Lok. Košice – Slovan Bratislava U21 4:0 (kon.) | Bardejov – Nitra 3:1 (kon.) | Sereď – L. Mikuláš 1:4 (kon.)
FC Košice – Pohronie 0:1 (kon.)
konec
FC Lokomotíva Košice
4:0 (2:0)
ŠK Slovan Bratislava U21
sk Sobota 04.06.2016, 17:00 • Futbalový štadión, Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Skončilo sa dnešné stretnutie predposledného kola DOXXbet ligy, v rámci ktorého poráža FC Lokomotíva Košice ŠK Slovan Bratislavu B pomerom 4:0 a teší sa tak zo zaslúženého víťazstva.

    Lokomotíva má za sebou zároveň posledný domáci zápas v aktuálnej sezóne, v ktorej sa futbalisti z metropoly východu predviedli v skvelom svetle. Aj preto patrí Lokomotíve tretia priečka tabuľky, čo je skvelý výsledok.

    Nám už neostáva nič iné, ako sa vám poďakovať za vašu priazeň pri domácich zápasoch FC Lokomotívy Košice. Aktuálny ročník priniesol množstvo zápasov tohto celku – a portál Onlajny.eu nechýbal ani na jednom z nich. Veríme preto, že nám svoju priazeň zachováte aj v ročníku 2016/2017.

    Do novej sezóny je to odo mňa všetko, ja sa s vami lúčim a prajem vám pekný zvyšok dňa. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:49:03)
    Človečko - 4:0
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Nadstavovať sa napokon nebude, píska sa koniec.
     
    89
    Lokomotíva Košice dala gól!
    A Zajac napokon výraznou mierou prispel aj k štvrtému gólu Košíc – a to zrejme bude posledný klinec do rakvy Slovana Bratislava. Hostia odchádzajú z metropoly východu absolútne ponížení a s obrovským debaklom, postaral sa o to RADOSLAV ČLOVEČKO.
     
    88
    Zajac sa už zapojil do zápasu.
     
    87
    Bežia posledné 3 minúty dnešného stretnutia. Predpokladáme, že hlavný arbiter Michlian nebude mať dôvod predĺžiť vyšší počet minút. Hra dnes totiž plynula pomerne rýchlo.
     
    87
    Zajac v sprievode lekárov odchádza z trávnika, jeho výraz v tvári ale naznačuje, že na posledné minúty ešte na ihrisko vybehne.
     
    87
    Na zemi ešte ostal po zákroku Nedorosta ležať Zajac, ktorý musí byť ošetrovaný.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Nedorost (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    86
    Teraz je už isté, že Lokomotíva dnes neprehrá. Otázkou ostáva konečné skóre, avšak zdá sa, že ani to sa už nijako výrazne meniť nebude. Lopta totiž naďalej ostáva v okolí stredového kruhu, odkiaľ sa jej príliš nechce.
     
    85
    FC Lokomotíva sa s loptou smerom dopredu nenáhli. Práve naopak, dobre si stráži zónu stredového kruhu, kde je rozohrávka pomerne bezpečná. Košice sa skutočne nemusia ponáhľať.
     
    84
    Protiútok Slovana bol dobre zastavený, navyše, v následnom pokuse o pozemnú rozohrávku hostia loptu sami poslali len za postrannú čiaru. To znamená autové vhadzovanie a ďalšie cenné sekundy pre Košice.
     
    83
    Napokon z toho mala byť priama strela na bránu, ktorá ale minula priestor troch žrdí a skončila len v ochrannej sieti. Vysoko nad vypálil Pavol Šuľák, ktorý potľapkávaný spoluhráčmi odchádza k stredovému kruhu.
     
    82
    Teraz ale budú čeliť štandardnej situácii Košíc zo vzdialenosti asi 35 metrov.
     
    81
    Košičania naďalej ostávajú usadené pred pokutovým územím svojho súpera, toto Slovanu rozhodne nevyhovuje. Hráči v belasom by už najradšej počuli záverečný hvizd.
    Boňko nahradil Kamenca
     
    80
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kamenec, prichádza Boňko.
     
    80
    Pripravuje sa posledné striedanie v zápase, dôveru trénera Sokoliho získava aj mladík Marek Boňko.
     
    79
    Žltú kartu dostáva Hejnus (FC Lokomotíva Košice).
     
    79
    Hra mierne stratila na svojom tempe, lopta sa zdržiava na útočnej polovici Košíc. Tie teraz hru takticky zdržiavajú a svojho súpera nepúšťajú do šancí.
     
