Ajax – Utrecht 2:2 (kon.) | Willem II – Den Haag 0:2 (kon.) | Nijmegen – Cambuur 2:1 (kon.)
Excelsior – Heerenveen 1:1 (kon.)
konec
NEC Nijmegen
2:1 (0:0)
SC Cambuur Leeuwarden
Neděle 17.04.2016, 14:30 • Goffertstadion, Nijmegen • Nizozemská Eredivisie • 31. kolo
Předzápasové kurzy

     
    Nijmegen získal povinné tři body a po vítězství nad Cambuurem stále okupuje příčky zajišťující účast v UEFA Europa League. Cesta za vítězstvím ovšem nebyla snadná. Po přestávce se sice na domácí straně prosadili Navarone Foor a střídající Mihai Roman, který vstřelil gól po více než 350 minutách, jenže čtvrthodiny před koncem dokázal vrátit hosty do hry Jergé Hoefdraad. Závěr utkání nabídl pořádné drama a Cambuur mohl po sérii rohových kopů vyrovnat, jenže se mu to nepodařilo. Nijmegen 2 Cambuur 1. (16:23:23)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí fotbalisté se pokusili pojistit své vítězství střelou zpoza šestnáctky, jejich přízemní pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde ho nadvakrát zneškodnil připravený Leonard Nienhuis.
     
    90+3
    Nijmegen v závěru utkání vyklidil hřiště a za svou pasivitu byl málem potrestán. Cambuur si vytvořil v závěru obrovský gól, vyrovnávací branka je ale zatím v nedohlednu.
     
    90+2
    Cambuur se během necelých čtyř minut potřetí nebo počtvrté dostal do zakončení, jenže ani tentokrát se kýženého vyrovnávacího gólu nedočkal.
     
    90+1
    Nad rámec dnešního velice pohledného a dramatického utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    90
    Střídající Rai Vloet se mohl stát před pár okamžiky hrdinou, jenže jeho hlavička po centru Jacka Byrneho gól neskončila.
     
    89
    Jack Byrne opět rozehrál rohový kop a do šestnáctky poslal po několikáté v utkání nebezpečný centr. Tentokrát se po něm prodral uprostřed šestnáctky do zakončení Rai Vloet, který se hlavičkou o zem mohl postarat o vyrovnání, jenže brankář Brad Jones jeho pokus mířící pod horní tyč reflexivně vyrazil!
     
    88
    Jack Byrne rozehrál na pravé straně hřiště rohový kop a na přední tyči se hosté dostali do zakončení, který jeden z fotbalistů Nijmegenu odvrátil nad horní tyč. Následovat bude další roh!
     
    87
    Oba týmy pět minut před koncem využily možnost posledního střídání a závěr utkání už by nemělo nic přerušit, pokud nedojde k nějakému vážnému zranění.
     
    86
    Střídání v týmu Nijmegen EC: ze hřiště odchází Anthony Limbombe, přichází Mikael Dyrestam.
     
    85
    Střídání v týmu SC Cambuur Leeuwarden: ze hřiště odchází Jamiro Monteiro, přichází Rai Vloet.
     
    85
    Pohledné utkání mezi Nijmegenem a Cambuurem spěje ke svému konci a hosté se snaží vyrovnat, zatím ale bez úspěchu.
     
    84
    Zajímavost:

    Mihai Roman vstřelil gól v dresu Nijmegenu po více než 350 minutách. A zatím to vypadá na gól vítězný.
     
    83
    Martijn Barto se dostal po rozehrání standardní situace na přední pravé tyči do zakončení, míč ale z jeho hlavy zamířil mimo.
     
    82
    Marvin Peersman byl faulován na pravém křídle, když se ocitl v kleštích dvou protihráčů, a vybojoval pro svůj tým standardní situaci.
     
    81
    Střídající Kevin van Veen na pravé straně hřiště vypálil zpoza šestnáctky, střela mu ale vůbec nesedla a zamířila vysoko nad.
     
