Las Palmas – Espanyol 4:0 (kon.)
konec
UD Las Palmas
4:0 (1:0)
Espanyol Barcelona
Pátek 22.04.2016, 21:00 • Estadio de Gran Canaria, Las Palmas de Gran Canaria • Španělská LaLiga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
    75. Mubarak WAKASO - 4:0
     
    75
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Tak to už není vedení, ale řízená demolice. Domácí utkání jednoznačně dominují. Rohový kop se snesl do velkého vápna, kde byl balon přizvednut. Na padající míč si pak počíhal MUBARAK WAKASO, jehož následnou dělovku do pravého horního růžku nešlo chytit.
    56. Pedro BIGAS - 3:0
     
    56
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Hosty přišel tento faul velice draho. Nakrátko rozehraný volný kop se dostal k Vierovi, který ukázal, že umí nejen sázet branky. Poslal totiž vynikající centr do vápna, kde číhal PEDRO BIGAS. Stoper Las Palmas poté hlavou zamířil přesně mezi tři tyče. Pro Espanyol se již situace stává kritickou.
    49. Jonathan VIERA - 2:0
     
    49
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Domácí nedávno zmiňované přání fanouška patřičně vyslyšeli. Po svižné akci se k míči dostal José, který z hranice velkého vápna donutil Arlauskise k famóznímu zákroku. Vytěsněný míč se ale naneštěstí pro hosty dostal k nepokrytému JONATHANU VIEROVI, jenž jej s pomocí levé tyče nekompromisně umístil do branky.
    45+1. Nabil El Zhar - 1:0
     
    45+1
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš. Staré, leč otřepané pravidlo, které stále platí. Nedlouho poté, co hosté zazdili stoprocentní příležitosti, dostali nabídku domácí borci. NABIL EL ZHAR se na pravé straně uvolnil, naběhl si do velkého vápna a nechytatelnou ranou k levé tyči překonal Arlauskise. Tomu se říká famózní závěr poločasu!

    Libor Kucza

    Branky: 45+1. El Zhar (Viera), 49. Viera, 56. Bigas (Viera), 75. Wakaso (José)

    Karty:   11. Simón (LPA), 28. V. Gómez (LPA), 85. D. Castellano (LPA), 90+2. El Zhar (LPA) – 9. Diop (ESB), 55. Javi López (ESB), 58. Sylla (ESB), 69. Roco (ESB)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 12:7. Střely mimo: 2:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 14:9.
    UD Las Palmas: Lizoain – D. Castellano, Bigas, Lemos (64. Wakaso), Simón – V. Gómez (59. Hernán) – Momo (C) (74. Valerón), Viera, Mesa, El Zhar – José.
    Náhradníci: Varas – David García, Araujo, Wakaso, Hernán, Valerón, Tana.

    Espanyol Barcelona: Arlauskis – Javi López (C), Álvaro González, Roco, V. Álvarez – Abraham González (12. Jordán), Diop (59. Sevilla) – H. Pérez, Burgui, Asensio – G. Moreno (54. Sylla).
    Náhradníci: Pau López – R. Duarte, Sevilla, Montañés, Ciani, Jordán, Sylla.

    Rozhodčí: Melero – Torre, Martínez
    bahis siteleri