    78
    Počet divákov ale absolútne nezodpovedá atmosfére, ktorá na štadióne vládne. V útulnom stánku sledujeme neustále povzbudzovanie domácej Lokomotívy, ktorej sa v takomto prostredí musí hrať skutočne dobre.
     
    77
    Dnešné stretnutie sleduje 150 divákov.
    Striedania prebehli v oboch tímoch
     
    76
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Lády, prichádza Hrnčár.
     
    75
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Pavúk, prichádza Jass.
     
    74
    Striedať budú aj Košice. Počkáme na najbližšie prerušenie hry.
     
    73
    Na ihrisko sa už pýta aj David Hrnčár. Pôjde o poslednú zmenu hostí, ktorí tak využijú všetkých troch náhradníkov, ktorých si do Košíc priviezli.
     
    72
    Košičania to napokon skúsili opakovaným centrom do vápna, ktorý bol odvrátený do priestoru šestnástkového polkruhu. Odtiaľ sa rozhodol vypáliť Človečko, avšak táto rana bola len veľmi nepresná.
     
    71
    Rohový kop pre Košice.
     
    70
    Do konca zápasu ostáva ešte 20 minút. Práve sme boli svedkami vtipného a netradičného momentu, kedy si Pavol Šuľák prezul kopačky počas hry.
     
    69
    Po peknej prihrávke Zajaca mohol vo vápne páliť Pavúk, avšak mladý futbalista v službách Lokomotívy Košice vo vápne nešťastne spadol a o loptu tak prišiel. Valašik, ako aj obrana Slovana, teraz mal šťastie.
     
    68
    Domáci fanúšikovia sa dnes bavia futbalom. A bodaj by nie, veď Košice vedú nad rivalom z Bratislavy o tri góly a na trávniku si stále robia, čo sa im zachce. Slovan je dnes absolútne bezmocný.
     
    67
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kolek, prichádza Hloušek.
     
    66
    Napokon bol z toho protiútok, Zajac vysunul Človečka, ten chcel zasa svojím centrom nájsť Horvátha. Bol z toho len zblokovaný center.
     
    65
    Roh aj pre Slovan.
     
    64
    Lopta teraz prepadla až do stredu vápna, kde sa na ňu oba celky len pozerali. Napokon ju musel odkopnúť až striedajúci Mašulovič.
     
    63
    Rohový kop pre Košice.
    Z ihriska odchádza Tichý, nastupuje Mašulovič
     
    62
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Tichý, prichádza Mašulovič.
     
    61
    Ešte predtým sme ale sledovali snahu Človečka, ktorý zviedol vo vápne súpera nebojácny súboj až proti trom hráčom Slovana, od lopty bol odstavený napokon čistým spôsobom.
     
    60
    Pripravuje sa druhé striedanie hostí, na ihrisko sa dostane aj Mašulovič.
     
    59
    Mohlo to byť 4:0 – a mohol to byť hetrik Adriána Leška! Ten sa objavil vo vápne Slovana ako blesk z jasného neba a okamžite pálil po zemi, našťastie pre hostí jeden z obrancov zapracoval tesne pred bránkovou čiarou a loptu zastavil.
     
    58
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava B: z ihriska odchádza Kurčík, prichádza Nedorost.
     
    58
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Absolútna deštrukcia bratislavského Slovana pokračuje aj naďalej. Vygumovaný celok z hlavného mesta prehráva o tri góly, výstavným gólom do pravej šibenice sa o to postaral PATRIK ZAJAC.
     
    57
    Napokon bude Kamenec v hre pokračovať. Štandardka pre Košice.
     
    56
    Po jednom zo súbojov ostal na ihrisku ležať Radoslav Kamenec, ktorý bude musieť byť, zdá sa, aj ošetrený. Pravdepodobne ale nepôjde o nič vážne.
     
    55
    Teraz to už domácim vyšlo. Adrián Leško chce dnes veľmi zavŕšiť hetrik, aj preto sa odvážil k strele spoza pokutového územia, avšak táto smerovala len do obrany bratislavského celku.
     
    54
    Košičania sa s loptou stiahli do vlastných obranných radov, odkiaľ to skúšali niekoľkokrát centrom smerom dopredu, avšak ani jedna z prihrávok nebola dostatočne presná.
     