    80
    Do konce utkání zbývá odehrát něco málo přes deset minut plus nastavení a po přestávce jsme se dočkali tří branek.
     
    79
    Mihai Roman si nabíhal do šestnáctky na dlouhý pas svého spoluhráče a málem se ocitl v obrovské brankové příležitosti, u míče byl ale jako první vybíhající brankář Leonard Nienhuis.
     
    78
    Mihai Roman se snažil vybojovat míč, jenže stáhl svého spoluhráče k zemi a byl mu v blízkosti pokutového území Cambuuru odpískán faul.
     
    77
    Jergé Hoefdraad vykřesal pro hostující celek naději na bodový zisk a závěr utkání může být ještě hodně zajímavý.
    76. Jergé HOEFDRAAD - 2:1
     
    76
    Cambuur právě vstřelil branku!
    JERGÉ HOEFDRAAD potrestal Nijmegen za obrovskou chybu v obraně a vrací Cambuur zpět do hry!! Jeden z fotbalistů se po nákopu míče směrem vpřed sice ocital v ofsajdu, jenže se do hry chytře nezapojil a Jergé Hoefdraad střelou mezi dvěma obránci Nijmegenu poslal míč nad vybíhajícím a padajícím brankářem Bradem Jonesem do brány.
     
    76
    Čtvrthodiny před koncem utkání odešel ze hřiště Lucas Woudenberg, který v prvním poločase poslal do šestnáctky Cambuuru několik nebezpečných centrů a brousil pravou lajnu.
     
    75
    Střídání v týmu Nijmegen EC: ze hřiště odchází Lucas Woudenberg, přichází Jeffrey Leiwakabessy.
     
    74
    Celkově jsou fotbalisté domácího Nijmegenu lepší a zaslouženě vedou. Cambuur po přestávce vyklidil hřiště, zejména tedy potom útočnou polovinu, a byl za to potrestán dvěma góly.
     
    73
    Škoda, že se Cambuuru nepodařilo ze čtyř slibných brankových příležitostí po půlhodině hry vstřelit gól, protože v takovém případě by byl druhý poločas ještě zajímavější.
     
    72
    Cambuur se sice snaží odpovědět, jenže když už rozvine nějakou slibně vyhlížející akci, tak následuje nepřesná finální přihrávka, což bylo jeho problémem zhruba úvodních třicet minut.
     
    70
    Nijmegenu se podařilo pojistit své jednobrankové vedení a vypadá to vypadá, že nakonec s klidem potvrdí roli favorita.
    69. Mihai ROMAN - 2:0
     
    69
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    Střídající MIHAI ROMAN střílí nádherný gól a posílá Nijmegen do dvoubrankového vedení!! Mihai Roman se na hranici šestnáctky parádně otočil s míčem a přízemní střelou zamířil ke vzdálenější pravé tyči.
     
    69
    Brad Jones málem daroval Cambuuru vyrovnávací gól, když míč napálil do napadajícího Mikhaila Rosheuvela, naštěstí pro domácí brankáře se ale od něj ale míč odrazil mimo!
     
    68
    Nijmegen touží po pojištění svého jednobrankového náskoku a před pár okamžiky mohl vstřelit druhý gól, jenže Christian Santos nadvakrát nedokázal míč propasírovat do brány.
     
    67
    Christian Santos se dostal v rychlém sledu do dvou obrovských brankových příležitostí, když nejprve po krásném centru z levého křídla hlavičkoval do brankáře Leonarda Nienhuise a vzápětí pálil v blízkosti levé tyče těsně mimo!
     
    67
    Dva fotbalisté Nijmegenu zkusili na levé straně šestnáctky vypálit, jejich přízemní střely ale byly zablokovány.
     
    66
    Střídání v týmu SC Cambuur Leeuwarden: ze hřiště odchází Tom Hiariej, přichází Mikhail Rosheuvel.
     
    65
    Na opačné se odehrála téměř identická situace s tím rozdílem, že centr na vzdálenější levou tyč přilétl ze hry.
     
    64
    Jack Byrne na levé straně hřiště rozehrál rohový kop a před bránu posílal nebezpečný centr, který se stáčel na vzdálenější pravé tyči do brány a Marvin Peersman ho mohl dorazit do brány, ve skluzu ale míč minul!
     
