Boavista – Arouca 0:0 (kon.)
konec
Boavista FC
0:0 (0:0)
FC Arouca
Pátek 08.04.2016, 21:30 • Estádio do Bessa Século XXI, Porto (kapacita: 28.263 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:31:36)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 30:19.
     
    Je dobojováno! Utkání by udělalo radost všem příznivcům defenzivní podívané a fanouškům výborně pracujících obran. Ani jeden z celků se totiž nedokázal prosadit. Více šancí si vytvořili domácí, ale Ribeiro ve 37. minutě zahodil pokutový kop! Ve druhé půli už se hrálo spíše na náhodu a branka nakonec nepadla! Oba celky si z utkání odnášejí bod!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Boavista ještě zahrála dlouhý aut do pokutového území. Hosté se znovu ubránili, což pravděpodobně znamená konec domácích nadějí.
     
    90+3
    Simao skvěle vypomohl defenzívě Aroucy! Simao se totiž včas vrátil a v pokutovém území se šikovně natlačil před zakončujícího hráče, který jej fauloval.
     
    90+2
    Luisinho rozběhl další akci Boavisty. Poté se k němu míč vrátil a střídající fotbalista si to namířil přímo do pokutového území. Na své pouti se však nedostal okolo Basta.
     
    90+1
    Nastavují se 4 minuty!
     
    90
    Mesquita si našel prostor pro centr do pokutového území. Jeho přihrávka hledala hlavu střídajícího Luisinha, ale našla jen rukavice Bracaliho.
     
    89
    Střídání v týmu Boavista FC: ze hřiště odchází Santos, přichází Luisinho.
     
    88
    Idris uspěchal akci Boavisty a nepřesnou přihrávkou odevzdal míč Bracalimu. Domácím se nedaří v předfinální fázi. Arouca brání na podtrženou jedničku.
     
    87
    Po delší době se na polovinu soupeře podívala také Arouca. Artur zahrával přímý kop, jenže přetažený centr sebral ze vzduchu brankář Mika.
     
    86
    Carvalho si vytvořil prostor ve středu hrací plochy, navedl si míč na levačku a tvrdou střelou poslal míč na tribunu za brankou. Bracali bude odkopávat.
     
    85
    Střídání v týmu FC Arouca: ze hřiště odchází Jubal, přichází Albin.
     
    84
    Boavista v posledních minutách převzala kontrolu nad hrací plochou a vůbec nepouští soupeře z jeho poloviny. Arouca se zatím brání bez problémů.
     
    83
    Mesquita se vydal podpořit útok Boavisty. Dokonce se prosmýkl do pokutového území a vyslal před branku prudký centr. Bracali se po míči vrhl a lapil jej.
     
    82
    Na hřiště už spěchají zdravotníci s nosítkama. Hostující trenér volá rozcvičujícího hráče. Na straně Aroucy se bude naposledy střídat.
     
    81
    Na hřišti zůstává ležet jeden z hostujících fotbalistů, který jasným gestem dává najevo, že bude muset střídat. Závěr utkání je hodně rozkouskovaný.
     
    80
    Na hřišti to v posledních minutách pořádně vře! Dalším potrestaným hráčem na straně Boavisty je Santos!

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   50. Zé Manuel (BOA), 73. Mesquita (BOA), 80. Santos (BOA) – 36. Bastos (ARC), 36. Simao (ARC), 44. Maurides (ARC), 45+2. Lima (ARC), 53. Artur (ARC)

    Neproměněná penalta: 37. Ribeiro (BOA), brankář Bracali zneškodnil


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 6:5. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 30:19.
    Boavista FC: Mika – Mesquita, Vinicius, Henriques, Figueiredo – Idris, Tahar, Carvalho – Ribeiro (78. Martinez), Zé Manuel (75. Iriberri), Santos (89. Luisinho)
    Náhradníci: Gideão, Martinez, Hackman, Carlos, Uchebo, Luisinho, Iriberri

    FC Arouca: Bracali – Gege, Jubal (85. Albin), Basto, Lima – Adilson (31. Valente), Artur, Simao – Zequinha (72. Rodrigues), Maurides, Mateus
    Náhradníci: Sacramento, Velazquez, Rodrigues, Jorginho, Albin, Valente, Walter

    Rozhodčí: Sousa – Cidade, Pereira
    bahis siteleri