    53
    Slovan opäť pôsobí „vygumovaným“ dojmom. Hostia dnes neukázali skutočne nič, preto sa faktu, že prehrávajú o dva góly, rozhodne čudovať nemôžu.
     
    52
    Košičania sa dostali s loptou až pred Valašika, kde sa Pavúk snažil prestrčiť svoju prízemnú prihrávku na Zajaca. Nanešťastie pre Košice ostalo len pri pokuse. Ak by lopta ku kapitánovi skutočne prešla, Valašik mohol po tretíkrát kapitulovať.
     
    51
    Na opačnej strane pálil Martin Petreje, avšak len veľmi, veľmi nepresne. Táto strela nemohla skončiť v priestore ani náhodou, preto rozhodne nemá prívlastok gólová.
     
    50
    Vráťme sa ale k dianiu na trávniku. Košice si tam vytvorili šancu na strelenie tretieho gólu. Túto akciu zakončil strelou Človečko, ktorého dobrú ranu dokázal Valašik pokryť.
     
    49
    Pri ihrisku sa v tejto chvíli rozcvičuje trojica futbalistov Slovana, ktorá s najväčšou pravdepodobnosťou dnes bude striedať. Mimochodom, Slovan dnes vycestoval do Košíc práce s tromi náhradníkmi, pričom záložný brankár medzi nimi chýba.
     
    48
    Konečne trochu ožil aj Slovan, ktorý si síce stále nedokáže vypracovať lepšiu šancu na skórovanie, avšak smerom dopredu je už omnoho aktívnejší, ako tomu bolo v prípade prvého polčasu.
     
    47
    Úvod druhej časti hry je opatrný z oboch strán. Predovšetkým Košice si teraz môžu dovoliť pozornejšie brániť, napokon, za stavu 2:0 sa rozhodne nemajú kam ponáhľať.
    Druhý polčas sa začal
     
    46
    Druhý polčas sa začal úvodným výkopom Slovana Bratislava. Bude zaujímavé sledovať, či sa počas druhej časti zápasu ešte hosťom podarí zvrátiť nepriaznivý stav, alebo sa bude z výhry tešiť Lokomotíva, ktorá predviedla v prvom polčase oveľa krajší futbal.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas bol podľa očakávaní jasne v réžii Košíc, ktoré zaslúžene vedú po 45 minútach hry pomerom 2:0. Mladí Slovanisti si v zápase zatiaľ ani neškrtli a dnes to budú mať ešte veľmi ťažké.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:00.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Čakáme už len na záverečný hvizd.
    Košice vedú už 2:0
     
    44
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Košice sa tešia aj z druhého gólu a zaslúžene si poisťujú svoje vedenie. Slovanisti sú v smútku, naopak, ADRIÁN LEŠKO má dôvod na oslavu. Je totiž veľmi blízko hetriku!
     
    43
    Viacero centrov Lokomotívy teraz volo zblokovaných, napriek tomu domáci ostanú pri lopte.
     
    43
    Rohový kop pre Košice.
     
    42
    Strela ale prišla na opačnej strane ihriska, avšak len veľmi nepresná. Po rýchlom protiútoku vypálil Pinte do ochrannej siete za svätyňou Matúša Kiru.
     
    41
    Center Pavúka bol v tomto prípade príliš nízky, aj preto sa Slovan lopty v hĺbke vlastnej defenzívy lopty napokon zmocnil. Nesledovali sme strelecký pokus domáceho celku.
     
    40
    Lokomotíva bude zahrávať štandardnú situáciu zo zaujímavej pozície!
     
    39
    Žltú kartu dostáva Kurčík (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    38
    Košičania boli veľmi blízko druhému gólu, po centri od rohovej zastávky chcela obrana Slovana loptu upratať do bezpečia, napokon ju ale sama poslala do brvna Valašikovej brány.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Molnár (ŠK Slovan Bratislava B).
    Prvý polčas sa chýli k svojmu záveru
     
    37
    Rohový kop pre Košice.
     
    36
    Kolmica na Ládyho bola príliš dlhá, aj preto sa mladý hráč Slovana k lopte napokon nedostal. Šancu na rozohrávku dostane Matúš Kira v bráne Košíc.
     
    35
    Domácim sa teraz nepáčilo rozhodnutie hlavného arbitra Michliana, ktorý teraz v strede vápna videl drobný faul Zajaca. Ten súpera mierne potiahol za dres, čo je proti pravidlám.
     
