Vítkovice – Zlínsko 1:0 (kon.) | Mohelnice – Vel. Meziříčí 1:0 (kon.)
konec
MFK Vítkovice
1:0 (1:0)
FC Zlínsko
Pátek 03.06.2016, 16:30 • Městský stadion Vítkovice, Ostrava - Vítkovice • Moravskoslezská fotbalová liga • 29. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.
     
    Vítejte u 29. kola MSFL! Předposlední zápasy můžou hodně napovědět, co se týče sestupu, avšak na čele tabulky je vše podstatné rozhodnuto a hraje se pouze o čest a konečné umístění. Až na jednu maličkost, a tou jsou Vítkovice. Právě zápas nováčků, MFK Vítkovice – FC Viktoria Otrokovice, může definitivně pojistit Vítkovicím postup do 2. ligy, ačkoliv již mají jistotu, že MSFL nevyhrají.
     
    FC Viktoria Otrokovice

    Klub byl založen v roce 1928 a je nováčkem v MSFL, do které postoupil ze 2. místa Divize D, jako náhrada za odstupující Orlovou. 3. liga je nejvyšší úroveň, jaká se kdy v Otrokovicích hrála a postup tak byl historickým úspěchem. Tým odehrál celou sezónu velmi slušně, neustále se pohyboval v lepším středu tabulky a dokázal se velmi dobře vypořádat se zimním odchodem dvou klíčových hráčů. Aktuální forma je výborná, z posledních 6 zápasů Otrokovice zvítězily 5x. Na hřištích soupeřů hrají se střídavými úspěchy. Sice se již 3x vracely domů s výpraskem o 4 a více branek, avšak jejich celková venkovní bilance je téměř vyrovnaná. Všichni v klubu mohou být s touto sezónou již nyní na výsost spokojeni a zbylá dvě kola si určitě chtějí hlavně užít a zahrát si dobrý fotbal. To může být v zápase velkou výhodou.

    Stav hráčského kádru odpovídá spokojenosti se sezónou. V dresu Otrokovic v tomto ročníku na hřiště vyběhlo dosud pouze 25 hráčů, což je 4. nejnižší počet v celé soutěži! O stabilitě v týmu vypovídá také fakt, že hned 10 hráčů nastoupilo minimálně ve 2/3 zápasů. Obránce Jakub Juráň a útočník Tomáš Mlýnek dokonce nemají jedinou absenci, přičemž Juráň navíc nechyběl na hřišti ani minutu. Nejlepším střelcem týmu byl v podzimní části útočník Jan Silný s 12 trefami, avšak v zimě odešel. Současným nejlepším střelcem tak je záložník Robin Elšík s 9 góly. A právě Elšík je zároveň nejtrestanějším hráčem s 9 žlutými kartami, zdatně podporován kolegou ze zálohy Ondřejem Šuranským, který má sice pouze 7 žlutých karet, ale zároveň byl také 2x vyloučen. V soutěži fair play patří Otrokovice k podprůměru.

    Aktuální bilance Otrokovic: 13 vítězství, 4 remízy a 11 porážek, skóre 39:40, 43. bodů a 7. místo v tabulce.

    Posledních 5 ligových výsledků:
    Otrokovice – HFK Olomouc 4:1
    Zlín B – Otrokovice 1:3
    Otrokovice – Líšeň 1:2
    Vyškov – Otrokovice 0:1
    Otrokovice – Hulín 1:0
     
    MFK Vítkovice

    Vítkovice sice přezimovaly na prvním místě tabulky, avšak již 2 kola před koncem mají jistotu, že MSFL nevyhrají. Navíc musí hodně bojovat, aby udržely aspoň 2. místo. Teoreticky se ještě mohou propadnout až na 5. pozici. Za vše může absolutně nevydařené jaro, kdy se ze štiky soutěže stal tým s obrovskou nevyrovnaností výkonů. Jarní zápasová bilance je před tímto utkáním 4-5-3, což není nic, nad čím by měli v klubu jásat. Přes to všechno paradoxně Vítkovice míří k administrativnímu postupu do FNL. Potřebují k tomu uhrát aspoň bod v posledních 2 kolech, aby se nemusely ohlížet na další výsledky. Otázkou je, zda se tým, který již 3 zápasy nevyhrál, dokáže vzpamatovat natolik, aby bodoval v partii s naprosto uvolněnými Otrokovicemi, případně v těžkém zápase na půdě Uničova, největšího soupeře v boji o 2. místo v tabulce.