    63
    Jergé Hoefdraad se na levé straně šestnáctky snažil prosadit, jenže promeškal ideální okamžik pro zakončení a jeho následní přízemní střela byla sražena na rohový kop.
    Fanoušci Nijmegenu oslavující úvodní gól Navaroneho Foora.

     
    62
    Jack Byrne napřáhl na pravé straně šestnáctky k prudké střele pravačkou, jeho pokus byl ovšem nepřesný a zamířil nad.
     
    61
    Cambuur vyrazil středem hřiště do rychlého protiútoku a předvedl sérii pěkných narážeček, z nichž jedna přišla navíc po patičce, hosté ale vzápětí na pravém křídle celou akci zbrzdili.
     
    60
    Ze zápasu uplynula téměř hodina hry. Nijmegen je po přestávce zatím výrazně lepší a zaslouženě vede nad Cambuurem 1:0. Úvodní gól utkání obstaral Navarone Foor.
     
    59
    Střídání v týmu Nijmegen EC: ze hřiště odchází Janio Bikel, přichází Mihai Roman.
     
    58
    Jergé Hoefdraad byl zřejmě tím hráčem, který si na přední tyči skvěle naskočil na rohový kop, jeho následná hlavička ale zamířila nad!
     
    57
    Janio Bikel odvedl v obraně skvělou práci a odvrátil míč na rohový kop. Cambuur se může pokusit vyrovnat.
     
    56
    Fanoušci Nijmegenu jsou k nevytržení a oslavují vedení svého týmu, který po přestávce šel za střelením úvodního gólu a také na něj dosáhl.
     
    55
    Ofenzivní fotbal v Nijmegenu před pár sekundami přinesl úvodní gól a nyní jsou na tahu fotbalisté Cambuuru, kteří krátce po přestávce prohrávají s favoritem utkání 1:0.
    54. Navarone FOOR - 1:0
     
    54
    Nijmegen právě vstřelil branku!
    NAVARONE FOOR otevírá krátce po přestávce skóre dnešního utkání a posílá Nijmegen do vedení 1:0!! Anthony Limbombe po levém křídle skvěle pronikl do šestnáctky a poté poslal před bránu nebezpečnou přihrávku, která sice jednomu z jeho spoluhráčů na přední levé tyči mířila na paty, k odraženému míči se ale dostal dobíhající Navarone Foor a z blízkosti ho dorazil do brány.
     
    53
    Wojciech Golla evidentně přidržel svého protihráče za dres a hlavní rozhodčí mu správně udělil žlutou kartu.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Wojciech Golla (Nijmegen EC).
     
    52
    Anthony Limbombe dnes hraje s velkou chutí a nyní mohl vstřelit nádherný gól, když na hranici šestnáctky napřáhl k parádní střele, která mířila přesně do bližšího levého horního rohu brány, jenže Leonard Nienhuis vytáhl fantastický reflexivní zákrok a jeho pokus vytáhl na rohový kop!
     
    51
    Během prvního poločase hrálo v duchu fair-play a hlavní rozhodčí Siemen Mulder ještě nesáhl ani k jedné žluté kartě.
     
    50
    Marcel Appiah se na opačné straně hřiště pokusil na vzdálenější pravé tyči po centru z levé strany o pohotové zakončení, ze vzduchu ale bránu přestřelil.
     
    49
    Střídající Kevin van Veen mohl krátce po přestávce udeřit, když se na pravé straně šestnáctky mezi třemi protihráči dostal do zakončení, jeho přízemní střela ale skončila na přední tyči v náručí připraveného brankáře Brada Jonese!
     