    34
    Nič na tom nezmenil ani zrazený center Lokomotívy, ktorá sa s loptou poľahky dostala až k pokutovému územiu súpera. Slovan loptu získal a hru opätovne upokojil.
     
    33
    V strede poľa sme videli viacero nepresností, či už na strane domácich, alebo na strane hostí. Faktom je, že zápas poriadne stratil na svojom tempe a momentálne sledujeme akési taktické vyčkávanie v okolí stredového kruhu.
     
    32
    V 32. minúte sme konečne zaznamenali strelecký pokus aj na strane Slovana, do šance sa dostal kapitán Sabo, ktorý to skúšal spoza pokutového územia, avšak napokon lopta priestor troch žrdí nezasiahla.
     
    31
    K lopte sa dostal až Valašik, ktorý sa rozhodol napraviť drobné zaváhanie v obranných radoch Slovana jednoduchým odkopnutím lopty. To sa napokon ukázalo ako správne riešenie.
     
    30
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte 15 minút. Teraz sa hralo v rámci pravidiel fair play, na zemi totiž ostal jeden z hostí. Lokomotíva lopta športovo odkopla, následne jej ju Slovan vrátil. Pekný športový moment.
     
    29
    Pekná postupná akcia Košíc bola zastavená až postranným arbitrom, ktorý si všimol, že finálna prihrávka na Zajaca smerovala už do ofsajdovej pozície.
     
    28
    Zajac sa teraz za bránou súpera dožadoval rohového kopu, avšak zbytočne. Každý na štadióne, fanúšikov nevynímajúc, totiž videl, ako sa lopta odrazila do zázemia po kontakte s jeho nohou.
     
    27
    Košiciam prihrávka smerom dopredu prepadla a lopta napokon skončila až za bránkovou čiarou. Rozohrávať tak bude Valašik, ktorý sa s odkopom od vlastnej brány absolútne neponáhľa.
     
    26
    V tomto prípade bol najúspešnejší Valašik, ktorý vletel do hlavičkového súboja nebojácne ako superman a loptu svojou ľavou rukou vytlačil aspoň za hranicu pokutového územia.
     
    26
    Venujme sa ale dianiu na trávniku, Lokomotíva má k dispozícii rohový kop.
     
    25
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte 20 minút, pochopiteľne, ak sa k úvodnej polovici hry nebude nadstavovať ani sekunda. V Košiciach je dnes ale pomerne teplo, aj preto možno očakávať krátku prestávku na osvieženie.
     
    24
    Lopta teraz mala smerovať na Ládyho, avšak František Lády sa trochu zbytočne skryl za obranu súpera a pripravil tak Slovan o možnosť založiť vážnejšiu príležitosť na skórovanie.
     
    23
    Snaha o rýchly prechod stredom poľa, ani Lokomotíva ale neuspela. Narozdiel od Slovana, Košice musela zastaviť až ofsajdová pozície.
     
    22
    Hra v tejto chvíli mierne stratila na svojom tempe, po tretíkrát sa teraz Slovan pokúsil s loptou presunúť pred Kiru, v tomto prípade ale bola snaha zbytočná.
     
    21
    Tentokrát ale center Človečkovi príliš nevyšiel, prihrávka vzduchom zle myslená nebola, smerovala ale len do priestoru, kde by Lokomotíva hrala z ofsajdovej pozície. Aj preto domáci center nechali prepadnúť až za bránkovú čiaru.
     
    20
    Lokomotíva bude zahrávať štandardku z veľmi výhodnej pozície.
     
    19
    Lokomotíva zahrávala štandardnú situáciu z pomerne veľkej vzdialenosti, aj napriek tomu sa ale postarala o kvalitný center. Ten dopadol priamo do „ohňa“, kde ešte domáci dokázali zakončiť. Lopta ale smerovala len do stredu brány, kde si už Valašik dal pozor.
     
    18
    Žltú kartu dostáva Morócz (ŠK Slovan Bratislava B).
     
    17
    Slovan sa azda po druhýkrát ocitol na polovici svojho súpera, avšak ani v tomto prípade tam nič zaujímavé nevymyslel. Bratislava zahrávala svoju štandardnú situáciu, po ktorej zakončoval Antálek, avšak ten priestor troch žrdí netrafil.
     
    16
    Pomerne často sa teraz dopúšťajú futbalisti Slovana faulov. Už to nie je ten opatrný úvod, v ktorom si dávali celky pozor na každú chybičku, hráči z Bratislavy sú čoraz agresívnejší a čoraz častejšie napádajú rozohrávku svojho súpera.
     
