Rusko – Slovensko 1:2 (kon.) | Rumunsko – Švýcarsko 1:1 (kon.) | Francie – Albánie 2:0 (kon.)
konec
Rusko
1:2 (0:2)
Slovensko
Středa 15.06.2016, 15:00 • Stade Pierre Mauroy, Lille Métropole • Mistrovství Evropy • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany to bude všechno. Bylo mi ctí Vás provázet utkáním skupinové fáze mistrovství Evropy, děkuji Vám za pozornost! Někdy příště u přenosu na počtenou. (16:53:16)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 8:12.
    Slováci se po dnešní výhře nad Ruskem posouvají v tabulce na druhé místo! Alespoň prozatím, neboť Anglie odehraje zápas s Walesem až zítra.


     
    Z ní už se Rusku nic vymyslet nepodařilo, Slovensko tedy vítězí 2:1!

    Do vedení se dnes dostalo ve 32. minutě, kdy po pasu Hamšíka předvedl pěknou individuální akci Vladimír Weiss. Ten byl posléze i u druhé branky, jenž pžišla na konci první půle. Nádhernou ranou o vzdálenější tyč se o ni postaral Marek Hamšík.

    Rusko ve druhém poločase bylo jasně lepším týmem a po zásluze se dočkalo snížení na 1:2, když centr Šatova zužitkoval gólovou hlavičkou Denis Glušakov. To však bylo ze strany sborné vše a Slováci si nyní mohou vychutnávat tříbodovou radost s fanoušky!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střela Ignaševiče ze standardky byla zblokována na rohový kop, což už je opravdu poslední možnost pro sbornou!
     
    90+3
    Martin Škrtel v hlavičkovém souboji srazil k zemi Dzjubu, což znamená ještě jedno nebezpečí pro Slováky z přímého kopu Rusů!
     
    90+2
    Slovenští reprezentanti nějakou dobu drželi Rusy na jejich obranné polovině, ale nyní už se začíná hra přenášet na druhou stranu.
     
    90+2
    Sergej Ignaševič neměl vůbec volný prostor v pokutovém území, ani spoluhráči se k míči už nedostali, tudíž z toho bude jen odkop od branky Kozáčika.
     
    90+1
    Na dobrý centr si před hlavičkujícím Arťomem Dzjubou naskočil i brankář Matúš Kozáčik, jenž sebral balon do své náruče a uklidnil hru.
     
    90+1
    To nakonec bude trvat tři minuty! Přesně tolik času mají Rusové na vyrovnání.
     
    90
    Někteří Slováci již mají křeče a po posledních minutách se není čemu divit. Hra je tedy nyní přerušena, což se jistě objeví na délce nastavení druhé půle.
     
    89
    Roman Širokov přenechal míč Arťomu Dzjubovi, který se snažil uvolnit ke střele. Asi po třetím naznačení se k ní dostal, nicméně na poslední chvíli byla ztečována do bezpečí!
     
    89
    Svěřenci kouče Jána Kozáka tentokráte konečně odvádějí dobrou práci, když stále drží míč na útočné polovině a znemožňují soupeři z Ruska útočit.
     
    88
    A další, nyní se touto formou naši východní sousedi posouvají dopředu.
     
    88
    Michal Ďuriš zamířil na útočnou polovinu a chtěl spolupracovat s Pekaríkem. Nakonec z toho tato slovenská dvojice vybojovala autové vhazování.
     
    87
    Adam Nemec přenechal na útočné polovině míč Kuckovi, jehož pas nebyl vůbec povedený. Ruský protiútok faulem zastavil Škrtel.
     
    87
    Po zblokovaném centru Smolnikova se za pokutovým územím ke střele propracoval Denis Glušakov, naštěstí pro Slováky ale zapomněl seřídit svá mířidla!
     
    86
    Nevydařený nákop Vasilije Berezuckého zachytil Juraj Kucka, který se pokusil vyrazit do pomalého protiútoku, což úspěch nepřineslo.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Michal Belšán

    Branky: 80. Glušakov (Šatov) – 32. Weiss (Hamšík), 45. Hamšík (Weiss)

    Karty:   46. Ďurica (SVK)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:5. Fauly: 8:12.
    Rusko: Akinfejev – Smolnikov, V. Berezuckij (C), Ignaševič, Ščennikov – Golovin (46. Mamajev), Neustädter (46. Glušakov) – Kokorin (75. Širokov), Šatov, Smolov – Dzjuba.
    Náhradníci: Lodygin, Guilherme – Šiškin, A. Berezuckij, Jusupov, Glušakov, Mamajev, Širokov, Ivanov, Samedov, Torbinskij, D. Kombarov.

    Slovensko: Kozáčik – Pekarík, Škrtel (C), Ďurica, Hubočan – Kucka, Pečovský, Hamšík – Mak (79. Ďuriš), Weiss (72. Švento) – Duda (67. Nemec).
    Náhradníci: Mucha, Novota – Gyömbér, Greguš, Šesták, Stoch, Nemec, Hrošovský, Škriniar, Saláta, Švento, Ďuriš.

    Rozhodčí: Skomina – Praprotnik, Vukan (všichni Slovinsko)
    bahis siteleri