    48
    Nijmegen dostal Cambuur pod velký tlak, hostující hráči ale skvěle zhustili prostor uvnitř pokutového území a následný centr domácích fotbalistů v pohodě odvrátili do bezpečí.
     
    47
    Cambuur sáhl před začátkem druhého poločasu k jedné změně. Místo Sandera van de Streeka nastoupil na hrací plochu Kevin van Veen.
     
    46
    Střídání v týmu SC Cambuur Leeuwarden: ze hřiště odchází Sander van de Streek, přichází Kevin van Veen.
     
    46
    Nijmegen rozehrál druhý poločas, do kterého oba týmy vstupují za bezbrankového skóre 0:0. Během úvodních pětačtyřiceti minut se hrál pohledný ofenzivní fotbal, tak věřme, že se ho dočkáme i po přestávce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:31.
    Fanoušci Cambuuru mohou být zatím spokojeni. Jejich tým hraje na hřišti favorita bez branek 0:0. (ilustrační foto)

     
    Úvodních třicet minut sice příliš atraktivity nepobralo, poté se ale začal hrát parádní otevřený fotbal. Cambuur si po půlhodině během čtyř minut vytvořil čtyři slibné brankové příležitosti, zakončení nohou a hlavou ale žádný gól nepřineslo. Na opačné straně mohl přijít šest minut před koncem prvního poločasu trest, když Anthony Limbombe nebezpečně vypálil z levé strany šestnáctky a po zákroku Leonarda Nienhuise se jeho spoluhráč dostal k dorážce, ani on ale tváří v tvář hostujícímu brankářovi neuspěl. Skóre po prvním poločase. Nijmegen 0 Cambuur 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Cambuur v závěru prvního poločasu vybojoval rohový kop, následný centr ale žádné vzrušení nepřinesl a v prvním poločase už se zřejmě nic nestane.
     
    44
    Wojciech Golla se po centru z rohového kopu natahoval na vzdálenější pravé tyči po míči, dosáhnout na něj ale nedokázal. Následoval odkop od brány Leonarda Nienhuise.
     
    43
    Nijmegen začíná opět utahovat šrouby a domácí fotbalisté si v závěru úvodní části utkání vytváří velký tlak.
     
    42
    V závěru prvního poločasu se hraje z obou stran krásný otevřený fotbal a je otázkou, zda se ještě před přestávkou dočkáme úvodního gólu utkání. Šancí oba týmy měly dost, branka ovšem zatím nepadla.
     
    41
    Cambuur se vydal středem hřiště na steč, jeho následnou akci ale zastavila po několikáté v zápase nepřesná finální přihrávka, respektive centr, který skončil v náručí Brada Jonese.
     
    40
    Na trávník začaly dopadat kroupy, ty ale nemohou zabránit v pokračování pohledného nizozemského fotbalu, konkrétně zápasu mezi Nijmegenem a Cambuurem.
    39. Stoprocentní šance po střele Anthonyho Limbombeho.
     
    39
    Anthony Limbombe napřáhl na levé straně hřiště z ostrého úhlu k nepříjemné přízemní střele, kterou Leonard Nienhuis dokázal s obtížemi vyrazit, a domácí se vzápětí dostali k dorážce, z bezprostřední blízkosti ale brankáře Cambuuru překonat nedokázali a zahodili stoprocentní brankovou příležitost!
    38. Pohotové zakončení jednoho z hráčů Nijmegenu.
     
    38
    Nijmegen na levém křídle rozehrál rohový kop, po kterém se jeden z domácích fotbalistů dostal na pravé straně šestnáctky k pohotovým nůžkám, jeho následný pokus ale odvrátil jeden z hráčů Cambuuru na brankové čáře do bezpečí.
     
    37
    Navarone Foor se pokusil z levého křídla proniknout v blízkosti brankové čáry do pokutového území, do cesty se mu ale skvěle postavil Tom Hiariej, který míč odvrátil na rohový kop.
     
