Česko – Sparta jun. 6:3 (kon.)
konec
Česko
6:3 (0:1, 4:1, 2:1)
HC Sparta Praha junioři
Pondělí 11.04.2016, 17:00 • Zimní stadion Slaný • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    58:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Prázdnou klec Sparty trefil MATĚJ NOVÁK, který tak definitivně rozhodl o vítězi zápasu! Asistence: Radim Šalda.
     
    53:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned po buly se však česká sedmnáctka prosazuje! Střelu Ondřeje Machaly ještě tečoval JAN HLADONÍK, který tak zvyšuje na 5:3 pro národní tým. Asistence: Ondřej Machala a Dalimil Mikyska.
     
    43:52
    Sparta Praha právě vstřelila branku!
    Pražané snižují až po skončení své přesilovky! Po souhře s Michnáčem se dokázal prosadit TOMÁŠ JANDUS, který má ze svého gólu také patřičnou radost. Asistence: Albert Michnáč.
     
    39:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tomu se říká gól do šatny! Hofmanna sice po ráně Nečase zachránila tyč, ale MATYÁŠ SVOBODA už z dorážky kotouč za brankovou čáru poslal. Na světelné tabuli svítí 2,2 sekundy do konce druhé části. Asistence: Martin Nečas a Ostap Safin.
     
    35:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté se prosadili ve vlastním oslabení a poprvé v zápase vedou! Martin Kaut nahrál před brankoviště JANU SVOBODOVI a ten puk zblízka uklidil za záda Hofmanna – 3:2. Asistence: Martin Kaut.
     
    31:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým hrál chvíli v pěti a hned svou přesilovku využil! Po nahrávce Nečase se přesnou střelou prezentoval MARTIN KAUT, jenž tak srovnal na 2:2. Asistence: Martin Nečas a Ondřej Buchtela.
     
    25:13
    Sparta Praha právě vstřelila branku!
    Pražané už zase vedou! Po nepřesné střele jednoho z českých hráčů poslal Eliáš puk na rozjetého SEBASTIANA JANDU, který přečíslení 2 na 1 vyřešil přesnou střelou k bližší tyčce a Patera vyrážečkou nedosáhl. Asistence: Filip Eliáš.
     
    23:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    Mladí Češi se usadili v útočném pásmu a nakonec dokázali i skórovat! Chlourovu neprůstřelnost zrušil MARTIN NEČAS – 1:1. Asistence: Jan Kern.
     
    14:13
    Sparta Praha právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru využívá TOMÁŠ KRÁTKÝ, který zblízka poslal puk za záda Patery. Sparta tedy udeřila jako první. Asistence: Filip Eliáš.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 24. Nečas (Kern), 32. Kaut (Nečas, Buchtela), 36. J. Svoboda (Kaut), 40. M. Svoboda (Nečas, Safin), 54. Hladoník (Machala, Mikyska), 59. Novák (Šalda) – 15. Krátký (Eliáš), 26. Janda (Eliáš), 44. Jandus (Michnáč)


    Česko: Patera (30. Dostál) – Rutar, Král, Bednář, Mikyska, Buchtela, Šalda, Gaspar – J. Svoboda, Kern, Safin, Dvořák, M. Svoboda, Kaut, Machala, Nečas, Hladoník, Novák, Kondelík, Pour, Kalaj. Trenér: Pavel Arnošt
    HC Sparta Praha junioři: Chlour (30. Hofmann) – Vlad (C), Mrkvička, Jeřábek, Eliáš, Vandas, Sedliský, Jandus – Michnáč, Krátký, Sena, Jaššo, Clouba, Maršoun, Čmejla, Pejchal, Kafka, Dubský, Janda. Trenér: David Kočí
    bahis siteleri