    Hráčský kádr po výrazných změnách v zimní přestávce nedokázal udržet vysoko nastavenou laťku. Navíc se projevuje skutečnost, že Vítkovice mají velmi málo svých a zároveň opravdu kvalitních hráčů. Aspoň do jednoho zápasu v tomto ročníku nastoupilo již 34 hráčů (z toho 5 cizinců, kteří však nastoupili max. do 2 zápasů a žádný z nich již v klubu nepůsobí), což pro tým ze špice není příliš dobrou vizitkou. 2 z nich se představili ve všech utkáních. Jsou jimi záložník Adam Hruzík a útočník Marián Kovařík. Právě Kovařík je zároveň nejlepším střelcem týmu s 13 brankami. Na podzim vytvořil výborné duo se Zbyňkem Musiolem (11 branek), avšak ten na jaře ještě nenastoupil, přestože se v zimě stal kmenovým hráčem Vítkovic. Nejtrestanějším hráčem je obránce Ondřej Cverna s 9 žlutými kartami. Vyloučen byl v průběhu sezóny jediný hráč, záložník Michal Kovář. V tabulce Fair play jsou Vítkovice v hodní polovině tabulky, avšak jen díky minimálnímu počtu červených karet.

    Aktuální bilance Vítkovic: 15 vítězství, 6 remíz a 7 porážek, skóre 47:32, 51 bodů a 3. místo v tabulce.

    Posledních 5 ligových výsledků:
    Slovácko B – Vítkovice 0:0
    Vítkovice – Hlučín 0:1
    Hulín – Vítkovice 2:1
    Vítkovice – Třebíč 3:1
    Prostějov – Vítkovice 1:2
     
    Vzájemné zápasy

    Vítkovice se s Otrokovicemi v mistrovském zápase poprvé potkaly až v této sezóně. Historicky první duel o ligové body na podzim v Otrokovicích vyhrály Vítkovice 2:1.
     
    Situace ohledně možného postupu Vítkovic

    Vítkovice mohou děkovat Sigmě Olomouc. Jednak jejímu A týmu, který sestupuje ze Synot ligy, jednak jejímu B týmu, který tím pádem musí sestoupit z FNL, a přitom dokázal skončit na nesestupové pozici. Z neúplné 2. ligy tak sestupují 2 celky. Při potřebě dorovnat počet účastníků na 16 musí postoupit celkem 3 kluby z ČFL a MSFL. Ty navíc musí splňovat podmínky pro vyšší soutěž a skončit nejhůře na 4. místě. Z ČFL tak může postoupit pouze Viktoria Žižkov, z MSFL vítězný Prostějov a právě Vítkovice. Klub avizoval, že se postupu bránit nebude. Nejprve však musí uhájit aspoň to 4. místo, k čemuž potřebuje v posledních 2 kolech minimálně bod, případně Hlučín musí aspoň jednou ztratit. Pokud se vše podaří ku prospěchu Vítkovic, v příštím ročníku FNL bude rozhodně nejatraktivnějším zápasem ostravské derby. A na to se těší snad všichni, s výjimkou policie a pořadatelů.
     
    Úvodní sestavy:

    MFK Vítkovice: Ognyanov – Cverna, Mikula, Coufal – Bystrý, Wojnar, Hlavica, Metelka, Dvořák (K) – Halaška, Kovařík
    Náhradníci: Krbeček – Klejnot, Hruzík, Vítek, Blucha, Gebauer

    FC Viktoria Otrokovice: Balážik – Zábojník, Juráň, Dekleva, Jasenský – Foltýn, Němec, Vavruša (K), Elšík – Mlýnek, Neubert
    Náhradníci: Juřík – Bahounek, Juhás, Šuranský, Křivánek, Zach, Mensah

    Rozhodčí: Klíma – Hanák, Lysák.
     
    Otrokovice posílají do hry zcela totožnou sestavu, jako před týdnem ve vítězném zápase s HFK Olomouc. Zato v základní sestavě Vítkovic chybí Adam Hruzík, dosud stálý člen. Na jeho místě nastupuje mladík Hlavica. A v brance si dnes zachytá jinak věčný náhradník Ognyanov.
     
    Všichni aktéři zápasu právě vstupují na hřiště. Domácí v tradiční modrobílé kombinaci, hosté v reflexně zelených dresech.
     