    15
    A pozrime sa na to! Lokomotíve to dnes smerom dopredu skutočne ide, potvrdil to aj Zajac, ktorý naslepo našiel Človečka. Valašik si s celou situáciou napokon poradil, keď ranu Človečka vykopol do bezpečnej zóny.
     
    14
    Sledovali sme niekoľko mikrosúbojov v strede poľa, Slovan si tam pomohol nedovoleným spôsobom. Píska sa tak faul celku z Bratislavy, ktorý sa bude musieť opäť brániť.
     
    13
    Až teraz sa Slovanu podarilo postúpiť smerom dopredu, a to aj s kusiskom šťastia. Lády totiž využil nepredvídateľné odrazenie lopty, avšak František Lády následne výrazným spôsobom Kiru neohrozil.
    Lokomotíva zviera svojho súpera v obranných radoch
     
    12
    Slovan sa nepoučil a aj naďalej vo svojich obranných radoch prepadá. Mohlo sa im to vypomstiť, keďže Zajac skvelou kolmicou vysunul Človečka. Na jeho tvrdú ranu najlepšie zareagoval Valašik, ktorý aj so šťastím vyboxoval.
     
    11
    Ďalší rohový kop pre Košice, v tomto prípade rozohrával Človečko, ktorý presne našiel mladého Pavúka. Ten ale nestál v ideálnej pozícii na zakončenie, aj preto sa mu skórovať nepodarilo.
     
    10
    Z prvého polčasu ubehlo už 10 minút, v Košiciach dnes vládne skutočne skvelá atmosféra. A to aj napriek tomu, že na štadióne sa zišli skutočne len tí najvernejší. Domáci fanklub vytvára atmosféru, za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani Fortunaligisti.
     
    9
    Matej Hejnus teraz zahral rukami, avšak len za autovou čiarou. Darmo sa tak Slovan dožadoval žltej karty pre spomínaného hráča, toto pravidlá nezakazujú.
     
    8
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Hra mačky s myšou sa inak, ako gólom Košíc, snáď ani skončiť nemohla. Na veľkú radosť domácich fanúšikov sa Lokomotíva pomerne rýchlo ujíma vedenia, postaral sa o to ADRIÁN LEŠKO.
     
    7
    Košice si so Slovanom robia doslova čo chcú, oheň na streche musel v tomto prípade hasiť Valašik, ktorý veľmi vysoko vybehol zo svojej brány a loptu poslal aspoň do autu.
     
    6
    Domáci to dnes vzduchom skutočne vedia, Slovan mal ale v tomto prípade smolu, že lopta prekĺzla pomedzi hlavy Človečka a Šuľáka a ani jeden z menovaných tak nedokázal presvedčivejšie zakončiť.
     
    5
    Dôkazom sú aj rohové kopy, jeden z nich obrana odvrátila, avšak zahrá sa aj druhý.
     
    4
    Slovanisti sú v úvode zápasu absolútne jaloví, hráči odetí do belasého sa neustále musia ponáhľať do vlastnej šestnástky, kde Košice kombinujú poriadne nebezpečne.
     
    3
    A mohlo to byť 1:0! Košice o teraz vedeli, od rohovej zastávky letela krásna lopta priamo na Šuľáka, ktorý si ešte podišiel bližšie k bráne, napokon ale trafil len rukavice pozorného Valašika. Každopádne, center Pavúka bol priam famózny.
     
    2
    Už v úvode stretnutia si Lokomotíva vybojovala rohový kop, keď dobrú prízemnú strelu vyslal Leško. Obrana Slovana loptu zrazila len za bránkovú čiaru.
     
    1
    Loptu napokon na svoju kopačku prebral Matej Hejnus, ktorý sa s rozohrávkou smerom dopredu vôbec neponáhľal. Aj preto si v obranných radoch Košice loptu niekoľkokrát vymenili a až potom sa odvážili cez prechod stredom poľa.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarala domáca Lokomotíva. Tá sa s loptou okamžite stiahla do vlastných obranných radov, odkiaľ sa pokúsi o založenie prvej útočnej akcie zápasu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
    Hráči prichádzajú na trávnik
     
    Úvodné zostavy:

    FC Lokomotíva Košice: Kira – Kamenec, Horváth, Šuľák, Hejnus, Harvila, Človečko, Zajac (C), Pavúk, Kolek, Leško
    Náhradníci: Kinský – Jass, Hloušek, Šipoš, Boňko, Kerpčár

    ŠK Slovan Bratislava B: Valašik – Lády, Kurčík, Antálek, Molnár, Sabo (C), Malý, Tichý, Morócz, Pinte, Petreje
    Náhradníci: Hrnčár – Nedorost, Mašulovič

    Rozhodca: Michlian – Kováč, Galo – Ochotnický.
     
