Norsko – Švédsko 2:3 (kon.) | Francie – Finsko 1:3 (kon.) | Rusko – Švýcarsko 5:1 (kon.)
Maďarsko – Bělorusko 5:2 (kon.) | Kazachstán – Lotyšsko 1:2 (kon.) | Kanada – Slovensko 5:0 (kon.)
konec
Kanada
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
Slovensko
Sobota 14.05.2016, 19:15 • Sportovní palác Jubilejnyj, Petrohrad • Mistrovství světa • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:27 Derick BRASSARD - 5:0

     
    50:27
    Kanada právě vstřelila branku!
    Slovensko nevyhodilo kotouč z pásma, obránce Murray jej poslal na Perryho, a ten ukázal dokonalý přehled. Vybruslil si od mantinelu do středu hřiště, naznačil střelu, ale ještě poslal puk pod sebe DERICKU BRASSARDOVI. Útočník New Yorku Rangers už měl s usměrněním puku do odkryté klece lehkou práci. Asistence: Corey Perry a Ryan Murray.
    38:35 Mark SCHEIFELE - 4:0

     
    38:35
    Kanada právě vstřelila branku!
    Naděje zhasla. To byla neuvěřitelná škola! Kanaďan Stone výborně udržel puk v pásmu, pokryl si jej u mantinelu a adresoval přihrávku do rohu třetiny Reinhartovi. Ten našel před bránou MARKA SCHEIFELEHO, jenž se protáhl přes dva Slováky a v pádu zakončil přesně k tyči. Asistence: Sam Reinhart a Mark Stone.
    33:56 Taylor HALL - 3:0

     
    33:56
    Kanada právě vstřelila branku!
    Moc dlouho to ale Slovensku nevydrželo. Učebnicovou kombinaci předvedli útočníci Kanady, kteří dokonale vyšachvali obranu našich východních sousedů. McDavid nejprve poslal z pravého kruhu přihrávu napříč pásmem, Stone zase okamžitě adresoval křižný pas TAYLORU HALLOVI. Hvězdě Edmontonu už nezbývalo nic jiného, než nastavit hokejku a usměrnit puk do odkryté klece. Nádhera! Asistence: Mark Stone a Connor McDavid.
    18:30 Matt DUCHENE - 2:0

     
    18:30
    Kanada právě vstřelila branku!
    Zasloužená druhá branka Kanady. Slováci znovu zaváhali v rozehrávce, přihrávku naslepo zachytil na zadním mantinelu Marchand a okamžitě hledal spoluhráče. V ideální pozici byl coloradský MATT DUCHENE, který dostal puk na hůl a z první prostřelil Hudáčka do horní poloviny branky. Asistence: Brad Marchand.
    11:09 Morgan RIELLY - 1:0

     
    11:09
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak tentokrát už to vyšlo. Brassard po vyhrané buly přihrál od levého mantinelu na modrou čáru, kde si obránce MORGAN RIELLY odbruslil s pukem na střed, a jeho nahození skončilo až za zády překvapeného Hudáčeka. Ten měl nejspíše zakrytý výhled, protože reagoval hodně pozdě. Asistence: Derick Brassard.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Matěj Mayer

    Branky a nahrávky: 12. Rielly (Brassard), 19. Duchene (Marchand), 34. Hall (Stone, McDavid), 39. Scheifele (Reinhart, Stone), 51. Brassard (Perry, Murray)


    Kanada: Talbot (Pickard) – Tanev, Rielly, Ceci, Murray, Dumba, Matheson, Hutton – Stone, Scheifele, Domi – Perry, Brassard, Hall – Gallagher, O'Reilly, Jenner – Duchene, McDavid, Marchand – Reinhart
    Slovensko: J Hudáček (Konrád) – Marinčin, Sekera, Meszároš, Švarný, Graňák, Mikuš, Jaroš – L. Hudáček, Viedenský, Jurčo – Daňo, Réway, Bakoš – Bartánus, Marcinko, Dravecký – Cehlárik, Skalický, Lušňák

    Rozhodčí: Piechaczek (GER), Olenin – Lazarev (oba RUS), Kaderli (SUI)
    bahis siteleri