Lok. Košice – Slovan Bratislava U21 4:0 (kon.) | Bardejov – Nitra 3:1 (kon.) | Sereď – L. Mikuláš 1:4 (kon.)
FC Košice – Pohronie 0:1 (kon.)
konec
FC Lokomotíva Košice
4:0 (2:0)
ŠK Slovan Bratislava U21
sk Sobota 04.06.2016, 17:00 • Futbalový štadión, Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie predposledného kola DOXXbet ligy, v rámci ktorého poráža FC Lokomotíva Košice ŠK Slovan Bratislavu B pomerom 4:0 a teší sa tak zo zaslúženého víťazstva.

    Lokomotíva má za sebou zároveň posledný domáci zápas v aktuálnej sezóne, v ktorej sa futbalisti z metropoly východu predviedli v skvelom svetle. Aj preto patrí Lokomotíve tretia priečka tabuľky, čo je skvelý výsledok.

    Nám už neostáva nič iné, ako sa vám poďakovať za vašu priazeň pri domácich zápasoch FC Lokomotívy Košice. Aktuálny ročník priniesol množstvo zápasov tohto celku – a portál Onlajny.eu nechýbal ani na jednom z nich. Veríme preto, že nám svoju priazeň zachováte aj v ročníku 2016/2017.

    Do novej sezóny je to odo mňa všetko, ja sa s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok dňa. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:49:03)
    Človečko - 4:0
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Nadstavovať sa napokon nebude, píska sa koniec.
     
    89
    Lokomotíva Košice dala gól!
    A Zajac napokon výraznou mierou prispel aj k štvrtému gólu Košíc – a to zrejme bude posledný klinec do rakvy Slovana Bratislava. Hostia odchádzajú z metropoly východu absolútne ponížení a s obrovským debaklom, postaral sa o to RADOSLAV ČLOVEČKO.
     
    88
    Zajac sa už zapojil do zápasu.
     
    87
    Bežia posledné 3 minúty dnešného stretnutia. Predpokladáme, že hlavný arbiter Michlian nebude mať dôvod predĺžiť vyšší počet minút. Hra dnes totiž plynula pomerne rýchlo.
     
    87
    Zajac v sprievode lekárov odchádza z trávnika, jeho výraz v tvári ale naznačuje, že na posledné minúty ešte na ihrisko vybehne.
     
    87
    Na zemi ešte ostal po zákroku Nedorosta ležať Zajac, ktorý musí byť ošetrovaný.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Nedorost (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    86
    Teraz je už isté, že Lokomotíva dnes neprehrá. Otázkou ostáva konečné skóre, avšak zdá sa, že ani to sa už nijako výrazne meniť nebude. Lopta totiž naďalej ostáva v okolí stredového kruhu, odkiaľ sa jej príliš nechce.
     
    85
    FC Lokomotíva sa s loptou smerom dopredu nenáhli. Práve naopak, dobre si stráži zónu stredového kruhu, kde je rozohrávka pomerne bezpečná. Košice sa skutočne nemusia ponáhľať.
     
    84
    Protiútok Slovana bol dobre zastavený, navyše, v následnom pokuse o pozemnú rozohrávku hostia loptu sami poslali len za postrannú čiaru. To znamená autové vhadzovanie a ďalšie cenné sekundy pre Košice.
     
    83
    Napokon z toho mala byť priama strela na bránu, ktorá ale minula priestor troch žrdí a skončila len v ochrannej sieti. Vysoko nad vypálil Pavol Šuľák, ktorý potľapkávaný spoluhráčmi odchádza k stredovému kruhu.
     
    82
    Teraz ale budú čeliť štandardnej situácii Košíc zo vzdialenosti asi 35 metrov.
     
    81
    Košičania naďalej ostávajú usadené pred pokutovým územím svojho súpera, toto Slovanu rozhodne nevyhovuje. Hráči v belasom by už najradšej počuli záverečný hvizd.
    Boňko nahradil Kamenca
     
    80
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kamenec, prichádza Boňko.
     
    80
    Pripravuje sa posledné striedanie v zápase, dôveru trénera Sokoliho získava aj mladík Marek Boňko.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 8. Leško, 44. Leško, 58. Zajac, 89. Človečko

    Karty:   79. Hejnus (LKE) – 18. Morócz (SBB), 38. Molnár (SBB), 39. Kurčík (SBB), 86. Nedorost (SBB)


    FC Lokomotíva Košice: Kira – Kamenec (80. Boňko), Horváth, Šuľák, Hejnus, Harvila, Človečko, Zajac (C), Pavúk (75. Jass), Kolek (67. Hloušek), Leško
    Náhradníci: Kinský – Jass, Hloušek, Šipoš, Boňko, Kerpčár

    ŠK Slovan Bratislava U21: Valašik – Lády (76. Hrnčár), Kurčík (58. Nedorost), Antálek, Molnár, Sabo (C), Malý, Tichý (62. Mašulovič), Morócz, Pinte, Petreje
    Náhradníci: Hrnčár – Nedorost, Mašulovič

    Rozhodčí: Michlian – Kováč, Galo – Ochotnický
    bahis siteleri