    Výkop do první půle provedou Vítkovice.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Nepovedený odkop Němce musel Balážik vyboxovat mimo vápno.
     
    2
    Bystrý neprokličkoval přes hráče na rohu šestnáctky. Přesto domácí zůstávají u míče.
     
    2
    Příliš dlouhý pas Mikuly doputoval až do náruče Balážika.
     
    3
    Brejk hostů do rozhozené obrany táhl Mlýnek, předal míč doleva Vavrušovi, který z první zkusil pálit technicky na zadní tyč, avšak vysoko přestřelil.
     
    4
    Foltýn se obtočil kolem hráče poblíž rohu vápna, avšak následný centr přetáhl.
     
    5
    Kovařík se uvolnil na pravém křídle, jeho přízemní centr na malé vápno byl sražen na roh.
     
    6
    Přesný roh na hlavu Coufala, ten se však neopřel do míče ideálně a Balážik tak neměl problém zasáhnout.
     
    7
    Elšík chtěl vysunout svého útočníka, avšak neposlal mu dobrou přihrávku.
     
    9
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Napoprvé to sice Vítkovicím nevyšlo, když nadějnou kombinaci překazil obránce, avšak odraženého míče se před vápnem ujal FRANTIŠEK METELKA a technickou střelou k tyči otevřel skóre zápasu!
     
    11
    Vítkovice kombinují na polovině, hosté jsou poněkud zaskočeni.
     
    11
    Bystrého individuální akce po pravém křídle, jeho polocentr polostřela skončil v rukavicích Balážika.
     
    12
    Rychlý kontr Otrokovic zastavuje ofsajd.
     
    13
    Wojnar svým centrem olízl ruku hostujícícho hráče, avšak ta byla v přirozené poloze podél těla. Nepíská se.
     
    14
    Hosté se snaží hrozit z rychlých brejků, avšak tento nedokázali pořádně zakončit.
     
    15
    Hlavica chtěl vysunout Halašku do uličky, ale jeden z hostujících hráčů dokázal do míče vložit nohu. Rohový kop.
     
    16
    Přetažený roh, Metelka si ho zpracoval na prsou a ihned vypálil, přesto trefil pouze soupeře, který včas přistoupil.
     
    17
    Je to s podivem, ale až nyní přišly první dva fauly celého zápasu. V zápasech Vítkovic nevídaný jev.
     
    18
    Velmi dlouhý aut Otrokovic až na malé vápno, avšak útočník byl pokrytý a k míči se nedostal.
     
    19
    Halaška nepochopil Coufalův úmysl a odstoupil od místa, kam poté směřovala přihrávka.
     
    20
    Hosté se usadili na útočné polovině a opět zkusili dlouhý aut na malé vápno. I tentokrát neúspěšně.
     
    21
    Vzápětí jim však akce vyšla a byli velmi blízko gólu! Střela z blízkosti šla nad.
     
    22
    Odpověď domácích také smrděla gólem, ačkoliv to nebylo úmyslně. Halaška se při centru lehce ukopl, avšak míč mířil k brance a jen těsně ji minul! Plachtící Balážik by byl bez šance.
     
    23
    Také další akce Vítkovic zakončena střelou. Cverna zpoza vápna mířil mimo.
     
    24
    Odvrácený centr hostů se ihned proměnil v domácí brejk, avšak pas na Halašku byl dlouhý a jedne z obránců ve spolupráci s brankářem situaci vyřešil.
     
    25
    Rychlá akce domácích. Wojnar předal míč k lajně Bystrému, který se snažil oblafnout soupeře, ale nakonec jemným centrem vyzval k zakončení Kovaříka. Míč však byl o něco vyšší a Kovařík zády k brance a v záklonu hlavičkoval nad.
     
    27
    Hostům se nedaří kombinace a po zisku míče ho velmi rychle zase ztrácí.
     
    28
    Cverna vybojoval faul a Vítkovice kopou zkrácený roh.
     
    28
    Wojnarův centr sice nikoho ze spoluhráčů nenašel, avšak odražený míč parádně napálil Halaška. Bohužel pro něj pouze do středu branky.
     