    Vážení športoví priaznivci, srdečne vás vítam pri predposlednom kole nadstavbovej časti druhej najvyššej futbalovej súťaže Slovenska, DOXXbet ligy, v rámci ktorého si sily zmerajú aj FC Lokomotíva Košice a ŠK Slovan Bratislava B.

    Sezóna sa pomaly chýli ku svojmu koncu a FC Lokomotíva Košice môže začať bilancovať. Celok, ktorý mal po celú sezónu zaostať v tieni svojho mestského rivala, FC VSS, ale aj iných tímov zo skupiny „Východ“, sa radí medzi najväčšie prekvapenia aktuálneho ročníka DOXXbet ligy a za svoje výkony sa hanbiť rozhodne nemusí. Lokomotíva sa totiž navzdory uplynulej sezóny prebojovala až do skupiny o postup medzi absolútnu futbalovú elitu Slovenska, kde si počína veľmi dobre. Aktuálne jej futbalistom patrí 4. priečka tabuľky, avšak oproti tretiemu Liptovskému Mikulášu zaostáva len o dva body, pričom Liptáci majú o jedno odohrané stretnutie navyše. Suma sumárum, zrátané a podčiarknuté, ak chcú Košice preskočiť svojho tabuľkového súpera, so Slovanom musia bodovať naplno. Lokomotíve sa doposiaľ darilo aj v strieľaní gólov, do siete súpera ich poslali až 45, pričom sami inkasovali len tridsaťkrát. Ak sa bude FC Lokomotíva Košice tešiť z výhry, v tabuľke sa zaradí medzi elitné kluby DOXXbet ligy – FC VSS Košice a Tatran Prešov.

    Ani ŠK Slovan Bratislava B sa za svoje výkony v aktuálnej sezóne hanbiť nemusí. Hoci nepatrili mladí futbalisti z Bratislavy ani zďaleka medzi favoritov na boj o vrchné priečky, neraz dokázali, že sa vedia statočne popasovať aj s papierovým favoritom. Aj preto svieti na ich konte celkovo 31 bodov, ktoré získali za 9 výhier a 4 remízy. Až v 16 prípadoch si rezerva Slovana Bratislava do tabuľky pritom nepripísala ani jeden bod. Skóre hostí nie je práve najpriaznivejšie, činí totiž pomer 38:59. Zrejme aj preto patrí Bratislave v tabuľke nelichotivá 11. a teda aj posledná priečka. Nič sa na tomto fakte pritom nezmení ani v prípade, že Slovan na trávniku Košíc boduje. Desiata Sereď si totiž pred futbalistami z hlavného mesta drží pohodlný 7-bodový náskok, pričom má ešte o jedno odohrané stretnutie menej.

    Pre Košice pôjde o posledný zápas na domácej pôde v sezóne. Aj preto očakávame, že sa Lokomotíva bude chcieť so známym prostredím rozlúčiť za výraznej podpory domácich priaznivcov víťazne. Náš tip na výsledok: 2:0.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 8. Leško, 44. Leško, 58. Zajac, 89. Človečko

    Karty:   79. Hejnus (LKE) – 18. Morócz (SBB), 38. Molnár (SBB), 39. Kurčík (SBB), 86. Nedorost (SBB)


    FC Lokomotíva Košice: Kira – Kamenec (80. Boňko), Horváth, Šuľák, Hejnus, Harvila, Človečko, Zajac (C), Pavúk (75. Jass), Kolek (67. Hloušek), Leško
    Náhradníci: Kinský – Jass, Hloušek, Šipoš, Boňko, Kerpčár

    ŠK Slovan Bratislava U21: Valašik – Lády (76. Hrnčár), Kurčík (58. Nedorost), Antálek, Molnár, Sabo (C), Malý, Tichý (62. Mašulovič), Morócz, Pinte, Petreje
    Náhradníci: Hrnčár – Nedorost, Mašulovič

    Rozhodčí: Michlian – Kováč, Galo – Ochotnický
    bahis siteleri