    36
    Do konce prvního poločasu zbývá odehrát necelých deset minut. Nijmegen hraje s Cambuurem stále bez branek 0:0, poslední okamžiky ovšem patřily jasně hráčům Cambuuru.
     
    35
    Nijmegen odolal tlaku hostujících fotbalisté a na levém křídle vybojoval rohový kop, následný centr se ale jeho hráčům vůbec nepovedl a skončil v zámezí.
     
    34
    Cambuur si během posledních čtyř minut vytvořil čtyři slibné brankové příležitosti, ani po jedné z nich se mu ale otevřít skóre dnešního utkání otevřít nepodařilo.
    33. Jergé Hoefdraad a jeho pěkná utažená přízemní střela.
     
    33
    Sander van de Streek se dostal na pravém křídle k míči a volného prostoru využil k pěkné zpětné přihrávce, kterou v pokutovém území našel nabíhajícího Jergého Hoefdraada, jehož následná přízemní střela bez přípravy zamířila přibližně dva metry vedle pravé tyče!
     
    32
    Martijn Barto byl zřejmě tím hráčem, který si v blízkosti šestnáctky navedl míč na pravačku a poté napřáhl k přízemní střele, která mířila přesně k přední tyči, brankář Brad Jones ji ale skvělým zákrokem vyrazil!
     
    31
    Jack Byrne sám obstaral následný rohový kop a uprostřed šestnáctky našel krásným centrem Sandera van de Streeka, jehož hlavička zamířila těsně vedle levého horního rohu brány!
     
    30
    Jack Byrne se na hranici šestnáctky se štěstím dostal k zakončení a jeho následná technická střela, která se otřela o stehno jednoho z hráčů Nijmegenu, zamířila vedle vzdálenějšího pravého horního rohu brány!
     
    30
    Cambuur se během posledních okamžiků utkání začíná dostávat do hry, jenže stále jeho akcím chybí nějaká přesná finální přihrávka, po které by se jeho hráči dostali do zakončení.
     
    29
    Jedna z cest, jak se dostat k ohrožení soupeřovy brány by mohly být pro Cambuur standardní situace, jenže ani ty hostům nevychází. Brad Jones v pohodě ukryl míč ve svém náručí.
     
    28
    Anthony Limbombe posílal na vzdálenější pravou tyč po rozehrání standardní situace pěkný diagonální pas, po kterém jeho spoluhráč vracel míč hlavou před bránu, jenže již předtím bylo pískáno, protože se ocitl v ofsajdu.
     
    27
    Anthony Limbombe byl faulován v blízkosti šestnáctky a po nepřesném centru Marcela Appiaha v poskytnuté výhodě, který skončil v náručí připraveného brankáře Leonarda Nienhuise, bude následovat standardní situace.
     
    27
    Sander van de Streek se pokusil zaskočit domácí obranu kolmou přihrávkou do šestnáctky, defenziva Nijmegenu si s ní ale hravě poradila.
     
    26
    Cambuur nyní předvádí velice chytrou hru, když nespěchá zbytečně dopředu a snaží se především dobře kombinovat ve středu hrací plochy.
     
    25
    Wojciech Golla si naběhl na centr z levého křídla a na vzdálenější pravé tyči se dostal k hlavičce, ta ale stejně jako dvě předchozí hlavičky jeho spoluhráčů zamířila mimo.
     
    24
    Cambuur hraje hodně taženě a před pokutovým územím brání vždy minimálně v sedmi hráčích. Zatím to přináší ovoce, ale nemyslím si, že by hosté takto vydrželi bránit celých devadesát minut.
     
    23
    Nijmegen si již vytvořil tři slibné brankové příležitosti, z nichž dvě přišly po centru z pravé strany a následné hlavičce, hlavou se ale zatím domácím fotbalistům přesně zakončit nedaří, když oba dva jeho pokusy zamířily mimo.
     
    22
    Dario Dumić si parádně naběhl na přední tyči na centr z rohového kopu a dobře zkoušel hlavičkovat o zem, jeho následný pokus ale zamířil vedle pravé tyče!
     