    29
    Viktoriáni odpověděli rychle a získali rohový kop.
     
    30
    Obrana Vítkovic roh odvrátila a poradila si také s následným pasem zpět do vápna.
     
    31
    Mikula vzal míč a probil se přes dva hráče. Až třetí mu na poslední chvíli balón odebral.
     
    32
    A další roh pro hosty.
     
    32
    Dobře kopnutý roh a rána z voleje, která trefila záda jednoho z domácích hráčů! Jen kvůli tomu nepadl gól, hosté musí vzít zavděk dalším rohovým kopem.
     
    33
    Přetažený roh a míč následně skončil za brankou. Ognyanov odkopává.
     
    34
    Faul Vítkovic při napadání, hosté mohou dál kombinovat.
     
    35
    Němec mohl středem nikým neatakován postoupit zhruba 20 metrů vpřed a z nějakých 22 metrů vypálil. Rána mu vůbec nesedla.
     
    36
    Cverna se dobře uvolnil, jeho centr však stáhl ze vzduchu Balážik.
     
    37
    Akci domácích zastavil ofsajd. Vzápětí museli modrobílí faulovat, aby zastavili hrozící brejk.
     
    38
    Dlouhý pas z hloubi pole na Elšíka doskákal až k Ognyanovovi. Vzápětí pelášil po pravém křídle Cverna, avšak nedokázal přesněji odcentrovat.
     
    39
    Jasenského trestný kop ze 40 metrů sice byl odvrácen, avšak Foltýn měl dostatek času k vyslání velmi nebezpečného přízemního centru. Ten však proletěl vápnem nezasažen.
     
    40
    Vzápětí domácí utíkali do velmi nadějného brejku, který hasil jen za cenu žluté karty Němec.
     
    41
    Ze standartky však Vítkovice nic nevytěžily. Navíc poté při napadání nepříjemně zajely do Juráně, který bude chvilku kulhat.
     
    42
    Repete modrobílých, jen je tentokrát míč postaven poněkud blíže brance. Odcentruje Bystrý.
     
    43
    Ovšem pouze vyloženě trefil hlavu nejvyšího hráče na hřišti – Mlýnka.
     
    44
    Z podobného místa na druhé straně budou rozehrávat také hosté.
     
    44
    Centr na zadní tyč, pro který si došel Ognyanov. Při chytání míče byl navíc faulován.
     
    45
    Kovařík s Wojnarem společně zazdili brejk.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Vítkovice si po většinu prvního poločasu udržovaly mírnou převahu, kterou vyjádřily gólově již v 9. minutě pěknou technickou střelou Metelky. Vítkovice spoléhaly hlavně na brejky, dvakrát zkusily zahrozit secvičeným dlouhým autem, avšak gólu se málem dočkaly ranou z voleje po rohovém kopu. Oba týmy chtějí hrát fotbal, ale větších šancí se urodilo v prvním poločase minimum. Vítkovice tak vedou 1:0 a jsou blízko zisku potřebného bodu, který by jim zaručoval možnost postoupit do druhé ligy, pokud budou opravdu chtít.
     
    Statistiky prvního poločasu

    Střely na branku: 4-1
    Střely mimo: 2-3
    Rohové kopy: 2-3
    Ofsajdy: 2-1
    Fauly: 8-5
    ŽK: 0-1
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:31.
     
    Hráči se pomalu vrací na trávník, kde ještě stále řádí vítkovičtí elévové.
     
    Do druhého poločasu budou vykopávat hosté.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    O poločase došlo ke střídání v týmu Otrokovic. Němce nahradí Šuranský.
     
    46
    Faul poblíž rohového praporku a následně dva nebezpečné centry do vápna domácích. Ani jeden však hosté nedokázali zakončit.
     
    48
    Halaška se dostal k hlavičce zhruba na penaltě, avšak namířil vysoko nad.
     
    49
    A další střela pánubohu od oken. Odražený míč tam napálil Hlavica.
     
    49
    Jasenského nákop do šestnáctky, Ognyanov měl volnou cestu a pro míč si došel.
     
    50
    Dvořákův aut do vápna nadělal mírné starosti hostujícím stoperům, ale nakonec vše vyřešili odkopem.
     
    51
    Dobré napadání modrobílých, ale Wojnar byl poté od míče odstaven a hrají znovu Viktoriáni.
     
    52
    Vavruša v souboji s Mikulou uspěl a dokázal zakončit, jeho pokus však byl slabý a sotva doletěl k brance.
     
    53
    Bystrý se snažil v otočce zasáhnout letící centr, avšak při nápřahu uklouzl a jeho pokus tak branku nijak neohrozil.
     
