Španělsko – Gruzie 0:1 (kon.)
konec
Španělsko
0:1 (0:1)
Gruzie
Úterý 07.06.2016, 20:45 • Coliseum Alfonso Pérez, Getafe (kapacita: 17.700 diváků) • Reprezentační zápasy
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. U dalších on-line přenosů na shledanou! (22:46:28)
     
    Přátelské utkání mezi Španělskem a Gruzií je tedy u konce a hostující Gruzínci si připisují hodně cenný skalp. Gólem ze čtyřicáté minuty totiž vítězí, neboť v druhém poločase před svou bránou zaparkovali autobus, jako londýnská Chelsea v nejlepších letech, a Španělsko se přes důslednou defenzívu soupeře prosadit nedokázalo. Domácí tak pojedou do Francie s výsledkem generálky, který rozhodně nečekali.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    90+9
    Aritz Aduriz šel ve vzduchu do souboje s Kvaskhvadzem a je mu odpískán faul. Po odkopu od brány je odpískán konec dnešního zápasu!
     
    90+8
    Hlavní rozhodčí už nechce dovolit další střídání. Španělé se chystají na zřejmě poslední rohový kop.
     
    90+6
    David Silva si na hranici šestnáctky nachystal míč na střelu, nicméně blokující Gruzínci se prostřelují opravdu hodně těžko. V pokutovém území teď bylo devět z jedenácti Gruzínců!
     
    90+5
    Centr z levé strany prolétl pokutovým územím až na zadní tyč, avšak Kvaskhvadze si bez větších problémů poradil.
     
    90+4
    Běží čtvrté minuta nastavení a Španlěsko se stále nedostalo k nějaké zajímavější střele. Gruzie míří za překvapivým úspěchem.
     
    90+3
    Dopředu si to nyní rychle namířil Pedro, ale ani on na pravé straně ani Nolito středem se až ke střele nedostal.
     
    90+2
    Po hodně dlouhé době se Gruzie dostala na útočnou polovinu. Kombinace na hranici šestnáctky však nic nepřinesla.
     
    90+1
    Další dva pokusy o překonání gruzínské defenzívy byly v pohodě odvráceny. Španělsko ale zůstává nastěhováno hluboko na útočné polovině.
     
    90
    Gruzie stále odolává! Nad rámec řádných devadesáti se ale ještě bude hrát celkem sedm minut!
     
    89
    Desátý faul Gruzie přináší volný kop ve prospěch favorizované španělské reprezentace. Dočká se Del Bosqueho parta?
     
    88
    Utkání se pomalu chýlí ke konci a Španělsko se stále nedostává na dostřel gruzínské brány. Máme zaděláno na hodně překvapivý výsledek.
     
    87
    Nolito si přichystal míč k rohovému praporku a poslal do velkého vápna solidní centr. Ten byl sice odvrácen, ale rychle se k hlavičce prodral Gerard Piqué! Španělský stoper neatakován mířil mimo.
     
    85
    Opravdu hodně důrazně byl nyní od míče v pokutovém území odstaven David Silva. Nutno říci, že Lobzhanidze si v souboji hodně pomáhal rukami.
     
    84
    Přichází jedno z posledních střídání Gruzie. zdravotně indisponovaného Giorgi Navalovskiho nahrazuje Aleksandre Kobakhidze.
     
    82
    Španělsko se snažilo kombinovat na pravé straně, ale míč mizí v autu. Jako mávnutím kouzelného proutku pak Navalovski ulehá na trávník.
     
    81
    Iniesta se nepochopil s jedním ze svých kolegů, avšak Gruzie se s míčem nikam daleko nedostala. Polehující hosté navíc začínají šetřit čas po každém důraznějším souboji.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 40. Okriašvili (Jighauri)

    Karty:   61. Kverkvelia (GRU)


    Španělsko: De Gea – Juanfran (46. Iniesta), Ramos (46. San José), Piqué, Alba – Busquets (75. Pedro) – Vázquez (61. Silva), Fabregas (46. Koke), Thiago Alcantara (46. Bellerín), Nolito – Aduriz
    Náhradníci: Casillas, Rico – Azpilicueta, Bartra, Iniesta, Morata, Koke, Pedro, Bellerín, San José, Soriano, Silva

    Gruzie: Revišvili (55. Kvaskhvadze) – Lobzhanidze, Amisulašvili, Kverkvelia, Navalovski (84. Kobakhidze) – Kašia, Aburjania (78. Tsiskaridze), Jighauri, Dvališvili (72. Kvilitaia) – Okriašvili, Kazaišvili (72. Kankava)
    Náhradníci: Makaridze, Kvaskhvadze – Kenia, Dvali, Kabakadze, Kvilitaia, Kvekveskiri, Tsiskaridze, Chanturišvili, Chanturia, Kobakhidze, Kankava

    Rozhodčí: Vilhjálmur Thórarinsson – Gylfi Sigurdsson, Gunnar Gunnarsson (vš. ISL)
    bahis siteleri