Rusko – Finsko 1:3 (kon.)
konec
Rusko
1:3 (1:1, 0:2, 0:0)
Finsko
Čtvrtek 28.04.2016, 18:30 • Ice Palace, Moskva • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    A ta ještě vzrostla! Leo Komarov totiž v samotném závěru zápasu dostává dvě minuty za podražení!
     
    59:16
    Ihned po vyhraném vhazování mohli Rusové udeřit! Plotnikov dostal parádní přihrávku na brankoviště, kde byl úplně sám, ale trefil pouze hokejku hostujícího brankáře!
     
    59:07
    Oleg Znarok si vyžádal oddechový čas! Zkušený stratég udělí svým svěřencům poslední taktické pokyny! Varlamov zůstává na střídačce!
     
    59:00
    Varlamov opustil domácí svatyni! Rusové v závěru utkání zkoušejí štěstí v šesti hráčích na ledě!
     
    55:07
    Bude se znovu vylučovat! Vrátka se tentokrát otevírají na obou stranách. Pulkkinen dostává dvě minuty za hákování a Burmistrov odchází na dvě minuty za sekání!
     
    53:36
    Dobrá možnost hostujícího celku! K odraženému puku se mezi kruhy prodral Rantanen, avšak jeho rána příklepem minula pravou tyč ruské branky!
     
    53:13
    Bude se vylučovat! Přesilovou hru si zahraje reprezentace Finska! Dvě minuty za hákování totiž vyfasoval Plotnikov! To je pro Rusko velká komplikace!
     
    47:48
    Plotnikov dostal dárek v podobě odraženého puku mezi kruhy! Ruský útočník okamžitě vyzkoušel štěstí zápěstím! Koskinen byl i tentokrát neprůstřelný!
     
    45:06
    Granlund zpoza branky našel najíždějícího Jormakku, který okamžitě vystřelil z prostoru před brankou. Varlamov měl obrovské štěstí, že ho tvrdá střela trefila do hrudníku!
     
    41:25
    Bude se vylučovat! Rusko si zahraje přesilovou hru! Ilori Melart si odpyká dvě minuty za držení!
    39:59 Teemu PULKKINEN - 1:3
     
    39:59
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je to tak! Finové na závěr druhé periody přidávají třetí branku! Příliš mnoho prostoru v útočném pásmu dostal TEEAMU PULKKINEN, který tvrdou střelou na vzdálenější tyč propálil brankáře Varlamova! Bez asistence.
     
    39:59
    Ještě jeden moment na závěr prostřední části! Finové možná přidávají třetí branku! Vše musí potvrdit video!
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta 2. třetiny!
     
    37:46
    Nail Jakupov si s pukem na hokejce nabruslil mezi kruhy a střelou zápěstím napálil pouze připraveného Koskinena! Jakupov se ještě protlačil k dorážce, ale ani napodruhé na skvělého brankáře Finska nevyzrál!
    36:03 Sebastian AHO - 1:2
     
    36:03
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To je rána jako hrom! Domácí měli herně navrch, ale z ničeho nic přichází gól Finska! Hosté šťastně udrželi útočné pásmo a po přihrávce mezi kruhy se natáhl SEBASTIAN AHO, jež v pádu dokázal prostřelit Varlamova! Asistence: Rony Ahonen.
    32:07 Čtveřice Finů se ocitla v roli statistů a brankáře Koskinena vzápětí zachránila po střele Jakupova horní tyč.
     
    32:07
    Rozhodčí se ještě vydal za kolegou videa, aby zkontroloval nepřehlednou situaci za zády finského brankáře! Střela ruského hráče se skutečně odrazila od horní tyče!
     
    32:07
    Jakupov si sjel před hostujícího brankáře a snažil se tečovat prudké nahození! Kotouč se od jeho hokejky odrazil těsně vedle pravé tyče!
     
    30:50
    Vyloučení v týmu Finsko (Pulkkinen – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Rusko (Čudinov – 2 min., hrubost).
     
    30:50
    Obrovská šance Finska a fantastický Varlamov! Domácí brankář vytáhl parádní zákrok! Přihrávku mezi kruhy obdržel Teemu Pulkkinen, jehož ránu bez přípravy zlikvidoval Varlamov skvělým přesunem!
     
    28:05
    Bude se znovu vylučovat! Počet sil na ledě se vyrovná! Dvě minuty za sekání dostává Koskiranta!
     
    27:13
    Bude se vylučovat! První přesilovou hru utkání si zahrají Finové! Dvě minuty za krosček dostává Maxim Čudinov!
     
    27:02
    Tommi Kivistö se opřel do přihrávky mezi kruhy a tvrdou střelou bez přípravy vyděsil ruské fanoušky! Varlamov spasil Rusko reflexivním zákrokem betonem!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta 1. třetiny!
     
    17:48
    Šipačjov se dostal k puku před brankářem Finska, ale vinou dlouhého vyčkávání nakonec vůbec nevypálil! Ruský střelec měl před sebou poloodkrytou branku!
    09:43 Leo KOMAROV - 1:1
     
    09:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Finové odpovídají hodně rychle. Ruská obrana zazmatkovala ve vlastním obranném pásmu a nepokryla prostor před brankou! Varlamov sice střelu z pravého kruhu vyrazil, ale dojíždějící LEO KOMAROV už neměl problém dorazit puk za jeho záda! Asistence: Mikko Rantanen, Markus Granlund.
    06:47 Vjačeslav VOJNOV - 1:0
     
    06:47
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko se ujímá vedení! Domácí využívají převahu v úvodu utkání ke vstřelení úvodní branky! VJAČESLAV VOJNOV dostal skvělou přihrávku na modrou čáru a přesnou střelou do šibenice otevírá skóre dnešního střetnutí! Asistence: Sergej Plotnikov, Sergej Kalinin.
    05:23 Jedna přihrávka vyřadila kompletní pětici Rusů ze hry a Pulkkinen měl obrovskou šanci, ani nadvakrát ale neuspěl.
     
    05:23
    Obrovská šance Finska! Teemu Pulkkinen si počkal na přihrávku za obranu Ruska a jel sám na Varlamova! Hostující hokejista zvolil forhendovou kličku, ale na Varlamova recept nenašel! Ruský brankář zlikvidoval i následnou dorážku!
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 7. Vojnov (Plotnikov, Kalinin) – 10. Komarov (Rantanen, Granlund), 37. Aho (Ahonen), 40. Pulkkinen


    Rusko: Varlamov (Bobrovskij) – Vojnov, Jemelin, Čudinov, Antipin, Jakovlev, Bělov, Zajcev, Běreglazov – Dadonov, Šipačjov (A), Tichonov – Plotnikov, Kalinin, Tělegin – Jakupov, Galuzin (C), Širokov (A) – Šalunov, Burmistrov, Averin
    Finsko: Koskinen (Bäckström) – Jaakola (A), Hietanen, Salmela, Kivistö, Kukkonen, Melart, Ahonen, Virtanen – Komarov (A), Granlund, Rantanen – Pyörälä, Koskiranta, Aho – J. Sallinen, T. Sallinen (C), Pulkkinen – Erkinjuntti, Malinen, Jormakka – Filppula
    bahis siteleri