    54
    Balážik si neskutečně zahrával! Klička mu nakonec vyšla a potupa se nekonala.
     
    55
    Dvořák raději odklidil centr na roh.
     
    55
    Hlavičkový souboj vyhrál Cverna, nákop zpátky do vápna sebral Ognyanov.
     
    56
    Rychlý kontr Vítkovic, Kovařík se ve vápně ocitl po souboji na zemi, ale rozhodčího to nechalo v klidu.
     
    57
    Tečovaná střela hostů, ti tak mají další rohový kop.
     
    57
    Opět z něj mohl být domácí brejk, ale Kovařík před vápnem ztratil míč.
     
    58
    Hlavica postupoval středem, nepřesně přihrál a poté musel hasit rodící se brejk faulem. Žlutá karta.
     
    59
    První střídání Vítkovic. Bystrého mise dnes skončila, nahrazuje ho Blucha.
     
    59
    Dokonce dvojí střídání domácích. Nevýrazného Halašku zastoupí ve zbytku zápasu Gebauer.
     
    60
    A Blucha se hned dostal do zakončení! Centr z levé strany padal až za zadní tyčí blízko brankové čáry, Blucha ho nedokázal usměrnit do branky.
     
    61
    Mikula se snažil zabránit rychlému rozehrání trestného kopu ze 30 metrů a dostává žlutou kartu.
     
    62
    Hosté však trefili pouze zeď.
     
    A tomu všemu přihlíží 200 diváků.
     
    63
    Série faulů na obou stranách, hra je nyní lehce neurovnaná.
     
    64
    Až vzal míč Wojnar, z boku prošel až téměř k malému vápnu, poté však nepřesně přihrával.
     
    65
    Vavruša sice vyhrál sobouj s Coufalem, ale jen za cenu odkopu míče až na tribunu. A to je zde ve Vítkovicích co říct.
     
    66
    Vavruša zazdil stoprocentní šanci! Naběhl si na zpětnou přihrávku Neuberta, ale z první trefil pouze skluzujícího obránce!
     
    67
    Vzápětí Ognyanov musel zasáhnout proti pokusu zblízka. Z úhlu však nebylo mnoho prostoru k překonání brankáře. Míč poté obránci odkopli na roh.
     
    68
    Z rohu již žádná další šance nepřišla.
     
    69
    Vítkovice začínají bránit výsledek. To se jim nemusí vyplatit.
     
    69
    Prudká rána Šuranského z 25 metrů mířila nad.
     
    69
    Střelec jediného gólu Metelka odchází ze hřiště za potlesku diváků. Na plac vbíhá Hruzík, který si tak připíše start i ve 29. utkání sezóny.
     
    71
    Gebauer měl volnou dálnici až k vápnu, kde napřáhl a Balážik se musel hodně natáhnout, aby jeho střelu vyrazil na roh!
     
    72
    Secvičený roh na bližší tyč do závaru, ale míč poskakující po zemi před prázdnou brankou nakonec odkopli obránci! To byla velká šance.
     
    73
    Z protiútoku roh pro hosty, ale těm dnes tyto standardní situace nejdou.
     
    74
    Foltýn nepěkně zajel do Gebauera a vidí žlutou kartu. Gebauer to rozběhá, což je pro domácí štěstí, neboť již mají vystřídáno.
     
    75
    Wojnarův střílený centr nikdo nezasáhl, ale mířil na branku, takže Balážik musel být připraven.
     
    76
    Gebauer úplně sám na zadní tyči byl nejspíš sám překvapen situací a hlavičkoval vedle!
     
    76
    Vítkovice jsou v posledních minutách aktivní, ale teď jim utekl míč za branku.
     
    77
    Obrovská minela Ognyanova, který si zařval, vyběhl pro nákop, ale minul ho! Elšík však nedokázal hlavičkovat důrazně a míč mohl odkopnout Coufal.
     
    77
    Situaci poté dohrál Juráň příliš ostře a dostal žlutou kartu.
     
    78
    Hosté se však znovu snaží dostat do náporu. To se jim zatím nedaří.
     
    79
    Balážikův odkop prodloužil za sebe Mlýnek, tam sbíhali dva jeho spoluhráči, ale nejblíže k míči měl Coufal.
     
    80
    Gebauer se stává otloukánkem posledních minut. Nyní to naštěstí nebyl nijak hrubý faul.
     
    81
    Trestný kop hostů od postranní čáry rozehrával Jasenský, Ognyanov teď situaci dobře pohlídal a nechal míč proletět za branku.
     
