West Ham – Manchester Utd. 1:2 (kon.)
konec
West Ham United
1:2 (0:0)
Manchester United
Středa 13.04.2016, 20:00 • Boleyn Ground, London • FA Cup • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji za pozornost a přeji dobrou noc. (22:08:34)
     
    Rozhodčí East naposledy foukl do píšťalky, a ukončil tak dnešní utkání, ve kterém West Ham podlehl Manchesteru United 1:2. K vidění byl pohledný zápas, který přinesl řadu zajímavých šancí a určitě bavil i nezaujatého diváka. První poločas však skončil bezbrankovou remízou 0:0, ale poločas druhý už nabídl 3 vstřelené góly. Manchester United začal druhou polovinu zápasu výborně a už v 54. minutě slavil vedoucí gól, o který se zasloužil osmnáctiletý Rahsford. V 67. minutě byli hosté ještě veselejší, protože na 0:2 zvýšil Fellaini. West Ham se z dvou inkasovaných gólů otřepal a na soupeře vyvíjel tlak, no a v 79. minutě Tomkins snížil na 1:2. Domácímu mužstvu se podařilo dát v závěru ještě 1 branku, ale tu sudí pro ofsajd neuznal. West Ham byl však velmi nebezpečný a De Gea musel hned několikrát zasahovat, a výrazně tak Manchesteru United pomohl k postupu do semifinále.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Emenike stihl těžkou přihrávku ještě na hrací ploše a odcentroval míč do pokutového území, ale De Gea byl pozorný a míč ukryl do své náruče.
     
    90+4
    Hráčem utkání byl zvolen Rahsford.
     
    90+4
    West Ham se opravdu snaží s nepříznivým stavem něco udělat, ale čas utíká a už ho moc nezbývá. Na postup už to nevypadá.
     
    90+2
    Payet si vzal na starost také rohový kop a nabídl se mu Noble, kterému přihrál, avšak Noble pálil velmi nepřesně. Následuje odkop od brány.
     
    90+2
    V závěru zahrával Payet volný přímý kop, ale trefil dobře postavenou zeď, která odvrátila míč na rohový kop.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o 4 minuty.
     
    90
    Na poslední minutky přichází na hřiště Rooney, kterému uvolňuje místo Rashford.
     
    90
    Gólman De Gea musel v závěru řešit hned dvě velmi nebezpečné situace, ale v obou případech si počínal velmi zkušeně. Nejprve totiž nebezpečně vystřelil Tomkins, ale tomu De Gea ránu vyrazil. Poté se do zakončení dostal i Carroll, ale i proti němu byl De Gea stoprocentní. Pak se ještě k dorážce prodral Kouyaté, který dostal míč za gólmanova záda, ale sudí gól neuznal, protože Kouyaté byl v ofsajdu.
     
    88
    West Ham okamžitě vyrazil do protiútoku a Cresswell našel před bránou dobře postaveného Carrolla, který se dostal k hlavičce, ale střela skončila těsně nad brankou.
     
    86
    Schneiderlin prošel s míčem až do vápna a poté ho odcentroval ke vzdálenější tyči, ale tam nikdo z jeho spoluhráčů nečíhal.
     
    85
    West Ham se z posledních sil snaží o vyrovnání, ale zatím se mu to nedaří, protože hráči Manchesteru United jsou pozorní.
     
    84
    Manchester United zahrával rohový kop, který však domácí hráči pozorně ubránili a svého soupeře k ničemu nepustili.
    79. TOMKINS - 1:2
     
    79
    West Ham právě vstřelil branku!
    Protože De Gea vytěsnil střelu na roho výkop, tak měli domácí hráči výhodu další standardní situace, kterou si vzal na starost opět Payet. K centrovanému míči se dostal Carroll a sklepl ho hlavou před bránu, kde se do zakončení prodral JAMES TOMKINS a přesnou trefou snížil na 1:2.
     
    79
    Herrera nemůže pokračovat ve hře, a tak ho na trávníku nahrazuje Schneiderlin.

    Lucie Rapantová

    Branky: 79. Tomkins – 54. Rashford, 67. Fellaini

    Karty:   45+2. Carroll (WHU) – 26. Carrick (MAN), 45+1. Rojo (MAN)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 8:2. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:17.
    West Ham United: Randolph – Antonio, Tomkins, Ogbonna, Cresswell – Kouyaté, Noble (C) – Valencia (62. Moses), Lanzini (74. Emenike), Payet – Carroll.
    Náhradníci: Adrián – Obiang, Collins, Moses, Emenike, Hendrie, Oxford.

    Manchester United: De Gea – Fosu-Mensah, Smalling, Blind, Rojo (72. Valencia) – Fellaini, Carrick (C) – Lingard, Herrera (79. Schneiderlin), Martial – Rashford (90. Rooney).
    Náhradníci: Romero – Valencia, Young, Schneiderlin, Mata, Depay, Rooney.

    Rozhodčí: East – Holmes, Kirkup
    bahis siteleri