhý gól v oslabení střílí Gruzie! Svanidze poslal puk na ARŤOMA KOZJULINA, jenž se dostal za obranu soupeře a svůj nájezd na Keunga dotáhl až do zdárného konce. Desítka je na světě. Asistence: Roland Svanidze.
    35:52 Boris KOČKIN - 1:9
     
    35:52
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Jenže to zároveň otevírá skuliny v obraně, kterých dokáže dokonale využít BORIS KOČKIN. Kočkin se dostal snad do pátého úniku v utkání a podruhé se mu právě akci z úniku podařilo proměnit. Bez asistence.
    34:01 Arťom KURBATOV - 1:8
     
    34:01
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a Gruzie už má zase sedmigólový náskok. Postaral se o to ARŤOM KURBATOV, který získal puk po chybě soupeře a nedal Keungovi šanci. Bez asistence.
    33:43 Ka Ho WONG - 1:7
     
    33:43
    Hong Kong právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že Ambrolava svou holí překazil útočnou akci K. Wonga, což se prakticky stalo, ale následně to byl právě KA HO WONG, který z úhlu propálil brankáře Gruzie! Gól Honh Kongu! Asistence: Shin Ming Jasper Tang.
    31:59 Arťom KOZJULIN - 0:7
     
    31:59
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Vzápětí ale už byl krátký na střelu ARŤOMA KOZJULINA, který našel skulinku mezi jeho betony a zvyšuje už na 7:0! Asistence: Giorgi Jeiranašvili.
    23:38 Boris KOČKIN - 0:6
     
    23:38
    Gruzie právě vstřelila branku!
    A další gól Gruzie! BORIS KOČKIN využil své rychlosti, obkroužil bránící soupeře, půlkruhem se dostal mezi ně a brankáře Hoa, kterého z blízkosti propálil! Bez asistence.
    23:22 Vitalij DUMBADZE - 0:5
     
    23:22
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Favorit zápasu svou přesilovku využívá! Na pravém křídle, z pohledu brankáře Hoa, míchal pukem VITALIJ DUMBADZE, který nakonec nepřihrál dvěma spoluhráčům před brankovištěm, ale rozhodl se sám zakončit, nabruslil si ke středu a prostřelil brankáře soupeře. Asistence: Roland Svanidze.
    12:46 Boris KOČKIN - 0:4
     
    12:46
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Byl to právě BORIS KOČKIN, který narušoval rozehrávku soupeře a nakonec dopomohl Kozjulinovi k zisku puku. Sám si následně najel před branku Hoa, kde se dostal k vyraženému puku a zametl ho za záda bezmocného brankáře. Asistence: Arťom Kozjulin.
    10:01 Arťom KOZJULIN - 0:3
     
    10:01
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka! Po zákroku Hoa se k dorážce napřáhl ARŤOM KOZJULIN, jemuž se podařilo, oproti Svanidzemu, brankáře Hong Kongu prostřelit! Asistence: Roland Svanidze, Boris Kočkin.
    08:41 Vitalij DUMBADZE - 0:2
     
    08:41
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Kan předváděl výborný forčeking, ale soupeře na zadním mantinelu neubruslil, k puku se dostali hráči Gruzie, kteří dlouhou přihrávkou od vlastní modré vyslali do rychlého protiútoku VITALIJE DUMBADZEHO, kterému se podařilo soupeřova brankáře z mezikruží prostřelit. Asistence: Arťom Kurbatov, Roland Svanidze.
     
    01:15
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Výborný útok gruzínských hokejistů! K puku se už ve středním pásmu dostal Kočkin, který obkroužil bránícího soupeře, ale nedokázal překonat brankáře Hoa. Co se však nepodařilo jemu, to se podařilo GIOVI OGANEZJANIMU, jenž otevírá skóre po dorážce do odkryté klece. Asistence: Boris Kočkin.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 34. K.Wong (S.Tang), 40. Y.Wong (K.Wong, J.Ho), 46. J.Ho (Kan, K.Wong) – 2. G.Oganezjani (Kočkin), 9. Dumbadze (Kurbatov, Svanidze), 11. Kozjulin (Svanidze, Kočkin), 13. Kočkin (Kozjulin), 24. Dumbadze (Svanidze), 24. Kočkin (Dumbadze), 32. Kozjulin (Jeiranašvili), 35. Kurbatov, 36. Kočkin, 39. Kozjulin (Svanidze), 43. Svanidze (Kurbatov), 49. D.Oganezjani (Kozjulin), 53. Svanidze (Jeiranašvili, D.Oganezjani), 57. Svanidze


    Hongkong: K. Ho (30. Keung, 52. K. Ho, 53. Keung) – Y. Wong, K. Wong, C. Lam, Chow, Leung, Yeung – J. Ho (A), Kan, S. Tang (C) – A. Sham (S), C. Tang, Fung – Lai, Kan, Tai
    Gruzie: Iljenko (29. Ambrolava) – Kurbatov, G. Oganezjani, Jejranašvili, Comaja (A), Kozjulin, Minasjani – Šamin, Dumbadze (C), Šalunov, Svanidze, Kočkin, Kavkasidze, D. Oganezjani

    Rozhodčí: J. Kova (FIN) – L. Stepankevičius (LTU), J. Špůr (CZE)
    bahis siteleri