    21
    Martijn van der Laan odvedl v bráně skvělou práci, když centr domácího týmu z pravého křídla odvrátil hlavou po pohotové hlavičce na rohový kop.
     
    20
    Nijmegen hraje pohledný kombinační fotbal, obrana Cambuuru je ovšem pevná a domácí fotbalisté se horko těžko dostávají do pokutového území.
     
    19
    Anthony Limbombe si zabíhal za obranu, přihrávka jeho spoluhráče ale mířila do ofsajdu, který neunikl zraku pomezního rozhodčího.
     
    18
    Nijmegen je jasně lepší a Cambuur si koleduje o inkasování úvodní branky utkání, když se mu směrem vpřed vůbec nedaří kombinovat a brání se pouze za cenu dlouhých odkopů.
     
    17
    Domácí fotbalisté jsou nyní pány na hřišti, ze závaru v pokutovém území hostů ale nic vytěžit nedokázali, když centr z jeho pravé strany na vzdálenější levé tyči našel pouze jednoho z hráčů ve žlutém dresu, tedy Cambuuru.
     
    16
    Nijmegen ucítil, že levé strany obrany Cambuuru není úplně konsolidována, a většinu svých akcí tahá po pravém křídle.
     
    15
    Navarone Foor se dostal na levé straně šestnáctky k míči a po zasekávačce ke značce pokutového kopu napřáhl k přízemní střele, ta ovšem zamířila pouze doprostřed brány, kde ji ze země v pohodě sebral připravený brankář Leonard Nienhuis.
     
    14
    Nijmegen se vydal po pravém křídle do rychlého protiútoku, jenže následný centr od postranní čáry zamířil pouze do rukavic připraveného brankáře Leonarda Nienhuise.
     
    14
    Cambuur je zatím Nijmegenu vyrovnaným soupeřem a snaží se hrozit především kolmými přihrávkami středem hřiště, ty ale zatím končí na pozorné domácí obraně, která působí jako nepropustná hráz.
     
    13
    Dnešní utkání sleduje 12334 diváků.
     
    12
    Martijn Barto si nabíhal na přihrávku svého spoluhráče a málem se dostal do obrovské šance, jenže na jeho kolmý pas nakonec nedosáhl a míč skončil v zámezí.
     
    11
    Ze zápasu uplynulo úvodních deset minut a zatím jsme byli svědky jedné velké brankové příležitosti, kterou měli na svědomí domácí fotbalisté Nijmegenu, jenže Christian Santos hlavičkoval z dobré pozice nad.
     
    10
    Christian Santos je při chutí a nyní se v blízkosti pravého rohového praporku snažil vybojovat míč, jenže Martijn van der Laan si ho skvěle pokryl tělem a byl faulován.
     
    9
    Vydá to, že cesta k ohrožení brány Cambuuru povede pro domácí fotbalisty po pravém křídle, kde hosté nepůsobí úplně jistě.
     
    8
    Nijmegen se poprvé v utkání dostal k šestnáctce soupeře a hned z toho bylo obrovské nebezpečí. Zejména kolmá přihrávka mezi dvěma hráči po pravém křídle stála opravdu za to.
     
    7
    Christian Santos se ocitl v první velké brankové příležitosti! Útočník Nijmegenu si uprostřed šestnáctky naběhl na krásný a nadýchaný centr svého spoluhráče z pravého křídla a nikým neatakovaný v klidu hlavičkoval, jenže jeho následný pokus zamířil nad.
     
    7
    Nijmegen se snažil rozvinout útočnou akci po levém křídle v blízkosti střídaček, jeho následný útok ale zastavila opět nepřesná finální přihrávka.
     
    6
    Cambuur se postupem času začíná výrazně osmělovat a obránci Nijmegenu se musí mít na pozoru. Hosté jsou zatím lepším týmem a vytvořili si územní převahu.
     
