Grödig – Rapid 2:0 (kon.) | Sturm Graz – Ried 0:0 (kon.) | Wolfsberger – Mattersburg 2:0 (kon.)
Admira – Rheindorf Altach 2:1 (kon.)
konec
SK Sturm Graz
0:0 (0:0)
SV Guntamatic Ried
Sobota 30.04.2016, 18:30 • UPC-Arena, Graz • Rakouská Bundesliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zápas nakonec opravdu skončil bezbrankovou remízou, která se nelíbí hlavně domácím fanouškům, kteří na své fotbalisty prakticky sborově pískají. Šancí bylo dost, ani jedna ale neskončila gólem, a tak se oba celky dnes o body podělí. (20:22:52)
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hosté měli k dispozici rohový kop, ten se jim ale vůbec nevydařil, poslední akce...
     
    90+4
    Střídání v týmu SV Josko Ried: ze hřiště odchází Honsak, přichází Janeczek.
     
    90+2
    Domácím dnes prostě není přáno...Hlavička z vápna už vypadala, že zapadne těsně pod břevno, nakonec se ale balon stočil málo a i díky zákroku Gebauera skončil jen na brance.
     
    90+1
    Na polovině hřiště zatáhl za ruční brzdu Kreuzez, když poslal k zemi jednoho ze soupeřů. Rozhodčí okamžitě vytasil žlutý kartonek.
     
    90
    Tak to bylo nepříjemné... Střela Brandnera zpoza vápna byla tečována přímo do obličeje Filipoviće, který to absolutně nečekal. To nemuselo dopadnout vůbec dobře, naštěstí pro něj se mu nic nestalo.
     
    89
    Hráči Riedu nyní i trochu takticky zdržují hru, pro ně bude bod po dnešním výkonu úspěchem.
     
    87
    To by hráči ale museli proměnit situaci, jako byla tato... Na hranici malého vápna, nikým nehlídaná, prázdná brána – Schick balon poslal na rohovou tribunu mezi diváky.
     
    86
    Graz by dnes potřeboval naplno bodovat, aby si udržel šance na třetí pozici, která zajišťuje předkolo LM.
     
    85
    Pět minut plus nějaké minutky nastavení, moc času už opravdu nezbývá a zdá se, že zápas vážně skončí bezbrankovou remízou.
     
    84
    Ke konci zápasu se domácí snaží stále o něco více, hosté se již jen čistě brání. S pískotem v zádech ale výkon hráčů Grazu asi nebude úplně optimální.
     
    82
    Další akce domácího celku, ale opět končí mimo branku a diváci začínají pískat, toto se jim nelíbí. Krásně rozpracovaná obrana a střela Schicka skončila dva metry vedle branky...
     
    81
    Po dlouhé době se diváci zvedali ze sedaček! Edomwonyi si krásně zpracoval balon na prsa na hranici vápna, otočil se a z první vypálil, branku ale přestřelil.
     
    80
    Po hodně dlouhé době si zahrál i brankář Esser, když se mu bez potíží podařilo zachytit centr směřující do vápna. Následně velmi rychle rozehrál, může tak klidně dál rozjímat.
     
    79
    Střídání v týmu SK Sturm Graz: ze hřiště odchází Offenbacher, přichází Dobras.
     
    77
    Ve druhém poločase toho hosté opravdu moc nepředvedli a jejich výkon se tedy moc nezlepšuje.Takto se o vítězství opravdu nebojuje.
     
    76
    Už to opravdu vypadá, že zápas dnes skončí bezbrankovou remízou. Ani jeden se k ničemu moc nemá, pokud se někomu něco povede, bude to spíše o štěstí.

    Tomáš Hála

    Branky:

    Karty:   37. Filipović (RIE), 90+1. Kreuzer (RIE)


    SK Sturm Graz: Esser – Kayhan, Avlonitis, Kamavuaka, Spendlhofer, Lykogiannis, Schick, Offenbacher, Edomwonyi, Gruber, Avdijaj.
    Náhradníci: Gratzei, Schoissengeyer, Stankovic, Potzmann, Horvath, Dobras, Kienast

    SV Guntamatic Ried: Gebauer – Alberto Prada, Hart, Reifeltshammer, Filipović, Bergmann, Polverino, Elsneg, Ziegl, Fröschl, Kreuzer.
    Náhradníci: Janeczek, Manu Gavilán, Honsak, Brandner, Schubert, Möschl, Durakovic

    Rozhodčí: Lechner – Staudinger, Gruber
    bahis siteleri