Ajax – Utrecht 2:2 (kon.) | Willem II – Den Haag 0:2 (kon.) | Nijmegen – Cambuur 2:1 (kon.)
Excelsior – Heerenveen 1:1 (kon.)
konec
SBV Excelsior
1:1 (1:1)
SC Heerenveen
Neděle 17.04.2016, 16:45 • Stadion Woudestein, Rotterdam • Nizozemská Eredivisie • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas je u konce. SBV Excelsior v domácím prostředí remízoval s SC Heerenveenem 1:1!

    První poločas příliš pohlednou kopanou nenabídl. Na první pořádnou šanci jsme čekali až do 37. minuty, kdy se ze střední vzdálenosti opřel do míčem Brandley Kuwas a hned z toho byl gól! Heerenveen však velmi rychle odpověděl zásluhou Sama Larssona, ten krásně prošel středem hřiště a poslal míč pod břevno!

    Ve druhém poločase byla hra velmi vyrovnaná, nicméně oba týmy měly šance na to, aby rozhodly o svém vítězství. V samotném závěru se ocitl ve velké šanci Otigba, ten však reagoval později a míč netrefil!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (18:38:00)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídající van Mieghem skvěle napadal na praév straně, kde dokázal obrat o míč Otigbu. Jeho následný centr však Heerenveen odvrátil!
     
    90+2
    Oba týmy jsou v nastavení hodně patrné a dávají si pozor, aby neudělaly nějakou chybu. Momentálně má míč domácí celek, který kombinuje na vlastní polovině!
     
    90+1
    Van den Boomen posílal dlouhý centr do vápna, na který si naskakoval van Aken, nicméně ten nedokázal míč trefit, a ten doskákal až k brankáři Muyterse!
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkme čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Obránce Bovenberg hledal útočným nákopem na levé straně Aussara, kterého také našel, avšak domácí útočník se nacházel v ofsajdovém postavení!
     
    88
    O další centr do pokutového území domácího celku se postaral Marzo, jehož centr však našel pouze rukavice brankář Muyterse!
    87. Otigba mohl rozhodnout dnešní utkání
     
    87
    Heerenveen měl teď velkou příležitost, ze které mohl vstřelit možná rozhodující branku! Van den Boomen zahrával standardní situaci a svým centrem málem za obranou našel Otigbu, ten však nedokázal míč trefit!
     
    85
    Heerenveen se dostal velmi rychle na útočnou polovinu. Henk Veerman se následně dostal do zakončení, nicméně jeho rána mířila vysoko nad branku!
     
    84
    Excelsior se poté dokázal dostat zpět k míči a z pravé strany odcentroval Karami. Jeho centr hledal ve vápně Stanse, avšak pro míč si došel Mulder!
     
    83
    Domácí Kuwas postupoval do zajímavého protiútoku a už to vypadalo, že se z hranice vápna dostane ke střele. Na poslední chvíli ho však zastavil skvěle načasovaným skluzem obránce Otigba!
     
    81
    Excelsior se dostal pod delší době do kombinace na útočné polovině a Vermeulen následně našel dlouhým centrem za obranou Elberse, ten se však nacházel v ofsajdu!
     
    81
    Střídání v týmu SBV Excelsior: ze hřiště odchází Stanley Elbers, přichází Daryl van Mieghem.
    Střídání v týmu SC Heerenveen: ze hřiště odchází Jerry St. Juste, přichází Henk Veerman.
     
    80
    Hostující St. Juste je již po ošetření, nicméně to s ním nevypadá příliš dobře a pravděpodobně bude muset kouč de Haan střídat!
     
    79
    Teď se na pravém křídle pokoušel uvolnit St. Juste, který následně vystřelil, nicméně jeho ránu zablokoval Mattheij. Hostující hráč následně ošklivě dopadl a bude potřebovat ošetřit!
     
    78
    Heerenveen je v posledních minutách aktivnějším týmem a dostává svého soupeře pod tlak. Z pravé strany tentokrát centroval Marzo, avšak jeho centr žádného z jeho spoluhráčů ve vápně nenašel.
     
    76
    Střídání v týmu SBV Excelsior: ze hřiště odchází Bas Kuipers, přichází Daan Bovenberg.

    Jan Havlovic

    Branky: 37. Kuwas – 41. Sam Larsson

    Karty:   55. Bijker (HEE)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 9:12.
    SBV Excelsior: Muyters – Karami, Fischer, Mattheij, Kuipers (76. Bovenberg) – Bruins, Vermeulen, Stans – Elbers (81. van Mieghem), Kuwas, Auassar.
    Náhradníci: Havekotte – van Nieff, van Mieghem, Hasselbaink, H. Drost, Bovenberg, Hemmen.

    SC Heerenveen: Mulder – Marzo, van Aken, Otigba, Bijker (63. Cavlan) – van den Boomen, van den Berg, St. Juste (81. Veerman) – Zeneli (72. Slagveer), te Vrede, Sam Larsson.
    Náhradníci: De Fockert – Slagveer, Thorsby, Zahovič, Veerman, Cavlan, Huizing.

    Rozhodčí: Edwin van de Graaf – Brink, Hoksbergen (vš. Nizozemsko)
    bahis siteleri