Austrálie – Řecko 1:0 (kon.) | Německo – Maďarsko 2:0 (kon.) | Chorvatsko – San Marino 10:0 (kon.)
Rakousko – Nizozemsko 0:2 (kon.) | Slovensko – Sev. Irsko 0:0 (kon.) | Francie – Skotsko 3:0 (kon.)
konec
Chorvatsko
10:0 (6:0)
San Marino
Sobota 04.06.2016, 20:15 • Stadion Rujevica, Rijeka (kapacita 6011 míst) • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro tuto chvíli vše, přeji vám krásný zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů se s vámi loučím na počtenou! (22:15:34)
     
    Statistiky dnešního zápasu:

    Střely na branku: 16:0
    Střely mimo branku: 11:0
    Rohové kopy: 12:1
    Držení míče: 78%:22%
    Žluté karty: 0:2
    Červené karty: 0:0
    Chorvatská reprezentace ještě nikdy v historii nevyhrála takovým rozdílem jako dnes

     
    Chorvatsko si zastřílelo v dnešní generálce proti San Marinu a připsalo si drtivé vítězství 10:0, největší ve své historii. Domácí hráči se sice úvodních dvacet minut hledali, poté ale začal jejich střelecký koncert, kterým by si měli zvednout sebevědomí před šampionátem.

    V prvním poločase zaznamenal hattrick Mario Mandžukić, ve druhé půli vstřelil tři branky i střídající Nikola Kalinić. O další zápisy se postarali postupně Marko Pjaca, Darijo Srna, Ivan Perišić a Ivan Rakitić.

    Kapitán Darijo Srna odcházel s obdivuhodnou bilancí na pravého obránce: 56 odehraných minut, jeden gól a tři asistence. Hráči San Marina se za celý zápas nezmohli k jediné střele, k dispozici měli jediný rohový kop po chybě chorvatské obrany.

    Chorvatsko tak porazilo San Marino vysoko 10:0.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    90
    Sanmarinský kapitán Alessandro Della Valle zůstal ležet na trávníku, hlavní rozhodčí Žganec ale zřejmě ukončí zápas, jelikož do konce zbývá už jen pár vteřin.
     
    89
    Vrsaljkův centr směřující na Ivana Perišiće nebyl přesný, navíc se současný kapitán Chorvatska nacházel v ofsajdu, který byl také odpískán.
     
    88
    Po faulu na Anteho Čoriće budou domácí fotbalisté rozehrávat standardní situaci od levé postranní čáry.
     
    87
    Ivana Perišiće nyní zradila obuv, když se po přihrávce na paty od Striniće snažil zastavit, tak skončil na zemi.
     
    85
    Marko Rog si naskočil na prudký centr Ivana Striniće, ve velmi obtížné pozici ale hlavičkoval mimo tři tyče.
     
    84
    Další střídání na straně San Marina, Davide Cesarini nahrazuje Mirka Palazziho.
    83. Nikola KALINIĆ - 10:0
     
    83
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu další hattrick! Ivan Strinić ještě roztáhl hru na Ivana Perišiće, jehož přízemní centr našel na přední tyči NIKOLU KALINIĆE, který jen lehce přizvedl míč přímo pod horní tyč! Asistence: Ivan Perišić.
     
    82
    Ve druhém poločase diriguje chorvatskou hru příchozí Mateo Kovačić, nemá to ale takový drajv jako v podání Modrić – Rakitić.
     
    81
    Mateo Kovačić dalším nádherným míčem za obranu soupeře našel Ivana Perišiće, který se uvolnil kličkou na střed, následná střela mu ale vůbec nesedla, když mířila vysoko nad branku.
     
    80
    Dravý průnik Ivana Perišiće tentokrát končí jen odkopem od branky San Marina.
     
    79
    Dvě střídání na straně San Marino. Ze hry odchází Tommaso Zafferani a Lorenzo Gasperoni, kteér nahrazují Pier Filippo Mazza a Michele Cervellini.
     
    78
    Ivan Strinić zastavil unikajícího Tommase Zafferaniho, hosté se tak dostanou k míči.
     
    77
    Potlesk domácích fanoušků si nyní vysloužil i hostující brankář Elia Benedettini, který předvedl úžasný zákrok proti technické střele Andreje Kramariće.

    Adam Lacek

    Branky: 20. Pjaca (Modrić), 23. Mandžukić (Perišić), 24. Srna (Perišić), 36. Mandžukić (Srna), 38. Mandžukić (Srna), 40. Perišić, 50. Rakitić (Srna), 59. N. Kalinić (Pjaca), 73. N. Kalinić (Vida), 83. N. Kalinić (Perišić)

    Karty:   47. Berretti (SMA), 49. Gasperoni (SMA)


    Držení míče: 78 % : 22 %.
    Střely na branku: 16:0. Střely mimo: 11:0. Rohy: 12:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:6.
    Chorvatsko: Subašić – Srna (C) (56. Vrsaljko), Schildenfeld, Vida, Strinić – Rakitić (56. Kramarić), Perišić, Modrić (46. Kovačić) – Pjaca (75. Čorić), Mandžukić (56. N. Kalinić), Badelj (75. Rog)
    Náhradníci: Vargić, L. Kalinić – Ćorić, Čop, Kovačić, Kramarić, Brozović, Vrsaljko, Ćorluka, Jedvaj, N. Kalinić, Rog. Trenér: Ante Čačić.

    San Marino: A. Simoncini (54. Benedettini) – Brolli, Della Valle (C), D. Simoncini, Palazzi (84. Cesarini) – Zafferani (79. Mazza), Biordi, Gasperoni (79. Cervellini), Berretti (54. Colombini) – Rinaldi, Stefanelli (54. Hirsch)
    Náhradníci: Benedettini – F. Vitaioli, Mazza, Hirsch, Censoni, Cervellini, Colombini, Valentini, Cesarini, M. Vitaioli. Trenér: Pier-Angelo Manzaroli.

    Rozhodčí: Žganec – Klančnik, Kovačić (všichni Slovinsko)
    bahis siteleri