Austrálie – Řecko 1:0 (kon.) | Německo – Maďarsko 2:0 (kon.) | Chorvatsko – San Marino 10:0 (kon.)
Rakousko – Nizozemsko 0:2 (kon.) | Slovensko – Sev. Irsko 0:0 (kon.) | Francie – Skotsko 3:0 (kon.)
konec
Chorvatsko
10:0 (6:0)
San Marino
Sobota 04.06.2016, 20:15 • Stadion Rujevica, Rijeka (kapacita 6011 míst) • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
    83. Nikola KALINIĆ - 10:0
     
    83
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu další hattrick! Ivan Strinić ještě roztáhl hru na Ivana Perišiće, jehož přízemní centr našel na přední tyči NIKOLU KALINIĆE, který jen lehce přizvedl míč přímo pod horní tyč! Asistence: Ivan Perišić.
    73. Nikola KALINIĆ - 9:0
     
    73
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Devátá branka v síti San Marina! Po rohovém kopu Ivana Perišiće se do souboje dostal brankář Benedettini s Domagojem Vidou, chorvatský obránce ale nefauloval, a tak NIKOLA KALINIĆ měl hodně snadnou pozici ke skórování! Asistence: Domagoj Vida.
    59. Nikola KALINIĆ - 8:0
     
    59
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvati přidávají další branku! Marko Pjaca si výborně naběhl za obranu soupeře, dostal přesný míč, který si ideálně zpracoval do běhu a poté narýsoval přesnou přihrávku do prázdné branky pro NIKOLU KALINIĆE! Asistence: Marko Pjaca.
    50. Ivan RAKITIĆ - 7:0
     
    50
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvati pokračují ve svém gólovém koncertu i po změně stran! Milan Badelj roztáhl hru na pravou stranu na opět volného Darija Srnu a chorvatský kapitán má dnes svůj den. Dalším parádním centrem našel před brankou IVANA RAKITIĆE, který ve skluzu usměrnil míč do branky! Asistence: Darijo Srna.
    40. Ivan PERIŠIĆ - 6:0
     
    40
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Aldo Simoncini musí lovit další míč ze své branky! K exekuci volného přímého kopu se postavil IVAN PERIŠIĆ a svou střelu poslal ideálně přes zeď na přední tyč branky!
    38. Mario MANDŽUKIĆ - 5:0
     
    38
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Máme tu hattrick! Situace jako přes kopírák z před malé chvíle. Darijo Srna tentokrát až od postranní čáry poslal centrovaný míč za sanmarinskou obranu a MARIO MANDŽUKIĆ zakončoval nehlídaný hlavičkou do protipohybu brankáře. Asistence: Darijo Srna.
    36. Mario MANDŽUKIĆ - 4:0
     
    36
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvati přidávají další branku! Darijo Srna dostal na pravé straně hřiště hodně času a prostoru, aby naservíroval exkluzivní centr na nabíhajícího MARIA MANDŽUKIĆE, který si pohlídal ofsajdové postavení a poté hlavičkou téměř ze země poslal míč do branky! Asistence: Darijo Srna.
    24. Darijo SRNA - 3:0
     
    24
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    To nám to tam začalo padat! Ivan Perišić se krásně uvolnil na levé straně a poslal do šestnáctky pěkný centr, se kterým si nedokázala poradit obrana San Marina a na zadní tyči se do zakončení dostal DARIJO SRNA, který procedil míč za Simonciniho záda! Asistence: Ivan Perišić.
    23. Mario MANDŽUKIĆ - 2:0
     
    23
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná branka! Luka Modrić precizním pasem za obranu našel nabíhajícího Ivana Perišiće, který hlavou sklepl míč na druhou stranu pro MARIA MANDŽUKIĆE, který už neměl těžkou pozici s doklepnutím míče do odkryté branky! Asistence: Ivan Perišić.
    20. Marko PJACA - 1:0
     
    20
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    Chorvati rozehráli rohový kop na krátko, Darijo Srna poslal míč na Luku Modriće, ten se rychle uvolnil od svého strážce a levou nohou vyslal nikterak tvrdou střelu, kterou ovšem šikovně dokázal tečovat MARKO PJACA a sanmarinský brankář neměl šanci zakročit! Asistence: Luka Modrić.

    Adam Lacek

    Branky: 20. Pjaca (Modrić), 23. Mandžukić (Perišić), 24. Srna (Perišić), 36. Mandžukić (Srna), 38. Mandžukić (Srna), 40. Perišić, 50. Rakitić (Srna), 59. N. Kalinić (Pjaca), 73. N. Kalinić (Vida), 83. N. Kalinić (Perišić)

    Karty:   47. Berretti (SMA), 49. Gasperoni (SMA)


    Držení míče: 78 % : 22 %.
    Střely na branku: 16:0. Střely mimo: 11:0. Rohy: 12:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:6.
    Chorvatsko: Subašić – Srna (C) (56. Vrsaljko), Schildenfeld, Vida, Strinić – Rakitić (56. Kramarić), Perišić, Modrić (46. Kovačić) – Pjaca (75. Čorić), Mandžukić (56. N. Kalinić), Badelj (75. Rog)
    Náhradníci: Vargić, L. Kalinić – Ćorić, Čop, Kovačić, Kramarić, Brozović, Vrsaljko, Ćorluka, Jedvaj, N. Kalinić, Rog. Trenér: Ante Čačić.

    San Marino: A. Simoncini (54. Benedettini) – Brolli, Della Valle (C), D. Simoncini, Palazzi (84. Cesarini) – Zafferani (79. Mazza), Biordi, Gasperoni (79. Cervellini), Berretti (54. Colombini) – Rinaldi, Stefanelli (54. Hirsch)
    Náhradníci: Benedettini – F. Vitaioli, Mazza, Hirsch, Censoni, Cervellini, Colombini, Valentini, Cesarini, M. Vitaioli. Trenér: Pier-Angelo Manzaroli.

    Rozhodčí: Žganec – Klančnik, Kovačić (všichni Slovinsko)
    bahis siteleri