Česko – Jižní Korea 1:2 (kon.) | Švédsko – Wales 3:0 (kon.) | Belgie – Norsko 3:2 (kon.)
Srbsko – Rusko 1:1 (kon.) | Slovinsko – Turecko 0:1 (kon.)
konec
Slovinsko
0:1 (0:1)
Turecko
Neděle 05.06.2016, 20:15Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Dobrou noc! (22:14:31)
     
    Turecko svou francouzskou misi zahájí v neděli 12.6. duelem s Chorvatskem! Na Turky v základní skupině čekají ještě Španělé a Česká republika!
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 21:14.
     
    Je dobojováno! Turecko poráží v generálce na evropský šampionát Slovinsko na jeho půdě 1:0! O výhře Turecka rozhodl už v 6. minutě hlavičkou Burak Yilmaz! Slovinci byli ve zbytku první půle lepším týmem, ale vytvořili si jen špetku šancí. Tou největší byla Kurtićova střela nad břevno! Turci se ve druhém poločase vzpamatovali a nepustili domácí tým k ohrožení Babacanovy svatyně. Tureckou výhru mohl naopak navýšit střídají Sen, ale ve stoprocentní šanci trefil jen brankovou konstrukci!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Za odkopnutým míčem sprintoval Sahan, jež se přes dvojici obránců k balónu neprodral, ale alespoň nasbíral pro Turecko cenné vteřinky.
     
    90+2
    Slovinci jsou u míče, jenže kombinují jen na vlastní polovině. Diváci pískají, ale domácí se stále ne a ne přiblížit pokutovému území Turecka.
     
    90+1
    Střídání v týmu Turecko: ze hřiště odchází Yilmaz, přichází Sahan.
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90
    Novaković si při zpracování míče pomohl rukou, což hlavnímu arbitrovi nemohlo uniknout. Domácí útočník sice vehementně protestuje, ale to mu není nic platné.
     
    89
    Topal dokonce poslal míč až k Babacanovi. Turecký brankář jej nakopl na polovinu hřiště, kde Slovinci vyhráli hlavičkový souboj a vybojovali autové vhazování.
     
    88
    Naopak Turci vyrazili vpřed po pravé straně. Emre Mor mohl centrovat do pokutového území, ale raději se rozhodl pro postupnou kombinaci. Turecko kontroluje závěr utkání.
     
    87
    Slovincům se neustále krátí čas na vyrovnání skóre dnešního zápasu. Turecko se v pohodě brání a dokonce nepouští domácí reprezentaci na svou polovinu.
     
    86
    Střídání v týmu Slovinsko: ze hřiště odchází Kampl, přichází Matjaśić.
     
    85
    Emre Mor si dobře pokryl míč před pokutovým územím Slovinska a Jović jej nedovoleným způsobem poslal na trávník. Turecko bude zahrávat přímý kop.
     
    84
    Volkan Sen rozkmital své rychlé nohy po levé straně a dostal se až do blízkosti pokutového území. Střídající hráč se však rozhodl přenést míč přes šíři hrací plochy.
     
    83
    Střídání v týmu Turecko: ze hřiště odchází Inan, přichází Malli.
     
    82
    Volkan Sen přenesl hru křížem na Gonula, jež ale svůj výlet do ofenzívy neozdobil vydařeným zpracováním a odevzdal míč Slovincům. Turci chystají další střídání.
     
    81
    Hra je opět přerušena! Na hřišti zůstává ležet zraněný Tufan. S tureckým fotbalistou to nevypadá dobře, ale podle všeho dnešní utkání dohraje.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 6. Yilmaz (Calhanoglu)

    Karty:   50. Jokić (SLV), 77. Struna (SLV) – 57. Mor (TUR)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 21:14.
    Slovinsko: Belec – An. Struna, Al. Struna (59. Jović), Mevlja, Jokić – Kurtić, Vrhovec, Kampl (86. Matjaśić) – Ilićić (78. Zajc), Berić (46. Novaković), Bezjak (46. Verbić)
    Náhradníci: Krajnc, Krhin, Novaković, Oblak, Skubić, Verbić, Vidmar, Zajc, Jović, Matjaśić

    Turecko: Babacan – Gonul, Topal, Balta, Erkin (64. Koybasi) – Tufan, Inan (83. Malli)– Calhanoglu (46. Mor), Ozyakup (46. Sen), Turan (74. Sahin) – Yilmaz (90+1 Sahan)
    Náhradníci: Calik, Kaya, Kivrak, Koybasi, Malli, Mor, Ozbayrakli, Sahan, Sahin, Sen, Tekin, Tosun

    Rozhodčí: Guida – Giallatini, Manganelli
    bahis siteleri