    5
    Martijn Barto se po nádherné kombinaci na jeden dotek dostal na pravém křídle ke dvěma centrům, oba dva ale dokázali domácí fotbalisté odvrátit. Nejprve na přední tyči a poté i té vzdálenější.
     
    4
    Jack Byrne si vyzkoušel rozehrání rohového kopu z opačné strany hřiště, tentokrát ale žádného spoluhráče nenašel a jeho přetažený centr zamířil do území nikoho.
     
    3
    Cambuur v úvodu zápasu vybojoval rohový kop a po centru z levé strany se na přední tyči dokázal dostat k hlavičce Marvin Peersman, jeho následný pokus byl ale tečován a zamířil vedle vzdálenější pravé tyče.
     
    2
    Nijmegen v úvodu zápasu kombinuje na vlastní polovině, jakmile se ovšem pokusí přejít přes půlící čáru, tak následuje nepřesná přihrávka a zbytečná ztráta míče.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Siemen Mulder dal právě pokyn k zahájení utkání, jehož výkop obstarali hostující fotbalisté Cambuuru, kteří v posledním vzájemném duelu zvítězili na hřišti Nijmegenu 3:1.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Fotbalisté hostujícího Cambuuru naposledy vyhráli 27. února, když na domácím hřišti porazili nejtěsnějším rozdílem 1:0 Zwolle. Ani Nijgemen na tom ovšem není bůh ví jak dobře, z posledních 5 utkání dvakrát vyhrál.
    Fotbalisté obou týmů se pečlivě rozcvičují na Goffertstadionu.

     
    Úvodní sestavy:

    Nijmegen EC: Jones – Kane, Golla, Dumić, Woudenberg – Bikel, Foor, Breinburg – M. Appiah, Santos, Limbombe.
    Náhradníci: Smits – Leiwakabessy, Jornell Grot, Ritzmaier, Roman, Sleegers, Dyrestam.

    SC Cambuur Leeuwarden: Nienhuis – Peersman, Lachman, van der Laan, Andriuškevičius – Hiariej, J. Byrne – Monteiro, van de Streek, Hoefdraad – Barto.
    Náhradníci: Zeinstra – Overgoor, Houtkoop, M. Rosheuvel, Vloet, van Veen, Mac-Intosch.

    Rozhodčí: Siemen Mulder. Asistenti: Erik Kleinjan, Johan Hubers. Čtvrtý rozhodčí: Laurens Gerrets.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Nijmegen čeká v neděli odpoledne utkání 31. kola nizozemské Eredevisie, ve kterém změří síly s posledním Cambuurem, proti kterému bude chtít získat povinné tři body a přiblížit se k pozicím zajišťujícím účast v předkole UEFA Europa League. Utkáním z Goffertstadionu, které má jasného favorita, Vás s velkým potěšením provede Tomáš Reiner.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:30.

    Tomáš Reiner

    Branky: 54. Foor, 69. Roman – 76. Hoefdraad

    Karty:   52. Golla (NIJ)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 4:6. Rohy: 7:9. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:13.
    NEC Nijmegen: Jones – Kane, Golla, Dumić, Woudenberg (75. Leiwakabessy) – Bikel (59. Roman), Foor, Breinburg – M. Appiah, Santos, Limbombe (86. Dyrestam).
    Náhradníci: Smits – Leiwakabessy, Jornell Grot, Ritzmaier, Roman, Sleegers, Dyrestam.

    SC Cambuur Leeuwarden: Nienhuis – Peersman, Lachman, van der Laan, Andriuškevičius – Hiariej (66. M. Rosheuvel), J. Byrne – Monteiro (85. Vloet), van de Streek (46. van Veen), Hoefdraad – Barto.
    Náhradníci: Zeinstra – Overgoor, Houtkoop, M. Rosheuvel, Vloet, van Veen, Mac-Intosch.

    Rozhodčí: Siemen Mulder. Asistenti: Erik Kleinjan, Johan Hubers. Čtvrtý rozhodčí: Laurens Gerrets

    Diváci: 12334
    bahis siteleri