AS Řím – Bologna 1:1 (kon.)
konec
AS Řím
1:1 (0:1)
Bologna FC
Pondělí 11.04.2016, 20:45 • Stadio Olimpico (kapacita: 72 698 diváků), Řím • Italská Serie A • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Totti si stěžoval na zdržování hry u rozhodčího a vyfasoval žlutou kartu.
     
    90+1
    Na závěrečné minuty přichází Keita, ten nahradí De Rossiho.
     
    88
    Uvnitř vápna se k odraženému míči dostal nehlídaný Perotti, jenže ten z velmi dobré pozice nezacílil trestuhodně mezi tři tyče!
     
    82
    Poslední třetí střídání v podání hostů. Dolů jde Maietta, opačným směrem pak putuje Krafth.
     
    78
    Oikonomou poslal k zemi unikajícího Perottiho. To nemohlo skončit jinak, než žlutou kartou.
     
    71
    Trenér Spalletti střídá. Do hry posílá kanonýra Džeka, kterému uvolní místo El Shaarawy.
     
    59
    Boloňa střídá. Pro dnešek má dohráno Masina, jehož na hrací ploše nahradí Oikonomou.
    51. Mohamed SALAH - 1:1
     
    51
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Totti prostrčil geniálně míč do běhu na MOHAMEDA SALAHA, který následně tváří v tvář brankáři Mirantemu zachoval chladnou hlavu a vyrovnal stav zápasu na 1:1!
     
    46
    Totti se po svém příchodu ihned uvedl individuální akcí, na jejímž konci orazítkoval Salah podruhé v utkání tyč! Velká smůla pro AS Řím!
     
    46
    K velkému potěšení domácího publika poslal do druhého poločasu trenér AS Tottiho. Tomu uvolnil místo Falqué.
     
    43
    Příliš brzy musí trenér Boloni Donadoni sáhnout ke střídání. Pravděpodobně vinou zranění dohrál středopolař Donsah, kterého nahradí Pulgar.
     
    35
    Mbaye rychlostně nestíhal Perottiho, a tak ho poslal nekompromisně k zemi. To však neušlo pozornosti sudího Massy, který rychle přispěchal se žlutou kartou. Perotti se drží za rameno a už je ošetřován za postranní čárou.
    26. Luca ROSSETTINI - 0:1
     
    26
    Bologna právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Toto pravidlo teď opravdu platilo, neboť poté, co AS Řím neproměnil svoji velkou příležitost, udeřila Boloňa z ojedinělé příležitosti! A to po nepřímém volném kopu, který krásně zakroutil Zúñiga na zadní tyč, kde se pohyboval LUCA ROSSETTINI, který hlavičkou pod břevno otevřel gólový účet dnešního utkání!
     
    22
    Poprvé byl v akci rychlonohý Salah a hned z toho byla velká příležitost! Salah totiž po ukázkové uličce postupoval zcela sám na brankáře, ale k jeho smůle orazítkoval pouze tyč! K dorážce se mohl ještě dostat El Shaarawy, jenže ten v nejméně vhodný okamžik podklouzl.
     
    3
    Falqué na nic nečekal a opřel se ze střední vzdálenosti do míče. Ten letěl pod břevno, ale gólovou radost zkazil křídelníkovi AS brankář Mirante, jež ukázkovým zákrokem vytáhl míč nad břevno!

    Petr Král

    Branky: 51. Salah (Totti) – 26. Rossettini (Zúñiga)

    Karty:   90+3. Totti (ASR) – 35. Mbaye (BLG), 78. Oikonomou (BLG)


    AS Řím: Szczęsny – Digne, Rüdiger, Manolas, Florenzi – Falqué (46. Totti), De Rossi (C) (90+1. S. Keita), Pjanić – El Shaarawy (71. Džeko), Perotti, Salah.
    Náhradníci: De Sanctis – Torosidis, S. Keita, Emerson, Maicon, Castán, Strootman, E. Zukanović, Džeko, Uçan, Totti, Vainqueur.

    Bologna FC: Mirante – Masina (59. Oikonomou), Maietta (82. Krafth), Rossettini, Mbaye – Rizzo, Brighi, Diawara, Donsah (43. Pulgar), Zúñiga – Floccari.
    Náhradníci: A. Da Costa, Stojanović – Constant, Krafth, Ferrari, Pulgar, Oikonomou, Crisetig, Brienza, Acquafresca, Gastaldello.

    Rozhodčí: Massa – Di Fiore, Crispo
    bahis siteleri