Česko – Norsko 7:0 (kon.) | USA – Francie 4:0 (kon.) | Rusko – Dánsko 10:1 (kon.)
Kanada – Německo 5:2 (kon.)
konec
Kanada
5:2 (1:0, 1:2, 3:0)
Německo
Čtvrtek 12.05.2016, 19:15 • Sportovní palác Jubilejnyj, Petrohrad • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:49
    Bude se znovu vylučovat. Němci budou mít k dispozici ještě jednu přesilovku. Mark Stone (CAN) podrazil Holzera.
    53:17 Cody CECI - 5:2

     
    53:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    Sedm vteřin stačilo Kanadě k využití přesilovky. Bomba CODYHO CECIHO prolétla až za záda gólmana Německa. Pielmeier kvůli dobré cloně vůbec nic neviděl. Asistence: Ryan O'Reilly.
     
    53:10
    Němcům se cesta za vyrovnáním výrazně komplikuje. Hall se opět prodíral do šance a Torsten Ankert (GER) putuje na trestnou lavici za držení.
     
    47:44
    Uvidíme šanci na návrat do duelu pro Němce. Vyloučen je Connor McDavid (CAN). Tentokrát již zcela bez diskuzí za zřejmý nedovolený zákrok.
    46:50 Boone JENNER - 4:2

     
    46:50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Troufám si říci, že Kanaďané rozhodli o svém vítězství. MARK STONE tečoval již Jennerem tečovanou střelu Riellyho kalhotami a Pielmeier se natahoval marně. Asistence: Boone Jenner, Morgan Reilly.
     
    45:45
    Po první promarněné příležitosti se Hall usmíval, nyní však pouze kroutil hlavou. McDavid mu naservíroval bezchybný pas, šikovný kanadský útočník vyzkoušel tváří v tvář prostrčit kotouč pod Pielmeierem, nicméně to se mu nepodařilo.
    43:12 Taylor HALL - 3:2

     
    43:12
    Kanada právě vstřelila branku!
    Němci se provinili zakázaným uvolněním, a jelikož byli na ledové ploše dlouho, dostali se do potíží. McDavid naservíroval kotouč přímo před poloodkryté zařízení, odkud TAYLOR HALL zacílil přesně. Asistence: Connor McDavid a Michael Matheson.
     
    40:42
    Zvláští situace. Connor McDavid (CAN) najížděl z pravé strany na Pielmeiera, Erhoff se ho snažil stíhat, přičemž kanadského útočníka sekl. Vyloučen je ale McDavid, který v pádu srazil brankáře Německa.
     
    39:43
    McDavid měl na hokejce rozdílovou branku! Po přesném pasu přes šíři brankoviště střílel z první, ale Pielmeier si mezeru mezi betony pokryl a šanci zlikvidoval.
    37:36 Sinan AKDAG - 2:2

     
    37:36
    Německo právě vstřelilo branku!
    No a máme vyrovnáno. SINAN AKDAG si najel při rychlém přečíslení z druhé vlny na vrchol levého kruhu a vyslal nechytatelnou ránu do protějšího rohu zařízení! Talbot se nestačil za dělovkou ani ohlédnout. Asistence: Philip Gogulla a Felix Schutz.
     
    37:10
    Ceciho rána prolétla těsně vedle tyče!
     
    33:55
    Philip Godulla (GER) sáhl za záchrannou brzdu a smetl Brassarda. Následuje početní výhoda hokejistů v červených dresech.
    31:31 Patrick REIMER - 2:1

     
    31:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    Dělovka PATRICKA REIMERA z mezikruží znamená snížení náskoku Kanady. Rána německému forvardovi sedla ideálně, Talbot se sice přesunul rychle, ale projektil chytit nestihl. Asistence: Marcel Noebels, Dominik Kahun.
    23:22 Correy PERRY - 2:0

     
    23:22
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada využívá i neúplnou početní výhodu a je to již 2:0! CORREY PERRY vložil do nabídky Duchenea hokejku a lehkou tečí nasměroval kotouč přímo mimo dosah brankáře Němců. Asistence: Matt Duchene, Derick Brassard.
     
    21:22
    Marchard jen těsně minul po pěkné akci zařízení. Nicméně síly na ledě se srovnají. Za držení putuje putuje na samotku Patrick Hager (GER).
     
    20:29
    Bude se poprvé vylučovat. A nutno podotknout, že Max Domi (CAN) podrazil jednoho z německých hráčů zcela zbytečně. Těsně po vhazování v útočném pásmu.
     
    15:10
    A rozhodčí branku pro pohyb Fauserovy nohy neuznává! Kanada tak stále vede 1:0.
     
    15:10
    Fauser poslal po rychlém přečíslení 2 na 1 a přesné přihrávce Riedera puk mezi tři tyče nohou. O gólu rozhodne videorozhodčí.
     
    07:40
    Akdag se dostal až trestuhodně blízko kanadské brance, Talbot si musel připsat náročný zákrok.
    03:54 Taylor HALL - 1:0

     
    03:54
    Kanada právě vstřelila branku!
    Produktivita Kanaďanů je téměř neuvěřitelná. TAYLOR HALL poslal z levé strany po téměř čtyřech minutách bez zastavení hry kotouč přesně mezi beton a lapačku strážce svatyně Němců. Favorit duelu se tedy ujímá vedení. Asistence: Ryan Murray.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    RR

    Branky a nahrávky: 4. Hall (Murray), 24. Perry (Duchene, Brassard), 44. Hall (McDavid, Matheson), 47. Stone (Jenner, Rielly), 54. Ceci (O´Reilly) – 32. Reimer (Noebels, Kahun), 38. Akdag (Gogulla, Schutz)


    Kanada: Talbot (Pickard) – Tanev, Rielly,Murray, Ceci, Matheson, Dumba, Hutton – Domi, Reinhart, Stone – Duchene (A), McDavid, Marchard – Gallagher, O´Reilly (A), Jenner – Perry (C), Brassard, Hall – Scheifele
    Německo: Pielmeier (Brückmann) – Boyle, Akdag, Holzer, Ehrhoff (A), Reul, Müller, Braun, Ankert – Noebels, Draisaitl, Macek – Gogulla, Hager, Schütz – Seidenberg, Goc (C), Kink (A) – Rieder, Kahun, Reimer – Fauser

    Rozhodčí: Jozef Kubuš (SVK), Tobias Wehrli (SUI) – Roman Kaderli (SUI), Judson Ritter (USA
    bahis siteleri