    82
    Mlýnek špatnou přihrávkou zastavil nadějnou akci, poté však byl faulován. 30 metrů od branky si staví míč Šuranský.
     
    83
    Šuranského bomba byla zdí sražena na roh.
     
    83
    Z rohu mohl být brejk 4 na 2, avšak domácí se o tuto situaci sami připravili!
     
    83
    A vzápětí prudká rána zpoza vápna jen těsně mimo Ognyanovovu branku!
     
    84
    Vítkovicím se nedaří udržet míč na kopačkách. Snad až teď.
     
    85
    Avšak z tance u rohového praporku není ani roh. Balážik odkopává.
     
    86
    Pěkná akce Gebauera s Dvořákem, centr srazil Juráň, ale k míči se dostal Hruzík a provětral Balážikovy rukavice.
     
    87
    Gebauer opět v šanci, přehodil si míč na pravačku, ale pálil nad.
     
    87
    Na další dlouhý aut z rukou Deklevy vyskočil nejvýš Mikula – rohový kop.
     
    88
    Šuranský nadvakrát nedokázal zakončit, vzápětí situace 2 na 2 na druhé straně, ale asistent rozhodčího zvedl praporek k obrovské nelibosti diváků.
     
    88
    Dvojí střídání hostů. Za Elšíka přichází Křivánek.
     
    88
    A za Foltýna Bahounek.
     
    89
    Kovařík se dostal sám před brankáře, ale místo střely volil zpětnou kličku, aby míč ztratil!
     
    90
    Šuranský nepočkal s rozehráním na rozhodčího a dostává žlutou kartu.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    Rozhodčí nic nenastavil a ihned po vypršení 90. minuty ukončil zápas.
     
    Do druhého poločasu vstoupili podle očekávání aktivněji hosté, ale dlouho se nedokázali dostat do šance. Až v 66. minutě selhal kapitán Vavruša. Vzápětí se Vítkovice probudily a trochu přitopily pod kotel, vytvořily si několik šancí, avšak kvůli mizerné koncovce se musely strachovat o výsledek až do konce. Slabší chvilku si vybral také domácí brankář, zůstala však nepotrestána a protože se Otrokovice v závěru nedokázaly dostat do tlaku, pohlídali si domácí důležité vítězství 1:0.
     
    Statistiky druhého poločasu

    Střely na branku: 3-1
    Střely mimo: 6-2
    Rohové kopy: 1-4
    Ofsajdy: 1-0
    Fauly: 9-8
    ŽK: 2-3
     
    Statistiky celého zápasu

    Střely na branku: 7-2
    Střely mimo: 8-5
    Rohové kopy: 3-7
    Ofsajdy: 3-1
    Fauly: 17-13
    ŽK: 2-4
     
    Pro Vítkovice toto vítězství znamená jistotu nejhůře 4. pozice v tabulce MSFL, což jim vzhledem k okolnostem stačí na postup do FNL, pokud to klub bude opravdu chtít!
     
    Zároveň to byl poslední domácí zápas Vítkovic v sezóně. V posledním kole se střetnou v přímém souboji o druhé místo na půdě Uničova. Z Městského stadionu ve Vítkovicích se loučí Libor Štěpán. (18:28:30)

    Libor Štěpán

    Branky: 9. Metelka

    Karty:   58. Hlavica (VIT), 61. Mikula (VIT) – 40. Němec (OTR), 74. Foltýn (OTR), 77. Juráň (OTR), 90. Šuranský (OTR)


    MFK Vítkovice: Ognyanov – Cverna, Mikula, Coufal – Bystrý (59. Blucha), Wojnar, Hlavica, Metelka (69. Hruzík), Dvořák (K) – Halaška (59. Gebauer), Kovařík
    Náhradníci: Krbeček – Klejnot, Hruzík, Vítek, Blucha, Gebauer

    FC Zlínsko: Balážik – Zábojník, Juráň, Dekleva, Jasenský – Foltýn (88. Bahounek), Němec (46. Šuranský), Vavruša (K), Elšík (88. Křivánek) – Mlýnek, Neubert
    Náhradníci: Juřík – Bahounek, Juhás, Šuranský, Křivánek, Zach, Mensah

    Rozhodčí: Klíma – Hanák, Lysák

    Diváci: 200
    bahis siteleri